Chrome za iOS

poruka: 5
|
čitano: 1.177
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Chrome za iOS".
16 godina
Chrome za iOS

Kako je Safari zadani (hrvatski: defaultni) 

Genijalno!{#}

Inače, Chrome mi je do sada bio jedina prednost Androida, sada je i to skoro pa riješeno{#}

BTW, JBani mobovi mogu jednim klikom mjenjati defaultni browser, a uz bookmarklet se može i bez JBa prebacivati.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 17:11 (power_user).
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Chrome za iOS

Bugovci, dal smo u Hrvatskoj ili ne? Ajde lijepo pisete hrvatski kao sto ste i sami naveli. Treba biti ovako po pravopisu:

Kako je Safari zadani (hrvatski: defaultni) internetski preglednik na uređajima s iOS-om, pa, primjerice, klikom na link u e-mailu aktiviramo baš Safari, postavlja se pitanje da li će Chrome biti novi defaultni preglednik, ili će po volji biti moguće odabrati Safari ili Chrome.

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Chrome za iOS
Ne znam kako se mijenja defaultni browser na JB-u ali bez JB-a ne možeš mijenjati defaultni browser tako da će nam se Safari ponuditi za otvaranje svih linkova :)
...Scooter Tuning is not A Crime!!...
16 godina
Re: Chrome za iOS
Lion King kaže...
Ne znam kako se mijenja defaultni browser na JB-u ali bez JB-a ne možeš mijenjati defaultni browser tako da će nam se Safari ponuditi za otvaranje svih linkova :)

Da, ali postoji bookmarklet pa jednim klikom prebacuje stranicu u drugi browser

Iako meni ne smeta, jer rijetko otvaram linkove, a za jedan link cu lako izdrzati i bez fullscreena i normalnih tabova u safariju

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
18 godina
Chrome za iOS

A kad ce IE?

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice