EUropi, ne EVropi. Kao i domena. EU, ne EV. Anyways, niste rekli da ima i touch screen. Nadam se da će cijena biti primjerena.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Anyways, niste rekli da ima i touch screen
pa je tako operativni sustav Googleov Android, standardno dolazi s ugrađenim 3G i WiFi vezama, a 10,-inčni ekran je osjetljiv na dodir.
Sve lijepo piše, a cijena ne bi smjela bit veća od običnih netbookova ako misle konkurirat im, i da mu je baterija po mogučnosti jača(ipak je snapdragon a ne atom u igri)
EUropi, ne EVropi. Kao i domena. EU, ne EV. Anyways, niste rekli da ima i touch screen. Nadam se da će cijena biti primjerena.
Nemaš pojma, plus što si offtopic. Piše ti u vijesti: "...a 10,-inčni ekran je osjetljiv na dodir.".To isto piše i u podnaslovu.
Za Evropu/Europu pogledaj ovdje: http://www.bug.hr/forum/post/ostalo/evropa-europa/65002.aspx.
Za svaki idući off-topic u kojem se igraš lektora, a nemaš pojma, dobit ćeš karton.
OT volim moderatore sa stavom :D:D
zanimljivo zvuci ovo cudo... pitam se koliko mu baterija traje i kako ce savladavati prikaz 720p filmova... ako je dobar u tome stvarno ce mi biti primamljiv :)
Procesor Snapdragon primjereniji je od Intelovog Atoma za takav uređaj jer troši manje energije pa baterija duže traje, a i manje se zagrijava pa ventilator (koji proizvodi buku) nije potreban. Svojevremeno sam imao prilike nekoliko dana koristiti jedan od Assus Eee netbooka i ventilator se palio već nakon nekoliko minuta rada i proizvodio nepodnošljivo piskavi zvuk.
Volio bi vidjeti na takvom uređaju PixelQi LCD ekran koji može raditi bez backlighta, tako da je ugodan za dugotrajno čitanje.
Well, referenca na Asusove Eee netbooke ti je malo presiroka jer su izbacili toliko razlicite uredjaje pod tim imenom da je tesko generalizirati ista oko te serije netbook (u biti 5-6 razlicitih serija). Npr, ovo sad pisem na EeePC 1008HA koji skoro neusporediv s ostalim iz EeePC serije. Iako koristi skoro isti Atom ko i Compaq Mini puno se manje grije, ventilator se uopce ne cuje i racunalo je vrlo vrlo rijetko toplo na dodir od ispod. Ne znam kak su to napravili ali su napravili bas fino.
Btw, jel kazu negdje na cemu se vrti grafika na ovom Airlifeu? Ako moze vrtjeti flash i nesto video odlicno.