CSI Stick

poruka: 10
|
čitano: 1.536
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "CSI Stick".
17 godina
neaktivan
CSI Stick

O bože, što se sve još neće naći u dućanima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CSI Stick

Sad cekamo nove epizode CSI gdje Horatio Cain gura taj stick u sve moguce izlucevine i tehnicke naprave i samostalno u 5 minuta rjesava slucajeve.

Ne kuzim jedino kako su ga slozili toliko univerzalnog i koliko ce biti kompatibilan s buducim mobitelima.

E8400, DFI P35 T2RS 6GB DDR2, XFX 8800GTS 320MB, 250GB "410AS"

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: CSI Stick
Rain Man kaže...

Sad cekamo nove epizode CSI gdje Horatio Cain gura taj stick u sve moguce izlucevine i tehnicke naprave i samostalno u 5 minuta rjesava slucajeve.

Ne kuzim jedino kako su ga slozili toliko univerzalnog i koliko ce biti kompatibilan s buducim mobitelima.

pa stvar je vise nego jednostavna.. neovisno o mobitelu podaci se cuvaju u memoriji telefona. jednako kao sto ti disk service na windowsima ocita sve vezano uz disk (neovisno o hardu i opcenito kompjuteru kojeg koristis) tako i ovo cudo ima neki servis koji ocita hard u telefonu. ovo uvjetno govorim, normalno da se radi zapravo o nekoj sorti memorije koja nije harddisk :)
eto, to plus skripta za copy i skripta za ignoriranje indexa kojeg nose podaci oznaceni kao obrisani i to je sirovi zapis.
ostalo radi software koji je onda zapravo tuner i decrypter.. a to isto nije neki svemirski izum buduci da vecina telefona ima to vrlo slicno rjeseno. symbian ovakk motorole onakk i to ti je vec pol trzista.
nis pametno. ko ni ja.
Biologists think they are biochemists, Biochemists think they are Physical Chemists, Physical Chemists think they are Physicists, Physicists think they are Gods, And God thinks he is a Mathematician
17 godina
neaktivan
CSI Stick

Joj, dal je jeftiniji...

I da ga ima u Bosni...

Još kad bi mi ga neko kupio...

~ Deviance Inc.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
juu kako bi voelo ovo da imam :)
bio bi pravi Horatio u mom gradu :P
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
CSI Stick

I want one............Belji se

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ida roditelji kontroliraju djecu, ne bih dao za to 1000Kn, smo za to.

Djetetu samo zemeš mobitel, hehe

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
17 godina
protjeran
Zasto djetetu dat mobitel?
Zlo i Naopako
17 godina
protjeran
CSI Stick

Bože mili... ta tehnologija nikako da se stane razvijati...

People that think they know it all annoy those of us that do!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Špijunirat djecu s tim? Ja bi rađe ženu špijuniro...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice