Imam Sentinel Advance II fizički istog izgleda, prvi (nov) vratia isti dan na reklamaciju. Drugi onak onak, tipke malo klapaju, pogotovo lijevi klik, boja se izlizala, pogotovo ova oko ekrana, a i sa strana.
Miš je nekakva sredina. Ima utegove i opleten, jako kvalitetan kabel. Ostalo, ništa posebno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Već viđeno - u prosincu 2008. godine, Genius je izbacio Ergo 555 Laser s laserskim senzorom od 3200 DPI (i nezavisnim podešavanjem osjetljivosti po X i Y osi), 10 tipki (7 korisnički programirljivih), memorijom za 5 profila (promjena profila je moguća pritiskom na tipku na mišu) i OLED ekranom na kojem se prikazuju osjetljivosti i odabrani profil. Od trenda - ništa.
Pustite trendove, drzite se kvalitete i odlicnog support-a.

Jedini support koji do sada mogu usporediti s Logitech support-om je onaj od strane Amazon-a.

Jedini support koji do sada mogu usporediti s Logitech support-om je onaj od strane Amazon-a.
Nije baš tema, no domaći Sonyjev support mi se dosad pokazao vrlo dobrim.
Imao sam dvicu sentinela, bilo je problema oko izrade i kontaktiran je njihov support u €U koji je odmah rijesio novi mis.
Iskreno, CM je dobar proizvođac ali sto se tice kvalitete, mogao bi biti jos povoljniji, tj. trebao bi.

Ja imam Sentinel Advance, bez II, i ima OLED ekran. Imam ga vec 6 godina i osim kozmetickih promjena, radi ko i prvog dana. Odlican mis.
Imao sam Sentinel Z3R0-G i ubrzo se izlizala sva boja i zahrdala metalna mrezica od znojenja valjda. Normalno se znojim da ne bi bilo da mi tece iz dlana. Senzor mi je zezao na Goliathus podlozi. Onda je kasnie poceo vuci sam prema gore i na kraju krepao. Sad imam G502 Proteus Core i prezadovoljan sam.
Već viđeno - u prosincu 2008. godine, Genius je izbacio Ergo 555 Laser s laserskim senzorom od 3200 DPI (i nezavisnim podešavanjem osjetljivosti po X i Y osi), 10 tipki (7 korisnički programirljivih), memorijom za 5 profila (promjena profila je moguća pritiskom na tipku na mišu) i OLED ekranom na kojem se prikazuju osjetljivosti i odabrani profil. Od trenda - ništa.
Imao ga, i moram priznati da sam možda u taj ekran pogledao jednom. Kao i sada kada mi miševi svijetle i pulsiraju. Čudno, kako ne gledamo u miša nego u ekran jelda?
Slična fora su oni ekrani u boji na Logitechovim tipkovnicama. Ispostavilo se da ako mogu birati, ljudi radije odabiru mehaničke tipke nego šareni ekrančić i loše tipke, a za isti novac.
Brže bolje i logitech krenuo u mehaničare i ne obnavlja baš nešto svoju ponudu ekrana na tipkovnicama.