Cijena Surfacea

poruka: 4
|
čitano: 1.154
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Cijena Surfacea".
18 godina
neaktivan
Cijena Surfacea

Ova parodija:

doslovno prenosi moje misljenje o ovom najnovijem M$-ovom sr***u.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cijena Surfacea

Svakako zanimljiv koncept, ali jako promasena namjena! To bi trebalo sluzit kao kucni multimedia centar, a ne za narucivanje u restoranu i slicne gluposti! Svidja mi se proizvod kao takav, ali mislim da treba jos puuuno dorade! A i cjena je smjesna!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Cijena Surfacea
Alex55 kaže...

Glupost!

To sve što imaš u tom stolu imaš i u iPhoneu! Čak i više, a jeftiniji je!

taj iPhone i nije baš neki proizvod samo je ekstra dobro marketing odrađen i sada ponosni vlasnici misle da imaju ne znam kakav uređaj... a zapravo su gomilu para dali za neki poluproizvod.... ok, jedino im je taj ekran ok (ali se strasno prlja) dok je ostatak koma! ako se gleda sa strane poslovnih opcija/mogucnosti i multimedije (za razliku od nekih konkurentskih rješenja)...
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Cijena Surfacea

OK, to ti nije trebalo jer će se sad horde korisnika Apple-ovih poluproizvoda obrušit na tebe :D :D

Sve u svemu jos jedan jadan proizvod iz M$-a, koji zadovoljava sve njihove kriterije:

- kasni na tržište

- debelo je preskup

- ne radi apsolutno ništa korisno

- najbitniji kriterij je da izgleda lijepo

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice