Thunderbird 3.2 Zrće

Thunderbird 3.2 Zrće

Thunderbird 3.2 Zrće

Ja sam prestao takve programe koristiti, draže mi je gmail, sve mi je na webu, mogu na bilokojem kompu pogledati.
aaa sad će i Thunderbird ko i za Firefox - par fixeva i brojček od builda ide gore? 
Thunderbird je uvijek nekako kaskao u razvoju za Firefoxom, pa nije ni čudo da će mu Mozilla od sad posvećivati više pažnje. ;)
Ja sam probao najnoviju verziju koja je veliki korak u odnosu na v2x, ali na kraju sam se prebacio na Windows Live Mail. Jednostavno mi je ugodniji za korištenje a i nemam potrebe za dodatnim opcijama koje ima Thunderbird. Usto, u zadnje vrijeme ionako pretežno koristim GMail i ostale webmail servise.
Thunderbird je uvijek nekako kaskao u razvoju za Firefoxom, pa nije ni čudo da će mu Mozilla od sad posvećivati više pažnje. ;)
Ja sam probao najnoviju verziju koja je veliki korak u odnosu na v2x, ali na kraju sam se prebacio na Windows Live Mail. Jednostavno mi je ugodniji za korištenje a i nemam potrebe za dodatnim opcijama koje ima Thunderbird. Usto, u zadnje vrijeme ionako pretežno koristim GMail i ostale webmail servise.
Slažem se sa ovime. Thunderbird previše ovisi o ekstenzijama, a nekih od najboljih (Lightning, Image Zoom) još uvijek nema za verziju 3.0.
Ne preporučam novu inačicu onima koji već imaju stari, stari je slao mail, novi šalje mail samo što se na novi treba priviknuti i ne rade dodaci tipa hr rječnik.