Chuwi predstavio svoj dual-boot mini PC

poruka: 11
|
čitano: 2.343
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Chuwi predstavio svoj dual-boot mini PC".
17 godina
odjavljen

Izgleda zanimljivo. Posto kosta?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Chuwi predstavio svoj dual-boot mini PC
Ima li netko Chuwijev tablet, 2 u 1, jer naisao sam na jedan i djeluje mi pravo zanimljivo samo nije mi bas poznata marka pa me interesuje pretezno onako kvaliteta izrade?

0 0 hvala 0
15 godina
Dr. Vicko kaže...
Ima li netko Chuwijev tablet, 2 u 1, jer naisao sam na jedan i djeluje mi pravo zanimljivo samo nije mi bas poznata marka pa me interesuje pretezno onako kvaliteta izrade?

Ja sam se nedavno dvoumio izmedju Chuwii Cube tableta, i procitao dosta reviewa u kojima su manje vise isti. Na kraju uzeo Cube jer je u tom trenutku bio na popustu i mogu reci da sam prezadovoljan.

Win10 Home i Android 5.1 su kod mene, brz u oba operativna sistema.

You better run, you better take cover!
14 godina
Dr. Vicko kaže...

Imam ja evo godinu i par miseci onaj 10.6 dual win 8 i android i radi odlično.Koristi se za pregledavanje foruma, kodi i čitanje novina , u windowse skoro i ne ulazim.

16 godina

.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2016 17:27 (zzz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Imao sam chuwi hi12 tablet,smeče na kvadrat.
Pokvario se nakon par dana,jako loša kvaliteta izrade,tj u njemu sve najjeftinije što može biti.
Nikad više chuwi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2016 17:28 (zzz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dr. Vicko kaže...

Imam taj 2 u 1 i sve pet. Cijeli od aluminija, build je super, hw je takakv kakav je,  ono kolko para tolko muzike. Dual boot radi super i sa dodatnom tipkovnicom je ko mali ultrabook samo ka je Atom procesor pa nije ni blizu ultrabooku. Za 170 eura nemres ocekivat nist bolje i biti ne zadovoljan krajnjim proizvodom. Ako ocekujes iPAd za 170 eura onda LOL inace jer duplo bolji od nekog jeftinog Asusa ili Samsunga koji su jos uvijek skuplji, imaju losiji ekran, manje memorije, sporiji procesor i nisu dual boot. Vrti 4K video, ima full hd ekran, 4 GB rama i 65 GB interne memorije plus 64 kaj sam dodal ko karticu, Type-C prikljucak, MicroUsb prikljucak i mini HDMI. 

17 godina
Pa pretezno sam ga i namjeravao koristiti za surfanje, youtube i gledanje filmova i serija na njemu i to je to.
Za neki ozbiljan rad bih koristio laptop, a svidja mi se taj 2 u 1 10 incni pro verzija za koju sam procitao da ima fully illuminated ekran sto je odlicna stvar, ostalo mi i ne treba :-D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Izgleda zanimljivo. Posto kosta?

Cijena je prava sitnica :D

140$ + PDV

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_590408.html?wid=21

14 godina
neaktivan

Što mislite o ovom lapbooku?

http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_488238.html?wid=21

Gledam ga već neko vrijeme, i čini mi se da za te novce nema ništa pametnije.

15,6" FHD screen, ok procesor za office programe, surfanje i studiranje (webinari i slično).

Jedino što ne pronalazim je da li je cijeli od plastike ili je donji dio magnezij/aluminij ili nešto slično.

Za poklopac znam da je od plastike.

0 0 hvala 0
17 godina

Imam chuwi tablet 6 godina. Jednostavno odbija riknuti.

Ima dosta mušica primarno softwareske naravi ali opcenito je ok. Kvaliteta izrade je dobra ne i odlicna, jednom recenicom, kolko para tolko muzike

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice