Chrome 9 u distribuciji

poruka: 43
|
čitano: 7.936
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Chrome 9 u distribuciji".
14 godina
neaktivan
RE: Chrome 9 u distribuciji
EnlightenedPhoenix kaže...
LOL... prijeći će po verzijama sve browsere... čak i operu koja je do sada bila ultimativni šampion...

Ali stvarno ne kuzim vemu toliko stancanje novih i novih verzija... Sto oni misle sto je veci broj to bolje?

To korisnici misle{#}  računaju da će neki korisnici prijeći na njihov browser jer se stalno updatea i dobva se dojam da je proizvod "uvijek u korak s trendovima".

Budite dobri prema štreberima jer ćete možda jednog dana raditi za jednog od njih - Bill Gates / Avatar: http://crysa.deviantart.com/#/d27uod7
16 godina
protjeran
Sharada kaže...
LOL... prijeći će po verzijama sve browsere... čak i operu koja je do sada bila ultimativni šampion...

Ali stvarno ne kuzim vemu toliko stancanje novih i novih verzija... Sto oni misle sto je veci broj to bolje?

To korisnici misle{#}  računaju da će neki korisnici prijeći na njihov browser jer se stalno updatea i dobva se dojam da je proizvod "uvijek u korak s trendovima".

korisnici niti neznaju

da nema buga ja nebi znao koja je verzija   jer on sam radi update da ti niti neznas

animehr.com
17 godina
neaktivan
Ja jos uvijek ne shvacam cemu te verzije...

Mislim nema baš nekih cutting edge stvari da bi zasluzilo novu verziju...

mislim da su bolje trebali napraviti 1.2324.4343.5434 :) :)
16 godina
protjeran

skroz svejedno koji je broj neznam zasto se uopce sa time zamarate

animehr.com
16 godina
neaktivan
Chrome 9 u distribuciji

Binu se radi Firefoxa koji gubi trziste..ja neznam sta se uopce opterecujete i pljujete druge browsere..neka svatko koristista hoce a ne pljuvat po drugim proizvodiima. Meni su dobri i Firefox i Chrome i Opera..Chrome mi je najbolji ali necu rec da je firefox smece ili tako nesto..

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kako nema cutting edge? A što je WebGL i HTML5 nego cutting edge?

Dok u desetki dolazi i novi javascript engine, a kako su krenuli sama desetka bi mogla izaći negdje u isto vrijeme kad i Firefox4.

17 godina
neaktivan

Chrome je utjecao na razvoj ostalih preglednika. Kad se Chrome pojavio odjednom su svi redizajnirali sučelje da bude minimalističko, Opera je ubrzala razvoj a sada Mozilla ove godine planira izdati Firefox 4, 5, 6 i 7.

Is it weird that this gave me an orgasm?
16 godina
neaktivan
DragonShit kaže...

Chrome je utjecao na razvoj ostalih preglednika. Kad se Chrome pojavio odjednom su svi redizajnirali sučelje da bude minimalističko, Opera je ubrzala razvoj a sada Mozilla ove godine planira izdati Firefox 4, 5, 6 i 7.

Upravo to i misle.

Više mi se sviđa način na koji Mozilla izbacuje svoje verzije Firefoxa, nego Google-ov način.

Možda je sada ok to ubrazno numerisanje verzija, ali za 5 godina kada bude to Chrome 30 ili Firefox 47 postaće glupo.

Chrome jeste uticao na razvoj ostalih browsera, što je dobra stvar.

Postojanje konkurencije je uvek dobra stvar, jer to obično tera ka novim usavršavanjima i opcijama.

http://baguje.com/author/icecold/
16 godina

Prebacio sam se na Chrome nedavno jer mi je FF 3.6 dosadio a beta browsere izbjegavam koristit.

Za sad mi niš ne fali, skoro sve addone koje koristim postoje iza Chrome (od nedavno i ABP ^^) mada ću se možda vratit Firefoxu kad 4 final izađe.. još ću vidit šta mi bolje leži.

A ovo za verzije se slažem, svaki tjedan Chrome jedan.. malo glupo, razlike nisu baš tolike da idu odmah novu izdavat.. bolje bi bilo recimo 9.1, 9.2..etc.

A i puno ime verzija je glupo.. Chrome 9.0.553546.34534.578646.45454..

He sees like he's never seen before.. He is light in water..
15 godina
odjavljen
Chrome 9 u distribuciji

još uvijek mi chrome nije za koristit. zasada FF jer ima daleko više addonava i naviko sam na njega, i sve njegove mane {#}

http://bfbc2.statsverse.com/getsigs/pc/4one7

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
nontryer kaže...

Prebacio sam se na Chrome nedavno jer mi je FF 3.6 dosadio a beta browsere izbjegavam koristit.

Za sad mi niš ne fali, skoro sve addone koje koristim postoje iza Chrome (od nedavno i ABP ^^) mada ću se možda vratit Firefoxu kad 4 final izađe.. još ću vidit šta mi bolje leži.

A ovo za verzije se slažem, svaki tjedan Chrome jedan.. malo glupo, razlike nisu baš tolike da idu odmah novu izdavat.. bolje bi bilo recimo 9.1, 9.2..etc.

A i puno ime verzija je glupo.. Chrome 9.0.553546.34534.578646.45454..

kakve veze ima,ak ti on sam radi update da niti ne primjetis

bolje da se updatea neg da ne

koja je verzija uopce nije bitno

i to bi zapravo trebalo bit odlicno da stalno izlaze nove verzije

animehr.com
16 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

kakve veze ima,ak ti on sam radi update da niti ne primjetis

bolje da se updatea neg da ne

koja je verzija uopce nije bitno

i to bi zapravo trebalo bit odlicno da stalno izlaze nove verzije

Pa nitko ne kaže da je loše to što ga stalno upgrade-aju, kritike idu samo na version numbering šemu..

Mislim.. meni je svejedno ali opet, da je malo blesavo - je.

He sees like he's never seen before.. He is light in water..
15 godina
odjavljen
Chrome 9 u distribuciji

nakon čitanja ovoga, mislim da idem na Chrome. ako nađem sve addonove koje mi trebaju, prelazim

http://www.guidingtech.com/5319/killer-google-chrome-features/

i evo sada problem mali. chrome koristi cca 70% više momorije nego FF. otvorio sam iste tabove i provjerio memoriju u chromu. meni memorija nije problem (4Gb 1600MHz) ali mislim da će nekima ovo biti važnije nego meni

http://bfbc2.statsverse.com/getsigs/pc/4one7
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 9:30 (K1so).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice