Bug na kioscima

poruka: 19
|
čitano: 1.964
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bug na kioscima".
17 godina
neaktivan
Bug na kioscima

Evo, ja ga kupio jucer...

Onaj prosli nisam htio kupit zbog podilazenja nogometnoj bagri...

Cudi me sto niste stavili dsl na naslovnicu u doba emitiranja big brothera...

I savjet uredniku, umjesto da drugima prigovarate zbog zutila , nepismenosti i povrsnosti, pocistite svoj vrt.

Pozdrav.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug na kioscima

"Teta"  iz trafike meni uvijek "posudi" Bug, ono što me zanima to skeniram.

"Tetu" povremeno darujem kavom.

I am a Bad Motherfucker You fuck with me, you fuckin' with the best!
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2008 12:24 (Verbatim).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Bug na kioscima
tino kaže...

Cudi me sto niste stavili dsl na naslovnicu u doba emitiranja big brothera...

I savjet uredniku, umjesto da drugima prigovarate zbog zutila , nepismenosti i povrsnosti, pocistite svoj vrt.

Pozdrav.

Bespotrebno prosipanje žuči. Digitalne tehnologije sa primjenom na LCD, plazma ili LED ekranima sasvim sigurno ne možemo izbjeći sa ili bez nogometa. A da je neki BUG kvalitetniji ili nekvalitetniji (čitaj: dosadniji i skrpaniji) stoji. No, to nije razlog da ga redovito ne čitam. Iskreno, pored posla, to mi je osnovni način održavanja informatičke pismenosti i dostupnosti najnovijim informacijama.
Osim toga, uz pomoć baš tog BUG-a savjetovao sam prijateljicu koji televizor kupiti (a ona nije nogometni fan).
17 godina
tino kaže...

Inace, na tim televizorima isto tako mozes gledat i nacionalno prvenstvo u badmintonu, musko klizanje na ledu i ostale stvari koje pak tvoja "bagra" prati. Vjerski fanatizam je gadna stvar... Naravno da novinarstvo prati aktualne teme, ne znam cemu se cudis. Ili ti samo smetaju TV-i kao takvi u BUG-u?
17 godina
neaktivan
Bug na kioscima

Ma njega je vjerojatno zasmetao taj nogometni predznak. Test televizora nije uopce losa stvar, ali pretpostavljam da su neki iziritirani svim tim nogometnim ludilom. Jer u tom testu naglasak je bio prvenstveno na Euru 2008, a televizori usput.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A uvijek je tako kad je nogomet u pitanju.

Ni ja ga ne volim, ali kad bi svi bili umjereni i suptilni kao Bug mislim da to i ne bi bio problem.

Jucer sam na TV-u vidio reklamu za piletinu - jedi piletinu i navijaj Bogataš. Kakva mastovita reklama.

Inace novi broj Bug-a najavljen je sa puno (barem meni) zanimljvih tema pa ću prošetati do kioska.

17 godina
neaktivan
Bug na kioscima

I meni je ta tema zasmetala, ali kao i uvijek do sada, kad mi nesto smeta jednostavno to preskocim. Tako sam i u Bugu prelistao tih tridesetak stranica.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug na kioscima

Kako bi izgledala tema da se nismo plasirali na Euro?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug na kioscima

U tom slučaju naslov teme ne bi bio ''HD nogomet'', nego samo ''HD televizori''. Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Verbatim kaže...

Kajgod. ;) Meni je jednom striček iz trafike htio prodati zadnji Bug koji je imao i nećeš-se-ljutit malo ga prije pročitao. Pa sam mu rekao da ne dolazi u obzir i da idem do druge trafike po Bug kojem nije skinuta folija - otpakiravanje folije s Buga koji je virgo intacta dio je protokola čitanja u kojem uvijek guštam.
17 godina
neaktivan
Bert kaže...
Verbatim kaže...

Kajgod. ;) Meni je jednom striček iz trafike htio prodati zadnji Bug koji je imao i nećeš-se-ljutit malo ga prije pročitao. Pa sam mu rekao da ne dolazi u obzir i da idem do druge trafike po Bug kojem nije skinuta folija - otpakiravanje folije s Buga koji je virgo intacta dio je protokola čitanja u kojem uvijek guštam.
Moje metode su suptilnije.
Navest ću metodu, iako je to rizik.

