Bilo bi dobro na toj slici imati legendu :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hehe,zbilja. Vjerojatno ide FF,pa IE, pa ostali pa Chrome. Poredao sam po velicini, ne boji.
Pa, piše u tekstu, ali obično se napiše i uz grafikon.
Firefox 62,32%
Internet Explorer 24,72%
Opera 7,95%
Chrome 3,3%
Chrome je bila baba sa kolačima koja je prošla
Ma i ja sam ga odmah instalirao, ali...? Ostajem pri Firefoxu, nekako mi je više pri srcu, emotivno sam već vezan dugo godina nakon malo sveukupnih propusta... Ili imam i IE8 Beta, ali je i on tek u pripremnoj fazi, nadogradnji tako da?
Ja sam chrome user i ne mislim se odvojit od njega.
Osobno mi treba browser koji je brz, nije natrpan, pamti moje navike i nemoras razmisljati o dodacima za njega, skin i izgled su mi odlično izvedeni tako da sam iskreno i zaboravio firefox.
- moji plusevi za chrome:
- brzina pokretanja
- brzina otvaranja stranica
- svaki tab je zaseban tako da se nikad nece dogodit da ce se cijeli chrome srusiti kako se to zna dogodit u ostalim browserima
- full jednostavan, koristi browsing postavke od win (IE)
- odlično izgleda
- najvise prostora za pregled stranica - najmanje gluposti koje mi smetaju.
- lose
- nemoze se preurediti toliko koliko firefox
Chrome je još uvijek beta i za betu radi odlično, meni samo nedostaje export bookmarka, odnosno neka vrsta backaupa passworda. Odlično se snalazi sa zahtjevnim stranicama punim flasha i sl. U odnosu na njega FF mi je sad spor.
priznajem, kao i dosta ljudi, isprva sam bio ugodno iznenadjen, cak sam ga stavio kao primarni browser. no manija je prosla nakon tjedan dana, kad covjek upozna koliko je to jos nedovrsen proizvod i koliko jos treba raditi na njemu.
vratio se staroj ljubavi operi, u braku opet cvjetaju ruze :-D