Chrome ispred Firefoxa!

poruka: 90
|
čitano: 15.248
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Chrome ispred Firefoxa!".
16 godina
Chrome ispred Firefoxa!

I kaj ćemo sad?

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Chrome ispred Firefoxa!

zborno vikati "hura" ?

Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika.
16 godina

IE će sada opet početi rast i dalje ostat br.1

18 godina
neaktivan
Chrome ispred Firefoxa!

zanimljivo je jel to zbog povecanja udjela android telefona diljem svijeta...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Chrome ispred Firefoxa!

Može on rasti koliko želi ali taj spyware na moje računalo neće!

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
24 26 hvala 0
14 godina
neaktivan
Chrome ispred Firefoxa!

Sada ćemo plakati.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}.{#}

Kalko1212 ingame
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Chrome ispred Firefoxa!

Staviš Chromium i riješiš problem.

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Chrome ispred Firefoxa!

A ja sam baš prešao s Chromea na Firefox. {#}

26 0 hvala 0
17 godina
weedos kaže...

zanimljivo je jel to zbog povecanja udjela android telefona diljem svijeta...

Iako nemam konkretnu informaciju, logicnim se cini da je Android glavni razlog ovakve statistike.

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
16 godina
Chrome ispred Firefoxa!

Ok, odem ja na StarCountovu stranicu i meni piše ovako:

Firefox 25,37%

Chrome 25,31%

Bugovci malo ste požurili, ali nema veze... iako zanimljiv je skok IE-a.... vidjet ćemo što slijedeći mjesec donosi {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Facebook, Twiter, G+??? Čim smo spojeni na net već nas prate nemoj se zavaravati glupostima. =))))

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 19:53 (Franjic).
14 godina
neaktivan
Chrome ispred Firefoxa!

Chrome, Firefox, Opera.. svi su oni odlicni ali, tu je jedan browser koji ih jos uvijek sve debelo sisa IE6!

Osobno, chrome mi se vuce kao krepana macka a firefox mi se smrzava svakih 5min..

TD za glupost

0 12 hvala 1
16 godina
neaktivan
Chrome ispred Firefoxa!

Jednom Opera, uvijek Opera !

Drago G. moj omiljeni člankopisac ! <br/>Z-Admin Small Business CMS - http://www.z-admin.com
Moj PC  
15 0 hvala 1
16 godina
ANDROIDI NEMAJU VEZE SA CHROMEom. Hvala na razumijevanju.
No one is ever truly lost...
14 godina
Chrome ispred Firefoxa!

sve ec ovo biti kromirano za jedno godinu i pol samo polako vidjecete ljudi :D

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Chrome ispred Firefoxa!

Probo sam Operu, Firefox, I.E i Crome i Crome je daleko najbolji !

dzix
Moj PC  
16 16 hvala 0
15 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

Može on rasti koliko želi ali taj spyware na moje računalo neće!

spyware...  zivimo u informacijskom dobu. a chrome radi na principu da biljezi stranice koje najvise posjecujes, sve sto upisujes tako da bi olaksao pristup pojedinim informacijama. ako ti smeta sto biljezi tvoje informacije, odi u pecinu zivi, pa lovi zeceve i jedi njihova muda.

Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika.
16 godina
neaktivan
Chrome ispred Firefoxa!

još koristim firefox 3.6.24..........Očekujem da netko napravi Zeus browser pa da svrgne Chrome jer tako je zapisano

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 20:39 (alexspalato).

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
alexspalato kaže...

još koristim firefox 3.6.24..........Očekujem da netko napravi Zeus browser pa da svrgne Chrome jer tako je zapisano

pošto koristiš Firefox,probaj instalirati Firefox Nightly,64-bit inačicu za Win 7...za sada u fazi eksperimenta,ali se ja ne mogu požaliti..

15 godina
neaktivan

Bio davno davno na IE-u, pa na Firefoxu, pa skoknuo na Chrome... Čak sam malko bio i na Operi, ali nakon svega toga, Firefox je taj kome sam sada vjeran i ne bi ga više nikad zamijenio za neki 'pokušaj browser-a'.
Prednosti Firefoxa više manje se znaju, ali meni on jednostavno leži... Malen, siguran, jednostavan i sa mogućnostima dodataka po želji svakog user-a.

Ne volim da mi browser unaprijed dolazi natrpan sa 'glupostima' (čitaj: meni glupostima) koje meni ne trebaju.

Jednostavno skineš Firefox i skineš si samo one dodatke koji te zanimaju i uživaš u www prostranstvima :)

16 godina
protjeran
ZeljkoF1 kaže...

Bio davno davno na IE-u, pa na Firefoxu, pa skoknuo na Chrome... Čak sam malko bio i na Operi, ali nakon svega toga, Firefox je taj kome sam sada vjeran i ne bi ga više nikad zamijenio za neki 'pokušaj browser-a'.
Prednosti Firefoxa više manje se znaju, ali meni on jednostavno leži... Malen, siguran, jednostavan i sa mogućnostima dodataka po želji svakog user-a.

Ne volim da mi browser unaprijed dolazi natrpan sa 'glupostima' (čitaj: meni glupostima) koje meni ne trebaju.

Jednostavno skineš Firefox i skineš si samo one dodatke koji te zanimaju i uživaš u www prostranstvima :)

Upravo tako..Mnogi pljuckaju po Firefoxu jer JE IMAO dugi Cold Start,no to je ispravljeno..a znaju poubacivati po 20 i više dodataka,pa onda normalno uspori,a oni se biseri isčuđivaju...

14 godina
neaktivan
ZeljkoF1 kaže...

skakvim to predinstaliranim glupostima dolazi chrome?

16 godina
neaktivan
Chrome ispred Firefoxa!

Chrome je težak ko ŽAK dok je Firefox  anoreksija prema njemu(u pozitivnom smislu naravno{#})

4 0 hvala 0
15 godina
Chrome ispred Firefoxa!

Firefox koristim od početka ,a tako će i ostati. {#}

Moj PC  
20 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Chrome ispred Firefoxa!

Chrome je oke,no on na hdd-u ostavlja hrpetinu kukija,a za svaki novi otvoreni tab,pokreće se ponovno crome.exe...

2 0 hvala 0
16 godina
Chrome ispred Firefoxa!

Dodje i taj dan..

Човек је човеку одувек био вук / А вук вуку никад човек јер не мења ћуд..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zoran123456 kaže...

Jednom Opera, uvijek Opera !

sve kratko i jasno. +1

15 godina
neaktivan
Chrome ispred Firefoxa!

Statistika za tekući mjesec sa jedne male (male u odnosu na bug) stranice koja nije tako tech orijentirana:

Ono što je još zanimljivije ovakve slične rezultate kao ovi dolje čujem (potvrđuju mi) i od kolega tako da mi je malo neobično vjerovati u te silne web statistike :/

No, pretpostavljam da je to jer te stranice koje skupljaju u članku predočenu statistiku su najčešće pune 'tech orijentiranim posjetiteljima' koji će u najmanju ruku sigurno maknuti IE sa kompjutera...

Uglavnom, Firefox i IE su tu negdje sa blagim pomacima (IE dolje, FF gore), Chrome malo iza (pomaci blagi prema gore), a ono što trenutno rapidno raste prema gore je Android

Internet Explorer 36.25% Firefox 35.65% Chrome 20.54% Opera 3.63% Safari 2.72% Android 0.60%

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...

skakvim to predinstaliranim glupostima dolazi chrome?

Pa u tome i je stvar. Nema ih jer je sve potrpano u osnovnu instalaciju.

Ti kao user Chroma ne možeš odabrati da neke stvari izbaciš iz instalacije čisto iz razloga jer ti netrebaju.

Za razliku od njega u Firefoxu dobiješ čistu (osnovnu ali dovoljnu) instalaciju i mogućnosti da si instaliraš samo one stvari koje su u tvom području interesa.

...

14 godina
protjeran
Chrome ispred Firefoxa!

Nezahvalno je "natezati" se oko izbora browser-a jer su oni stvari navike i potrebe pojedinaca. To bi otprilike bilo isto kao rasprava oko losiona,iliti a aftershave-a. Ako je meni recimo Mozzilin Firefox sasvim ok i ako sam zadovoljan s njime, ne vidim razloga za prelazak na drugi preglednik. Isto takvo mišljenje vjerojatno imaju i poklonici svojih favorita s kojim plove po prostranstvima interneta. A što se tiće statistike, eh..pa znamo što je statistika,zar ne? ;)

Danas je ovako, sutra tko zna kako. Mogu "zraknuti" kako eventualno rade drugi preglednici ali da mijenjam svoj,još mi nisu dali dovoljno jake argumente.

Moj PC  
6 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice