Cherry MX Speed - najbrži prekidači za tipkovnice

poruka: 5
|
čitano: 1.274
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Cherry MX Speed - najbrži prekidači za tipkovnice".
17 godina
neaktivan

ma to je za Šuštića. nama papcima su dobri bilo kakvi. sam da rade. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

"odlikuje velika izdržljivost – do 50 milijuna pritisaka na pojedini prekidač." bitno da je garancija 1-2 godine na tipkovnice sa uvijek naglašenim trajanjem prekidača za masnu cijenu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Cherry MX Speed - najbrži prekidači za tipkovn

sad cu imat dva fraga vise u cod 2, jos samo da nabavim mis sa 12000dpi i monitor sa 600hz. ima da vas nema

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2016 20:04 (nixass).
17 godina

A jest Cherryju zasjalo sunce ovim hajpanjem mehanike. 
Gotovo su otišli u zaborav kad su najpopularnije bile razne scissor laptop chicklet ala Apple
tipkovnice (koje meni osobno bolje odgovaraju), pa i bežične i što tanje manje i lakše, a onda se 
svijet okrenuo naglavačke i za jednu tipkovnicu traže novac (1500-1700 kn nije neobično) za koji se da kupiti
IPS monitor od 27". Čak i npr. pristojan rabljeni 4 jezgreni kompjuter. No svi sad to smatraju 
normalnim (kao i recimo volan za 3000 kn ili podloga od 250kn) pa bolje da se ne miješam u poso :)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2016 20:25 (overhaul).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina

ne znam jeli cijena opravdana ili ne ali nema dobrog volana ispod logitech G serije. Imao sam ja thrustmastera ferrari f430 onaj (bug/davor preporuka :) od 1200-300kn -  i osim toga što se volan ne može okrenit za min 720°, osim što nema kvačilo, H shifter - njemu sekvencijalni mjenjač je jeftino napravljen, ručice prenose silu do prekidača preko jednog tankog lima koji onda pritisne prekidač a lim se mora iskrivit, nakon nezz 10000 pritisaka, max 2 god korištenja, i onda se ne može promjenit brzina. Volan se može otvorit pa ravnat ali taj lim mora bit precizno izravnam da radi a sa svakim ravnanjem se samo još dodatno deformira, i volan mora u smeće. Znači bačene pare a sa G27 sam miran. I namjerno nisam kupio G29, mislim zašto... a mehaničku tipkovnicu stvarno cijenim za igranje, ima ih sad i za pristupačne pare.

I igranje na 120hz je razlika. Bolje nego 4k bullshit :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice