BT-ova upozorenja korisnicima

poruka: 32
|
čitano: 5.462
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "BT-ova upozorenja korisnicima".
17 godina
neaktivan
RE: BT-ova upozorenja korisnicima
klimama kaže...

Jammie Thomas (rođenu 1977.) samohranu majku 2 djece iz Minnesote, tušila je  RIAA (američki ZAMP) za kršenje autorskih prava i nelegalno dijeljenje mp3ica.
U listopadu 2007, porota ju je proglasila krivom i odredila da mora platiti odštetu u iznosu od  $222,000, odnosno $9,250 po pjesmi, jer je prekršila copyright za 24 mp3ice bendova kao što su Aerosmith, Green Day i Guns N' Roses na Kazaai, pod korisničkim imenom tereastarr@KaZaA. Prema Billboardu, Jammie Thomas je dijelila ukupno 1,702 pjesme online. RIAA se fokusirala u tužbi na ove 24. RIAA ju je najprije upozorila da prekine s tim. Ona je to odbila i RIAA ju je kasnije tražila da plati relativno malu naknadu. Ponovno je odbila i slučaj je završio na sudu, gdje je odlučeno da mora platiti 220,000 dolara.
Trenutno traje suđenje Daniel Dove, starom 26 godina, i prijeti mu 10 godina zatvora jer je bio administrator na stranici EliteTorrents.com. Scott McCausland i Grant Stanley, također su bili administratori na toj stranici, nagodili su se sa tužiteljstvom i već su odležali po 5 mjeseci zatvora.

U Njemačkoj su se počeli slično ponašati što se tiče autorskih prava kao u SAD-u, a evo sad i u UK.

Recommended -  Jailbrek !!!

U Francuskoj, pravilo je dva upozorenja, zatim slijedi ban usera s interneta!

Izgleda da nema mjesta u zatvoru za sve , tko zna, možda negdje u Africi osnuju državu za BiT Torrent korisnike!

Ja sam podli đavolji sluga, ja sam na kraju devetog kruga! Ja nisam loš, ja bih da se smijem još.
17 godina
neaktivan
RE: BT-ova upozorenja korisnicima
i_rambo_plache kaže...

Neki s foruma misle da je ovaj način borbe protiv piratstva kretenski i jadan, a zapravo je nadgledanje najbolji način da se smanji piratstvo, najbolji način za pronalazak dokaza da je neko doista skidao piratski sadržaj.

Ti "neki" također misle da su žrtve diktatorskog načina vladanja i politike - WTF??? (posebno me nasmijao Lightning, citiram: "...onda se stvarno nismo jako udaljili od 1940-ih godina, i režima u Njemackoj ili Rusiji...")

E pa skidanje sadržaja s copyrightom bez da ga kupite je ilegalno. Newsflash! - kako bi Ameri rekli.

Pa je kretenski... jer to nema veze sa piratstvom, apsolutno NIKAKVE, to ima veze sa PRIVATNOSTI. Moje i tvoje pravo na to da sve što radimo zadržimo za sebe.

Ma rjesit ce se to nadam se nekom enkripcijom ili nesto... koliko god se ti idioti trude, od njih ima 100puta pametnijih klinaca koji ce nesto izmislit pa im sve ovo pada u vodu. A ja sretan :)

A sta se francuske tice... da tamo ima 2 greske i izbacuju sa neta, ali samo taj provider. I onda se preseliš na drugog i opet skidaš dok ti taj ne pocne prigovarat.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice