Chrome iznad 16%

poruka: 72
|
čitano: 4.950
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Chrome iznad 16%".
14 godina
protjeran
Chrome iznad 16%

Googleu ide sve bolje. 

2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Chrome iznad 16%

~ malo nas je al nas ima ~ 

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Re: Chrome iznad 16%
NiramX kaže...

Googleu ide sve bolje. 

Kako pronicljivo... čestitam.

BTW, Chromeu ide sve bolje.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
16 godina
neaktivan
Chrome iznad 16%

Već sam pomislio da su opet izdali novu verziju, točnije verziju 16.

Drago G. moj omiljeni člankopisac ! <br/>Z-Admin Small Business CMS - http://www.z-admin.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zoran123456 kaže...

Već sam pomislio da su opet izdali novu verziju, točnije verziju 16.

The Dev channel has been updated to 16.0.891.0 for Windows, Mac, Linux, and Chrome Frame {#}

17 godina
neaktivan
Chrome iznad 16%

Ja sam na svim PC-evima zamijenio FF sa chromeom. Jednostavno mi je chrome brži, stabilniji i jede manje resursa.

Mislim, dakle postojim

7 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Ja sam na svim PC-evima zamijenio FF sa chromeom. Jednostavno mi je chrome brži, stabilniji i jede manje resursa.

I sigurniji (tako sam čuo) zbog multi-process architecture i sandboxa

15 godina
protjeran
lzgr kaže...

Naravno {#}

http://www.soundstream.com/
14 godina
neaktivan
Chrome iznad 16%

soundstream zašto se ne slažeš samnom jel možeš napisati tu ako nije problem?

0 0 hvala 0
15 godina
soundstream kaže...
lzgr kaže...

Naravno {#}

ajde reci što je tu smiješno da se i ja nasmijem.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Chrome iznad 16%

naravno da je smijesno jer nije istina da chrome manje trosi resursa od firefoxa i ovo za stabilnost nemogu reci iz moga iskustva!....

{#}!

Tko se zadnji smije, nije skužio!
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Chrome iznad 16%

..svatko tko iole ozbilljnije shvaća surfanje internetom,neće stavljat Chrome...Za sigurnije landranje netom mi je i dalje najbolja Mozilla Firefox,a ponajviše radi dodataka,koji pomno birani i fino polirani daju sigurnost i stabilnost na vrhu svih preglednika! ..a da ne pominjem kako site advisor nije kompatibilan s tim kromićem,itd,itd :D

PC je smeće!
Moj PC  
3 9 hvala 0
14 godina
neaktivan
pointer041 kaže...

..svatko tko iole ozbilljnije shvaća surfanje internetom,neće stavljat Chrome...Za sigurnije landranje netom mi je i dalje najbolja Mozilla Firefox,a ponajviše radi dodataka,koji pomno birani i fino polirani daju sigurnost i stabilnost na vrhu svih preglednika! ..a da ne pominjem kako site advisor nije kompatibilan s tim kromićem,itd,itd :D

SiteAdvisor support:

• Windows 7, Vista SP1+, and XP SP3
  • Internet Explorer 7 and above
  • Firefox 3.5 and above
  • Chrome 10 and above

15 godina
pointer041 kaže...

a reci mi koliki je to postotak koji surfanje shvaća ozbiljnim,ja mislim da je velika većina ovih što samo žele jednostavno i brzo bez natrpanih gluposti surfati internetom,i tim korisnicima je najbolji izbor Chrome,zato se i ovako ubrzano povećava broj korisinka.

A site advisor je potpuno kompatibilan sa Chrome-om,neznam kakvih ti problema imaš s time.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
protjeran
antimadridista kaže...
pointer041 kaže...

a reci mi koliki je to postotak koji surfanje shvaća ozbiljnim,ja mislim da je velika većina ovih što samo žele jednostavno i brzo bez natrpanih gluposti surfati internetom,i tim korisnicima je najbolji izbor Chrome,zato se i ovako ubrzano povećava broj korisinka.

A site advisor je potpuno kompatibilan sa Chrome-om,neznam kakvih ti problema imaš s time.

..meni baš drago što je sve više onih koji na brzinu žele pregledavati sve i svašta...jer njihovi strojevi kasnije obično završe kod mene na čišćenju xD

PC je smeće!
14 godina
neaktivan
pointer041 kaže...
antimadridista kaže...
pointer041 kaže...

..meni baš drago što je sve više onih koji na brzinu žele pregledavati sve i svašta...jer njihovi strojevi kasnije obično završe kod mene na čišćenju xD

Moj još nije završio kod tebe {#}

15 godina
Chrome iznad 16%

Evo mali dodatak mome postu iznad....

CHROME VS FIREFOX (4 taba: Net.hr, Bug.hr, 24sata.hr, gitare.info)

Chrome:

Chrome Chrome
= 281.048K

Firefox:

Firefox Firefox
= 147,488k

...uz to, ff ima 3 addon-a

Add-ons Add-ons

ako vas matematika imalo dobro sluzi, moci cete uociti da vas cijenjeni chrome i nije tako "lagan"!

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 16:04 (sisko93).
Moj PC  
8 0 hvala 2
14 godina
protjeran
Shockwave kaže...
pointer041 kaže...
antimadridista kaže...
pointer041 kaže...

Moj još nije završio kod tebe {#}

..a čuj...nikad se ne zna...mala je ovo zemlja {#}

..i,da...ajmo pozitiva!!{#}...i nek koristi 'ko šta hoće.

p.s.: IE-u sam ZABRANIO da ide na internet!!!!

PC je smeće!
14 godina
neaktivan
sisko93 kaže...

Evo mali dodatak mome postu iznad....

CHROME VS FIREFOX (4 taba: Net.hr, Bug.hr, 24sata.hr, gitare.info)

Chrome:

= 192.232K

Firefox:

= 163.808k

...uz to, ff ima 3 addon-a

ako vas matematika imalo dobro sluzi, moci cete uociti da vas cijenjeni chrome i nije tako "lagan"!

Jer ima više processa što je i dobro jer ako se jedan sruši neće povuči i ostale, a firefox kolko ja znam to još nema ali planiraju ugradit.

edit: i mislim da ta potrošnja od chromea nebi trebala biti problem danas jer se za male pare može nabaviti četverojezgreni procesor i puno rama.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 16:08 (Shockwave).
16 godina
neaktivan
Chrome iznad 16%

Da, Googleov preglednik Chrome je jako dobar. Probao sam sve preglednike (tj. one najpoznatije: IE, Mozilla, Chrome, Safari, Opera). Svi su dobri u nečemu iako mi su mi top 2 preglednika Chrome i Opera, ali najbolji mi je Google-ov Chrom.

Ali to je samo moje mišljenje i meni se tako Chrom vrti na mom kompu, možda je kod nekog drugačije.

*_helper_* / please send my some mony that i can buy new comp...thnx ;)
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
Shockwave kaže...
Jer ima više processa što je i dobro jer ako se jedan sruši neće povuči i ostale, a firefox kolko ja znam to još nema ali planiraju ugradit.

je istina, samo sto je problem u tome sto se meni osobno vise puta srusio "1 proces" chromea ("1 tab"), nego CIJELI firefox kojeg 98 puta vise koristim!!

15 godina
neaktivan

"..meni baš drago što je sve više onih koji na brzinu žele pregledavati sve i svašta...jer njihovi strojevi kasnije obično završe kod mene na čišćenju xD"                                                                    svaka čast , uzeo si mi rijec iz usta ... samo neka svi koriste Chrome , meni pase ... {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 16:09 (radoznali81).
14 godina
protjeran
Chrome iznad 16%

..ak ćemo baš cjepidlačit...zvizneš CD sa SLAX-om i surfaj kolko te volja!!..eto Vam sigurnost xD

PC je smeće!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

lako je bit siguran i koristit slax onima koji znaju baratat s time !!! cinjenica je da je takvih mozda 5-10% korisnika u Hrvatskoj . ako i tolko ...{#}

14 godina
protjeran
radoznali81 kaže...

lako je bit siguran i koristit slax onima koji znaju baratat s time !!! cinjenica je da je takvih mozda 5-10% korisnika u Hrvatskoj . ako i tolko ...{#}

..a valda će se i to jednog dana promijeniti..na bolje...odnosno,više alternative,a ne monopolizma!{#}

PC je smeće!
17 godina
neaktivan
soundstream kaže...
lzgr kaže...

Naravno {#}

Možeš ti mislit što god hoćeš, no ja iz iskustva znam da mi je chrome stabilniji, brži i ne događa se "not responding" ili štekanje kad recimo uz chrome igram igru.

Dok kod ff-a mi sve šteka u takvoj situaciji.

Operu sam probao,ali je previše komplicirana, volim minimalizam.

Mislim, dakle postojim
14 godina
protjeran
lzgr kaže...
soundstream kaže...
lzgr kaže...

Naravno {#}

Možeš ti mislit što god hoćeš, no ja iz iskustva znam da mi je chrome stabilniji, brži i ne događa se "not responding" ili štekanje kad recimo uz chrome igram igru.

...iso miki!!!...uz chrome igrat igru?!?!?....zbogom tvoj PC...pun je crva ko lanjska jabuka xD

PC je smeće!
15 godina
protjeran
sisko93 kaže...

naravno da je smijesno jer nije istina da chrome manje trosi resursa od firefoxa i ovo za stabilnost nemogu reci iz moga iskustva!....

{#}!

Evo sisko93 je odgovorio umjesto mene

Svatko tko misli da chrome trosi manje resursa od firefoxa je u velikoj zabludi

http://www.soundstream.com/
17 godina
neaktivan
pointer041 kaže...
lzgr kaže...
soundstream kaže...
lzgr kaže...

Naravno {#}

...iso miki!!!...uz chrome igrat igru?!?!?....zbogom tvoj PC...pun je crva ko lanjska jabuka xD

Nikad čuo za Battlefield 3?

E pa, idioti iz DICE razvojnog studija su se sjetili da izbace ingame stvari i sve prebace na internet. I sad se sve pokreće iz browsera, a dok igraš browser mora stalno imati otvorenu tu stranicu.

I neznam kakve to veze ima sa crvima, friški windowsi, chrome - radi, ff - šteka. Neznam jel ti trebam crtati.

Mislim, dakle postojim
17 godina
neaktivan
soundstream kaže...
sisko93 kaže...

{#}!

Evo sisko93 je odgovorio umjesto mene

Svatko tko misli da chrome trosi manje resursa od firefoxa je u velikoj zabludi

Zapravo, boli me briga koliko resursa troši. Glavno da radi kako treba i bolje od ff-a.

Mislim, dakle postojim
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice