Bug u službi STEM znanja

poruka: 5
|
čitano: 1.461
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bug u službi STEM znanja".
9 godina
neaktivan
Bug u službi STEM znanja

Novi BUG je super,čita se ali evo za sada moje malo opažanje htio bi izdvojiti davorovu kolumnu,prvo u potpunosti se slažem sa njime u današnje vrijeme da citiram "najbolji antivirus ste vi

sami" samo vam nespotrebno troši resurse računala"ne vreba u vašoj internetskoj utičnici"za čisto računalo samo nemojte klikati na nepoznate privitke u emailu i klikati na razne prozorćiće i sve bi trebalo biti u redu ako koristite windows onda imate ugrađene MSE,UAC i druge...za kolumnu thumbs up ili like po modernom 

da ne duljim,slažem se i sa Mirom "pirati kruha gladni" 

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2017 12:17 (1van-HR).

4 1 hvala 2
18 godina
Re: Bug u službi STEM znanja
Upravo kupio...
Intervju s Anom Sovic potpuno isti kao i u Mrezi. Tema o psihometrijskom profiliranju u Mrezi prepisan clanak koji se vrti online vec mjesec. Kolumne o MS antivirusu izjavi lika iz Mozille i u Bugu i u Mrezi.
U mrezi nekakve Olegove fiksacije PR-om i glupostima, snovi o tome da programere zove sljakerima (kad vec nikad to nije kuzio)... (Oleg zvani "4 Mb/s bi trebalo svima biti dovoljno").
Bio sam duze otkazao pretplatu Mreze, ali su ponovo prevagnuli neki solidni tekstovi Zeljka Ivankovica, volim procitati i Spigelove kolumne...pa sam se pretplatio.
Ali cinjenica je da nemate dovoljno materijala za dva odvojena casopisa. Pa to cini da u Mrezi zavrsavaju teme na koje se Oleg lozi i do kojih moze dosegnuti... Sve u svemu tanko.
Shvatite ovo kao dobronamjeran savjet citaoca, jer bih zelio i ostati pretplatnik, ali i da imam koliko toliko razloga za to.

0 1 hvala 0
11 godina
protjeran
Bug u službi STEM znanja

Obožavam vaše tekstove, te se radujem i guštam pri svakome mogućem čitanju vaših uradaka, bilo da su u digitalnom obliku kao ovdje na BOL ili pak tiskanom u formi magazina(bilo da je u pitanju BUG ili pak Mreža)

Pa, samo tako čitajući u prošlom broju BUGa o vodenim hlađenjima iz pera Super-Davora dobio novi pogled na takvo vrstu hlađenja za svoje procesor na kompu.

Drago mi je za vidjeti u novome BUGu da je započeta revolucija Izgradnje boljeg svijeta na BFS 2017 dobila svoj nastavak priče kroz svojevrsni revolucionarni program koji glavna tema. Naime, za sada revolucija ovisi još uvijek o pojedinicima, naročito onima koji rade u prosvjeti, te će jedan takav pojedinac moći vrlo lagano uz pomoć kvalitetnog štiva iz BUGa, naći referencu za dalje.
Zajedno smo jači.

Uz ostale teme, opisi mobitela, laptopa, sluški, kolumne, predsravljanja noviteta Samsunfa & Panasonica, igre na kraju časopisa...čitatelji po mojem sudu dobiju veću vrijednost, nego što to plaćaju šuškavim novčanicama iz svoje novčanika.

Super nagradna igra koju je šteta odigrati samo jedamput, barem iz razloga kvaliteta BUGa kao magazina, a ne zbog vrijednosti samih nagrada.

BTW, ne slažem se da ne može doći do preklapanja tema iz sestrinskih magazina Mreže i BUGa, jer ne čitaju svi ljudi jedan i drugi magazin, a teme koje se opisuju u njima, često se svojim sadržajem preklapaju. Znam da je bilo istih tekstova u obliku izvještaja sa raznoraznih konferencija, sajmova...Meni to ne smeta, dapače. Uvijek je dobro ponoviti, te utvrditi gradivo.

Eh, drago mi je da je igra Hard West(wesetern-horor tematika) napokon zasjela na prvo mjesto rang liste GameMastera, jer sam otkako sam prije kuku dana saznao za nju u BUG počeo igru igrati kao blesav, te sam redovito glasovao za nju, da bi dosadala mojim uporim glasovanjem, jedva ulazila u top 10, al' izgleda da su je i neki drugi forumaši prepoznali kao vrijednu da bi joj dali svoj glas.

Volim western, zato sam i igrao tu igru, mada nisam nikada da tada bio ljubitelj RPG.(O.K., ona nije klasični RPG, al' se sve svodi na to).

Eh, to je to! Za konačne sudove i dojmove, valja tematiku proučiti, te se baciti na čitanje. Da, to mi je veliko zadovoljstvo, u trenucima odmora, u trenucima žurbe, u trenucima čekanja, prije spavanja, za doručkom, na viksi za vrijeme vikenda, a ponajviše kada ciljano odvajam vrijeme za svoju obrazovanje, te u to svakako spada i čitanje BUGovih izdanja.

I u ožujku rokamo na najjače.

BUG je magazin u službi svojih čitatelja i društvenog dobra.

BUG, rula nadmoćno!

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.Leaving or dead, always ahead...
Moj PC  
1 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
Bug u službi STEM znanja

Sve pohvale Bugu kao i dosad najbolji časopis za mene i što se tiče teme novog broja možda je i najbolja dosad 

To će shvatiti svi oni koji imaju klince koji su krenuli ili idu u školu i uče po ovom našem prahistorijskom sistemu.  Ja bi svakako s malim krenuo raditi na tome pa me zanima gdje nabaviti kod nas onaj micro:bit go startet kit od 20E jer gledao sam na ebayu cijena je oko 30$ + poštarina cca 15 dolara.  

Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Bug u službi STEM znanja
Nema test nove nokijice?Bljak!
hačoman
Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: