Bugov forum - 5004 korisnika

poruka: 16
|
čitano: 1.770
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bugov forum - 5004 korisnika".
17 godina

Uzevši u obzir prirodu baze na kojoj je temeljen BUG forum, moram prigovoriti - kada se izbaci nekoliko (desetaka?) računa Pake vrućeg, brojka od 5000 zapravo još nije dosegnuta ;)

Bugovci, čestitam! Odličan posao, ovaj forum...  :klap, klap, smajlić koji plješće: Aaaah da, ovo nije BB forum. Oh, well...

Pazi, gledam te!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Još samo da su pravila bolja  Smijeh i tko zna di bi im bio kraj...

MORTAL, CAN YOU FEEL THE FORCE OF DARK SIDE... I ROCK YOU LIKE A HURRICANE^^

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Bugov forum - 5004 korisnika

Svaka čast! Čestitam bugu i cijeloj redakciji. heheheeCool

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3....
17 godina
neaktivan

Može naxeem biti buba mara ali ću se zauvijek pamtiti ja koji sam prvi dobio status biljne uši Cool

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.9.2008 17:08 (itf4n).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Čestitke BUG forumu i čitavoj ekipi koja stoji iza njega Smijeh

Još se sječam kako sam prije kojih 7 mjeseci s nevjericom i oduševljenjem skužil da je otvoren ovaj forum. To su bili postovi na početku, prepuni nostalgičnih prisjećanja starih dobrih vremena Amige, 386/486-ica, prvih recenzija 3D-grafičkih akceleratora, CD-rom čitača i sl.

P.S. Još uvijek me prođu trnci kad otvorim (danas prastari) BUG s recenzijom Doom-a i power PC-a Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Uspijeh je imati 5000 korisnika na jednom forumu!

Svaka čast Bugovci, slavni ste!

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kad već vode statistiku, a imaju prikaz IP adrese svakog korisnika, zašto ne zbroje IP adrese?

To bi bilo dosta bliže stvarnom broju, premda se mnogo korisnika javlja s posla i iz doma, ali se pod jednim aliasom korisnika dvije IP adrese lako reduciraju. Problem je samo ako jedna osoba na ta dva mjesta ima dva različita aliasa.

Mislim da bi zbrajanjem IP adresa milestone 5000 bio još malo dalje u budućnosti.

Intel 80286 12MHz, 640k RAM, 20 MB HDD, MS-DOS 3.31 <========]]=0

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Faerdhur kaže...

Kad već vode statistiku, a imaju prikaz IP adrese svakog korisnika, zašto ne zbroje IP adrese?

To bi bilo dosta bliže stvarnom broju, premda se mnogo korisnika javlja s posla i iz doma, ali se pod jednim aliasom korisnika dvije IP adrese lako reduciraju. Problem je samo ako jedna osoba na ta dva mjesta ima dva različita aliasa.

Mislim da bi zbrajanjem IP adresa milestone 5000 bio još malo dalje u budućnosti.

Odlična ideja - zbrajanjem IP adresa bismo dobili pet puta veći broj korisnika, pa bismo bili još ponosniji! Samo... to nekako ne bi bilo realno, zbog dinamčki dodjeljivanih IP adresa, proxyja/NAT-ova po firmama i slično, zar ne?
Da je tako lako otkrivati dupliće, ne misliš li da bismo ih već odavno sve pozatvarali?
Domagoj
17 godina
neaktivan

Hmmm, baš ću malo pratiti statistiku svojih IPova, da ne govorim "naslijepo", ali koliko već vidim IP mi je konstanta, bez obzira na složen sustav izlaska ovog signala iz firme u kojoj radim.

Domagoj kaže...
Da je tako lako otkrivati dupliće, ne misliš li da bismo ih već odavno sve pozatvarali?

Algoritamski ovo nije neki problem, zbilja ne razumijem što je tu teško, osim ako ti je vremenski prezahtjevno, a neisplativo, onda jeste teško.

Neisplativo svakako jeste, jer u svrhu otkrivanja individualaca ovdje bi se, hipotetski, moglo napraviti novo radno mjesto na kojemu bi stručnjak kroz svega par tjedana proučavanja postova, IP adresa i možda još nekih parametara sačinio bazu korisnika i njihovih podataka, tagirao ih i imali biste pravi uvid, pa i bolju kontrolu.

Ali, opet, neisplativo, naravno...

OK, ajmo slaviti 5000+, "sašit" ću se danas malo u to ime. Žuja je zakon (ako nije žuti karton na forumu).

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2008 8:56 (Faerdhur).
17 godina
Faerdhur kaže...

Hmmm, baš ću malo pratiti statistiku svojih IPova, da ne govorim "naslijepo", ali koliko već vidim IP mi je konstanta, bez obzira na složen sustav izlaska ovog signala iz firme u kojoj radim.

Algoritamski ovo nije neki problem, zbilja ne razumijem što je tu teško, osim ako ti je vremenski prezahtjevno, a neisplativo, onda jeste teško.

90% korisnika ovoga foruma koristi adsl, tako da se ip mjenja svaka 24 sata. Zatim, ako sa tobom u firmi na forum ide jos 10-tak ljudi, svi imate istu ip adresu. A osim cookia, nema nacina da se prati korisnik izmedzu sesija.
"A developer is a machine that converts coffee into code"
17 godina
neaktivan

Možda da BUG plati biheviorističkog stručnjaka i grafologa da dođu i love duplikate? :P

Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
A da svi mi aktivni otvorimo jos pokoji racun, inace ovo s ip-ima nema smisla.
Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Možda da BUG plati biheviorističkog stručnjaka i grafologa da dođu i love duplikate? :P

Upravo na ovo sam mislio, samo nisam dorekao u žurbi, kada sam spomenuo novo neisplativo radno mjesto. Taj bi čovjek izradio profile, tagirao korisnike i to je to.

17 godina
neaktivan

Također se priključujem čestitkama, i želim vam još brže povećanje broja korisnika.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Isuse sendvić s parizerom :-O
ja bi!!!!

BTW tko je 5000 korisnik?
Viva La Vida
17 godina
unknown kaže...

BTW tko je 5000 korisnik?
 Pa to je lako za provjeriti:

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice