Sad sam stavio betu.
Inače, bilo je problema s postovima u kojima su bili youtube linkovi isl.
Sad sam stavio betu.
Inače, bilo je problema s postovima u kojima su bili youtube linkovi isl.
BUG broj 210, str. 104-112. Detaljni testovi i usporedbe browsera.
Eto, džaba su krečili. Ne pomaže.
Ingame: (_.:BRUNO:._) // Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
Hm, moj Seamonkey nikako da uđe u statistiku....
Ponosan korisnik Mozille Firefox ;)
Mi smo uvijek na prvom mjestu 
Osim kad ste zadnji, kao recimo u brzini JS enginea 
najsporiji u idvodenju js? da i?
joj zamisli ionak se to koristi za chat i ostale gluposti.....nebitno hoce mi javu pokrenut za sekundu ili pet ..
Osobno mi se ne sviđa Chrome zbog sve one priče oko privatnosti. Inače, kako dosta radim za web koristim FF jer mi je definitivno najbolji za razvoj, a kad poželim samo prosurfati onda mi je Opera najbolja (šteta samo da ima problema sa nekim stranicama koje nisu Opera friendly). Unatoč svim problemima i sporosti FF je po meni najbolji all-round browser, uzevši u obzir sve add-onove. Mislim da je do sad malo "spavao na lovorikama", pa je dobro da ima toliko konkurencije tako da vjerujem da će biti mnogo bolji.
No, kad smo kod browsera i budući da mi "se danas instalirao" Safari 5 provrtio sam malo HTML5 test i šokirao me rezultat IE-a: 19/160! Stvarno sramotno za MS
Blesavih komentara previše.. "Opera zakon!!!", "Chrome je najbolji!!!".."Ja samo mozillu koristim, do smrti!!!"..koji vam je vrag, ovo me podsjeća na spike dinamo vs hajduk, prestanite bit nadobudni..
Koristim Mozillu, ali cijenim i Chrome (i njega imam na kompu ako zatreba) i Operu..sve su to odlični browseri, a tko će koristiti koji ovisi o potrebama i navici korisnika, ili fanboyizmu...
Naravno, za mob je Opera apsolutni broj 1, nije da i ima neke konkurencije ozbiljnije, bar koliko ja znam..
Zadrti korisnik Lisice sve do nedavno kad mi se počelo događati učestalo usporavanje i rušenje browsera.
Dao sam priliku CChrome-u i za sad sam zadovoljan,zbilja mi učitava brzo stranice,
jedina zamjerka ide na minorne probleme sa Flash-om na pojedinim stranicama.
Uglavnom,momentalno Chrome numero uno kod mene,Firefox odmah iza...
Ja sam isto vrti firefox iako mi se dosta rušio, ovisno od verzije do verzije, sa jednom vrlo stabilan, a sa jednom se stalno ruši. Pa bio probao chrome, pa mi se zgadio i nastavio peglati FF. Pa onda kad je došao chrome 4 sa podrškom za ekstenzije, skinuo ga stavio tih par dodataka koje sam i na FF koristio i sad sam na 5,0 beti i stvar leti za poluditi. Bug forum kao i da ne učitava, skoro pa instantno se stvori stranica kad klikneš, kao da sam u file exploreru
Blesavih komentara previše.. "Opera zakon!!!", "Chrome je najbolji!!!".."Ja samo mozillu koristim, do smrti!!!"..koji vam je vrag, ovo me podsjeća na spike dinamo vs hajduk, prestanite bit nadobudni..
Koristim Mozillu, ali cijenim i Chrome (i njega imam na kompu ako zatreba) i Operu..sve su to odlični browseri, a tko će koristiti koji ovisi o potrebama i navici korisnika, ili fanboyizmu...
Naravno, za mob je Opera apsolutni broj 1, nije da i ima neke konkurencije ozbiljnije, bar koliko ja znam..
fanboyizam... :))
Svi ovi gore komentari su normalni, ako imas 12 godina i fanboy si određene stvari... svi su to prošli... i ja neznam šta tu ima bit čudno. svi smo bili djeca nekad i bili fanovi nečega.
Al eto ja evo korisitim FF već dugo godina i zadovoljan sam. Služi me i previše dobro, rijetko se ruši, i to obično ja budem krivac... Nemam apsolutno nikakve zamjerke. Operu i Chrome nisam nikad koristio jer nemam zbog čega. Kad se osjetim ugrožen na FF, ili se sa FF nešto katastrofalno desi e tek onda možda se prebacim na nešto "novo"...
Pa zna se da bug forumaši znaju ;) Ovi što IE koristi sam siguran da su samo na nekom drugom kompu pa nisu u stanju ff koristit :D
Ono što sam napisao "Firefox do smrti" je bila zezancija.
Daleko od toga da ja neću probati druge browsere. I uvek probam svaki novi browser koji izađe da vidim šta ima novo kako funkcioniše i ostalo.
Najbolje mi leži Firefox i upravo je tako kako si ti rekao da ćemo koristiti onaj koji ima ono što nam je potrebno i na šta smo navikli.
Meni lično posle Firefoxa, Opera dobra a tu je i Chrome. Samo što eto, fanboyizam kako ste rekli iako nemam 13.
joj zamisli ionak se to koristi za chat i ostale gluposti.....nebitno hoce mi javu pokrenut za sekundu ili pet ..
Misli se na JavaScriptu a ne Javu. JavaScripta je veoma bitna za brzinu browsera.
Al eto ja evo korisitim FF već dugo godina i zadovoljan sam. Služi me i previše dobro, rijetko se ruši, i to obično ja budem krivac... Nemam apsolutno nikakve zamjerke. Operu i Chrome nisam nikad koristio jer nemam zbog čega. Kad se osjetim ugrožen na FF, ili se sa FF nešto katastrofalno desi e tek onda možda se prebacim na nešto "novo"...
Sve je to stvar ukusa i navika... svaki browser ima svojih prednosti i mana, i po meni nema pravog pobjednika/favorita.
Posjetioci BUG-a su minimalno pet puta pametniji od ostatka svijeta, posebno zaluđenih amera.
Živjeli svi 
To sam ja koji put uskocijo. XD
Mene Chrome odbija jer mi je nekak ko za debile rađen (bez uvrede korisnicima Chromea) tj. bez puno naprednih opcija i imao je problema s privatnošću, neznam jel su kaj napravili po tom pitanju al zbog samog sadržaja stranica koje posjećujem bolje da ne riskiram.
Ako te brine privatnost, imaš Chromium, a obzirom da ja volim isključivo portable verzije, evo ti link na portable: http://portableapps.com/apps/internet/google_chrome_portable
A ako si jedan od onih koje brine privatnost (rofl) pogledaj ovo:
Mislim, ne kuzim sto svi drobe o privatnosti jer da se ISP zainati mogu iscupate apsolutno sve podatke di si sto i kad si bio.
Kakav Chrome...pravi muskarci koriste Chromium
ne kuzim kakve su to blesave izjave...
FF uzas :)
Izjava je također u tom rangu. Recimo u mom slučaju, uza sve naprezanje preostalih moždanih vijuga ne mogu se prisjetiti rušenja FF-a.
Kao što je i većina komentara ovdje: Ja koristim Chrome on je supernajbolji. U mene Opera - super turbo meni je ona. Ja imama FF - zakon najbolji, radi super ne ruši. Trljanje bez veze.
Jedno je iznošenje mišljenja koje može biti i s oproštenjem, govno, a drugo je detaljna analiza i test nekakvog software-a. Za koji čisto sumljam i da ste sposobni, čast izuzecima koji ovo čitaju i znaju nešto više ali mudro šute.
Ne pamtim da je itko na forumu otvorio thread "Veliki usporedni test browsera" i naravno, to odradio kako treba.
Btw
evo i ideje za Bugovce, novi mini test zadnjih verzija browsera, na stranici, stranici i pol. Da se barem malo raščiste sve ove smutnje oko browsera. :) Očigledno je potrebno-.
Ne stignu od silnih nvidia vs ati
Btw
evo i ideje za Bugovce, novi mini test zadnjih verzija browsera, na stranici, stranici i pol. Da se barem malo raščiste sve ove smutnje oko browsera. :) Očigledno je potrebno-.
BUG broj 210, str. 104-112. Detaljni testovi i usporedbe browsera.
Citiram post wyksa da bi ga vidjeli i oni koji samo lijepe komentare, bez da pročitaju prethodne poruke! 
Citiram post wyksa da bi ga vidjeli i oni koji samo lijepe komentare, bez da pročitaju prethodne poruke! 
Miro, jedno pitanje: da li se zna na kojoj su konfiguraciji browseri bili testirani? Jer ja kad sam benchao sa chromom i firefoxom sam dobivao puno puno veće rezultate sa oba browsera pa mi nije jasno da li i kompjuter ima ulogu u rezultatima?
Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
Miro, jedno pitanje: da li se zna na kojoj su konfiguraciji browseri bili testirani? Jer ja kad sam benchao sa chromom i firefoxom sam dobivao puno puno veće rezultate sa oba browsera pa mi nije jasno da li i kompjuter ima ulogu u rezultatima?
ima puno veze pri iscrtavanju stranice
nisam još koristio chrome ne-betu na linuxu. znao sam imati problema u beti s nekim prikazom joomla backend modula. dat ću mu još jednu šansu sad kad je izašao iz bete, pogotovo jer je urađen i Xmarks plugin.
nisam još koristio chrome ne-betu na linuxu. znao sam imati problema u beti s nekim prikazom joomla backend modula. dat ću mu još jednu šansu sad kad je izašao iz bete, pogotovo jer je urađen i Xmarks plugin.
Xmarks je isto u beti i ne radi baš stabilno, ima problema sa sinhronizacijom tj. automatska sinhronizacija ne radi a ponekad ima problema i sa ručnom. Korisim ga na Chrome-u na Win7.
Javljaš e a totalno si neinformiran,
javascript NIJE JAVA nikako, javascript danas koristi 99% stranica za hrpu toga i za browser je jako važno da izvršavanje javascripta bude brzo, možda i najvažnije što se tiče brzine u browsera...
Savjet! Nauči razliku između Jave i JavaScripta!
fanboyizam... :))
Svi ovi gore komentari su normalni, ako imas 12 godina i fanboy si određene stvari... svi su to prošli... i ja neznam šta tu ima bit čudno. svi smo bili djeca nekad i bili fanovi nečega.
Par osobnih razloga zašto Chrome:
1) sync bookmarks-a sa gmail accountom koje onda mogu povući na bilo koji drugi komp (koji ima instaliran Chrome)
2) arhitektura - svaki tab ili plugin je posebni proces kojeg je moguće ubiti iz ugrađenog task managera
3) postoje keyboard short-cut za praktički svaku radnju
4) mali milijun extenzija
5) vjerojatno će među prvima dobiti podršku za HTML5 (verzija 6)
6) način na koji iskorištava prostor na desktopu (tabovi ugrađeni u "okvir" prozora).
....
1) sync bookmarks-a sa gmail accountom koje onda mogu povući na bilo koji drugi komp (koji ima instaliran Chrome)
2) arhitektura - svaki tab ili plugin je posebni proces kojeg je moguće ubiti iz ugrađenog task managera
3) postoje keyboard short-cut za praktički svaku radnju
4) mali milijun extenzija
5) vjerojatno će među prvima dobiti podršku za HTML5 (verzija 6)
6) način na koji iskorištava prostor na desktopu (tabovi ugrađeni u "okvir" prozora).
....
2) Meni osobno jako smeta što je svaki tab svoj proces. Obično imam po 15 tabova (ne pitaj zašto)... evo, baš sad gledam TM: 17 tabova po 30mega u prosjeku svaki (zajedno preko pola gige). Po meni, bilo bi bolje neaktivne tabove držati u nekom temp bufferu, a da je samo aktivni tab proces.
6) Chromovo iskorištavanje desktopa je nešto najbolje što sam vidio! To posebno dolazi do izražaja na netbookovima na 1024x600.