1.) Pri ulasku koristim crack.
2.) Pri izlasku koristim patch

Navedeni oblik ponašanja sukladan je dijelu ekonomske logike tj.
racionalno korištenje raspoloživih finacijskih srestava.
I am a Bad Motherfucker You fuck with me, you fuckin' with the best!
17 godina
neaktivan
Bug na kioscima

Toliko o tome da pretplatnici dobijaju časopis prije nego dođe u kioske... Ja svoj pretplatnički broj još nisam dobio...Neodlučan

Toshiba Satellite X200-15K user... :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zelleni kaže...

Toliko o tome da pretplatnici dobijaju časopis prije nego dođe u kioske... Ja svoj pretplatnički broj još nisam dobio...Neodlučan

?? moj je bio vec prije par dana kod mene
Athlon X2 5000+@ 3200mhz,Gigabyte GA-MA770-DS3,Geil ultra 4x1gb, Gigabyte radeon HD 3870
17 godina
neaktivan
Zelleni kaže...

Ja ga dobio 26.5. Vjerojatno ti ga netko "maznuo".
17 godina
neaktivan

Ja ga jučer isto upiknul, ali nažalost samo sam ga prelistal, još nisam čitao cjele tekstove jer igram AoC u slobodne trenutke (kojih nemam puno) Sramim se

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Bug na kioscima

Nije neka sreća u zadnje vrijeme kad se na toms hardwareu, anandtechu, hardocpu i sl. sajtovima može naći bolje i više od ovoga što mjesečno stiže zapakirano u slikovnicu s reklamama zvanu BUG. Test zvučnih kartica je npr. smiješno napravljen, ajd ovo s televizorima je OK.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Sve pretplate smo poslali u ponedjeljak ujutro. Bug je na kioscima bio u srijedu ujutro (kod kolportera u centru Zagreba je možda bio već  u utorak popodne).

Ponekad se dogodi da poštanska dostava traje i do 6 dana, a poneki brojevi i nestanu.

Mailom na pretplata@bug.hr uvijek možete provjeriti kada i da li vam je Bug već poslan, odn. zatražiti novu dostavu ako je ova "nestala". Od kada pretplatničke brojeve pakiramo u neprozirnu foliju broj komada koji nestaju se drastično smanjio, ali i dalje se događa.

Aron Paulić

direktor

Bug

17 godina
Level 1 kaže...

A uvijek je tako kad je nogomet u pitanju.

Ni ja ga ne volim, ali kad bi svi bili umjereni i suptilni kao Bug mislim da to i ne bi bio problem.

Jucer sam na TV-u vidio reklamu za piletinu - jedi piletinu i navijaj Bogataš. Kakva mastovita reklama.

Inace novi broj Bug-a najavljen je sa puno (barem meni) zanimljvih tema pa ću prošetati do kioska.

Jao, pričaj mi o tome. U globalu me ne zanima nogomet i ne volim ga. Mislim, mogu povremeno pogledati neku utakmicu kada igra ekipa A klase protiv ekipe A klase ili nešto kad igra reprezentacija, ali mi ide na jetra kad bagra iz Učerošanaca donjih igra protiv Prčačkovine u prime-timeu i bude najavljivana mjesec dana unaprijed - k'o da dolazi Papa... A od svega mi se najviše gadi ta glorifikacija nogometa na silu (čitaj na sve rupe da ti izlazi).
Se sječa netko one reklame za karlovačko kada je neki japanac pokušavao pjevati našu himnu? Ta reklama je maknuta nakon dan-dva, a ona reklama za ožujsko gdje viču djelove himne na još neprimjereniji (čitaj ustaško-nacistički) način, se vrtila još tjednima na TVu. Dobro, malo sam skrenuo s teme - Bug je povezao temu s nogometom jer u katoličko-nogometnoj državi takva naslovnica/tema prodaje prvo časopis, a onda i stvari koje časopis obrađuje. Ništa to nije slučajno.
LLAPBelji se
...And then You will die, when Your ideals You deny...
17 godina
neaktivan
motom2772 kaže...

Test zvučnih kartica je npr. smiješno napravljen, ajd ovo s televizorima je OK.

Nažalost ovo sa zvučnim karticama si u pravu.
Kruške, jabuke, mrkve i kobasice sve u jednom... čudan test.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice