Hahaha samo 317 dolara, u kojem ti Ameri svijetu žive, šta nisu čuli za Hrvatsku ovdje će biti minimalno duplo skuplje.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako su mali,to će se sa lakoćom hladit
Hahaha samo 317 dolara, u kojem ti Ameri svijetu žive, šta nisu čuli za Hrvatsku ovdje će biti minimalno duplo skuplje.
U istom onom svijetu u kojem Libijci plačaju litru benzina preračunato 80 lipa.
Sa njima dolazi i novi socket?
Il če mi poslužit i ovaj od i7 1366. Ako cu mijenjat tokom sljedeče god.
da,socket LGA 1155
nema smisla prelazak sa 1366 na 1155,ako novac nje problem upikni najjači sandy bridge proc....prednosti su manje zagrijavanje i potrošnja u odnosu na lga 1336
da,socket LGA 1155
nema smisla prelazak sa 1366 na 1155,ako novac nje problem upikni najjači sandy bridge proc....prednosti su manje zagrijavanje i potrošnja u odnosu na lga 1336
Znači ovaj će ići na LGGA 1366; Core i7-2600K, pa ja mislim da se drugi i ne isplati kupovat (što se mene tiče).
da,socket LGA 1155
Znači ovaj će ići na LGGA 1366; Core i7-2600K, pa ja mislim da se drugi i ne isplati kupovat (što se mene tiče).
neće ni jedan sandy bridge proc. ići na lga 1366,treba ti nova matična lga 1155,memorija je dual chanell a sve ostalo je isto kao na starijim intel socketima(pci-e,sata2/3,usb2/3...)
kako mislis mali?
mislis na ovu sliku u clanku?preko toga jos ide onaj pokrov aluminijski ili od ceg je vec i dobijes klasicni procesor
kako mislis mali?
mislis na ovu sliku u clanku?preko toga jos ide onaj pokrov aluminijski ili od ceg je vec i dobijes klasicni procesor
da na tu sliku,zašto se mora pokrov stavit,da li bi radio bez njega i da li je moguće onda taj pokrov skinut? na klasičnom procesoru to izgleda sve čvrsto povezano
kako mislis mali?
da na tu sliku,zašto se mora pokrov stavit,da li bi radio bez njega i da li je moguće onda taj pokrov skinut? na klasičnom procesoru to izgleda sve čvrsto povezano
radilo bi bez njega,prije su bili procesori bez tog pokrova.to je neka zastita.
bolje nemoj pokusavati skidati,na procesor gubis garanciju ako ga samo odlucis uglacati da bolje prijanja na hladnjak a kamoli nesto ovako da radis.a vjerojatno ne bi nista ni dobio da skines pokrov
radilo bi bez njega,prije su bili procesori bez tog pokrova.to je neka zastita.
Jep, radi se o zastiti i jep AMD-ovi procesori su prije imali tako izlozene jezgre. Intel je uvijek zatvarao svoje procesore da se to ne vidi, ne znam moze li se uopce skinuti taj pokrov bez ostecivanja procesora.