Core i9 za Mac Pro?

poruka: 93
|
čitano: 8.675
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Core i9 za Mac Pro?".
18 godina
neaktivan
RE: Core i9 za Mac Pro?

Jedino zbog čega je meni primamljivo brand name računalo, poput Mac Proa je, što ne moram izgubiti cijeli dan slagati ga.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
18 godina
Core i9 za Mac Pro?

Ja bi isto tako radije sam slagao konfiguraciju nego kupovat gotovo rijesenje. Em sto bih jeftinije prosao (gluposti su te da su gotova rijesenja pouzdanija nego sklepana, meni su komponente do sada jedino crkavale kad bi ih grom spicio, osim WD diska od 3.2 GB kojeg su pojeli bed sektori a komp imam od '96), em bih prilagodio masinu tocno onim prohtjevima koji meni trebaju a ne nekakvim opcim rijesenjima.

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Core i9 za Mac Pro?
artfull kaže...

@ psiho ... negdje od devedesetšeste sam u tom poslu i radio sam sa većinom ( poznatijih ili većih ) studija, tiskara etc u hrvatskoj i sa ponekim u europi i dalje... a sam sam za svoj studio sudjelovao u kupovini desetak macpro masina, ili powermacova ... tako znam. U hrvatskoj u nagorem slučajuu imaju poneki macpro/powermac, vani imaju poneki PC. ( grafika, dizajn studia, marketing agencije, tiskare i ta branša )

slazem se...

bio sam u par studija...i vako manji nisu bas toliko na mac liniji...uglavnom radi novca...a vecina stamparija u kojim sam bio uglavnom imaju par pc-ova i makar jednog mac-a

a sto se tice onog sto govori momci povis "mac pro jedino sminka"...meni je ta izjava kronicno smijesna...cudo da je sminka i mora biti sminka...to vam je isto kao kad radite reklamu nekoj firmi...a vasa reklama izgleda kao najvece ruglo...znam ja da prosjecnim korisnicima i programerima to nista ne znaci...ali vecina designera koje sam ja upoznao pate od toga...

@naxeem

kao sto sam vec rekao...vecina ljudi koji se profesjonalno bave (u to ne ukljucujem programere) uzimaju gotova rjesenja...jer cisto znaju ako nesto nije uredu gdje nosit...pa sad

@tnakir

Uzmi u obzir da govorimo o workstation-u a vecina ljudi ga ne uzima kuci...znaci uzimas vjerovatno za firme...pa eto ti kontaj da li ti se isplati sastavljat...

Kako sam ja primjetio to je jednostavno stvar mentaliteta...neki ljudi nece da cigance na tome,uzmu gotovo,drugi gledaju gdje ce ustedit na takvim glupostima a na vaznim stvarima trose...

Ja osobno mislim da tu ne bi trebalo biti debate...za posla,gotovo rjesenje

To je isto kao kad netko uspoređuje open source i rjesenja microsofta i slicni firmi kad se radi o programiranju...smijesna usporedba...za sve ima mjesto,ovisi sta trazis...

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2009 14:47 (xxtoni).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice