Da mi je vidjeti kako če ovo raditi
, nadam se da se neče rušiti, jer i ovako nekada šteka(a nije ni čudo kolko promets ima
).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pohvalno.
I to što je "besplatno", samo me zanima koliko je to besplatno, da nije kao i sve "besplatne" igrice.
Mislim da će to biti jedino moje učlanjenje na facebooku
samo da ne bude slicna kao one gluposti yoville ili Farmville 
za nas bez fleta koliko će to gutat prometa
Isuse, koja će to razvaljotka bit. Ne igram Civilization, ali znam ljude koji ustaju ujutro da bi "na farmi" na Fejsu zalijevali nešto da im se ne osuši :D A kad jedna ovako slavna igra dođe... Ovisnost o Fejsu je upravo dobila još jednu dimenziju.
Isuse, koja će to razvaljotka bit. Ne igram Civilization, ali znam ljude koji ustaju ujutro da bi "na farmi" na Fejsu zalijevali nešto da im se ne osuši :D A kad jedna ovako slavna igra dođe... Ovisnost o Fejsu je upravo dobila još jednu dimenziju.
takvi ljudi koji vise na face-u po cjele dane nas zovu gamere ili frikovima zaluđenim za PC-ijem a oni se ubijaju na "Farmi".
napokon nesto dobro od facebooka, makar se nadam da ce biti mogucnost da se igra i bez facebooka
Ja ne volim apple, facebook, playstation, nintendo, microsoft.
Samo vas sprdam.
Bit će zabavno :D
Ja ne volim apple, facebook, playstation, nintendo, microsoft.
Samo vas sprdam.
Bit će zabavno :D
haha već sam se pripremio za protuspamm prije nego što sam pročitao
Meni se ovo čini ko overkill.... nek' radije troše vrijeme na Civ V, a ne na tu social networking gluposti.... <,<
Perfidan način za proguravanje cloud computinga
ako ovo dobro odrade, igrat ce se puno vise nego civ5
da, visio bi na facebooku zbog toga. ako bude ičemu.
Ne dam se na Fejs!!!!!!!! Neeeeeee i TOČKA!

Ne dam se na Fejs!!!!!!!! Neeeeeee i TOČKA!

nitko te ne tjera...
napokon nesto dobro od facebooka, makar se nadam da ce biti mogucnost da se igra i bez facebooka
Vidjeh facabuk jednom na TVu, a drugi put u banci na monitoru osobnog bankara...možda se uskoro uključim grupi Facebook Users of Crna Knjiga Korisnika Kredita (sad skužih akronim F.U.C.K.K.K., zvuči k o neka udruga književnika koja se proslavila tek kad je Franci Blašković osvrnuo svoj božanski uvid na njih ;)
Mada ne bi bilo loše imati FB Civs na mobitelu za situacije u kojima jedino možeš čekati satima, poput npr. katastra, pedijatara, šukerove ostavke, hitne pomoći, etc.