Brz rast Androida

poruka: 19
|
čitano: 2.408
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Brz rast Androida".
17 godina
neaktivan
Brz rast Androida

Pa dosta logično predviđanje s obzirom da sve više proizvođača počinje nuditi modele s Androidom, čini mi se da i ja sljedeće godine uzimam neki HTC ili Samsung.

A man will rise, a man will fall, from the sheer face of love, like a fly from a wall, it's no secret at all.

0 0 hvala 0
18 godina
Brz rast Androida

To što si ti napisao, stoji proizvođači prihvačaju Android. Ali postoji ono ali... zašto? Jedno je što žele proširiti svoju ponudi smartphone uređaja i to platformom koja obečava i prihvačena je od strane korisnika i to da sama licencva i nije toliko skupa ako želiš ugraditi Android u uređaj, u odnosu na WM OS ili što drugo.

Iskreno mislim da najviše koji to gura je mega poluparni HTC.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Brz rast Androida

Meni se svidja Android, ali bi mogao malo dizajnerski popraviti svoj izgled. Jos ga uvijek iPhone sisa. O symbianu ne zelim niti govoriti, Symbian izgleda kao da je djecja igracka, a ne smartphone.

1 3 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Brz rast Androida
virtualAThome kaže...

Meni se svidja Android, ali bi mogao malo dizajnerski popraviti svoj izgled. Jos ga uvijek iPhone sisa. O symbianu ne zelim niti govoriti, Symbian izgleda kao da je djecja igracka, a ne smartphone.

vidim da si upucen u mobitele ko ja u heklanje

celeron 333mhz / 64sdram / monitor u boji
17 godina
protjeran
virtualAThome kaže...

ajde ti to malo argumentiraj sto se symbiana tice

17 godina
virtualAThome kaže...

Potpisujem. Symbian je user friendly ko dobri stari DOS. Mogli bi se malo mrdnut s mrtve točke.

17 godina
protjeran
Hrco kaže...
virtualAThome kaže...

Potpisujem. Symbian je user friendly ko dobri stari DOS. Mogli bi se malo mrdnut s mrtve točke.

os netreba biti user frendly(tj. idiot proof :P) nego treba imati sto vise mogucnosti, makar ga mogli samo power useri koristit, za ostatak ljudi me nije briga, imaju normalne mobitele ak im je ovo prekomplicirano

17 godina
Brz rast Androida

Pa mislim da nije problem napredne mogućnosti stavit u ugodno sučelje. Pogledaj samo nove samsungove mobove sa Win mobile. Brijem da u 2009-oj više nitko ne želi pikat po sitnim ikonicama sa stylusom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Brz rast Androida

Problem s Androidom je njegova ne-responzivnost. Dosta je sluggish u komparaciji sa npr. iPhoneom. Kazu da je u pitanju hardware, ali neki modderi su napravili svoje rom-ove koji pokazuju da se na tom hardwareu zapravo moze vrtiti dosta brzo.

Mislim da cu pricekati da malo tech sazrije.

"Just so you know, if you bathe within my light, you diminish your own might, the illusionist in everyone"

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Brz rast Androida

Google je previše posesivan. Smatram da bi se trebali držati onog čega znaju (web i kompjuteri) a ne samo grabiti dalje i sve raditi ofrlje i non-stop "u beti" samo da pokušaju oteti Microsoftu/Facebooku (novi Google Wave je upravo to, imam invite) komad tržišta. Možda sam konzervativan i pesimist, no što je dalje? Googleova kuća u kojoj ćemo morati obaviti X pretraživanja na Googleu da skuhamo ručak ili izađemo van?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Hrco kaže...

Pa mislim da nije problem napredne mogućnosti stavit u ugodno sučelje. Pogledaj samo nove samsungove mobove sa Win mobile. Brijem da u 2009-oj više nitko ne želi pikat po sitnim ikonicama sa stylusom.

samsungov najmobitel ima symbian Belji se

a stylus je precizniji od prsta i ponekad je must have, kapacitivni ekrani meni nevaljaju

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2009 9:49 (grimyHR).
17 godina
neaktivan
i542 kaže...

Google je previše posesivan. Smatram da bi se trebali držati onog čega znaju (web i kompjuteri) a ne samo grabiti dalje i sve raditi ofrlje i non-stop "u beti" samo da pokušaju oteti Microsoftu/Facebooku (novi Google Wave je upravo to, imam invite) komad tržišta. Možda sam konzervativan i pesimist, no što je dalje? Googleova kuća u kojoj ćemo morati obaviti X pretraživanja na Googleu da skuhamo ručak ili izađemo van?

a sto microsoft radi, on krade googleu tržiste a google se nesmije širiti. Največi neprijatelj je microsoft a ne google. 

Fedora 11 Leonidas Kde 4.2
17 godina
neaktivan
linuxuser kaže...
i542 kaže...

a sto microsoft radi, on krade googleu tržiste a google se nesmije širiti. Največi neprijatelj je microsoft a ne google. 

Microsoft se ne širi nauštrb Googlea, Google se širi nauštrb Microsofta.

18 godina
neaktivan
virtualAThome kaže...

Eto tebe opet... Strašno! Daj više odrasti i budi barem jednom objektivan! iPhone, iPhone i samo iPhone, više si naporan s neargumentiranim izjavama kako ništa druge ne valja osim iPhonea!!!

Chaintech socket 4 MB, Cyrix 486DX2 66Mhz (TURBO mode!), 8MB EDO RAM, 420MB HDD, S3 Trio 2MB, Sound Blaster 16, 3.5" 1.44MB floppy!!!
18 godina
neaktivan
Brz rast Androida

I meni je Symbian bezveze i ne volim ga koristiti (kao kad bi se traktorom izlazilo u grad - moćan, jak, ima milion funkcija, ali ne daj bože) 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
i542 kaže...
linuxuser kaže...
i542 kaže...

Microsoft se ne širi nauštrb Googlea, Google se širi nauštrb Microsofta.

Još odavno dok se google nije bavio softwerom ms je pokusavao srušiti google sa svojim live searchom, a sad opet čini samo sto je malo ojačao i malo povečao reklamu. A zašto se google nebi širio među softwer-a, jer google bi bio lud da to ne čini i pusti da ga microsoft pokopa. 

google wave je besplatan, neče ga naplačivati bit će besplatan poput gmaila, kao i chrome OS koji su najavili. 

Fedora 11 Leonidas Kde 4.2
17 godina
protjeran
mat kaže...

I meni je Symbian bezveze i ne volim ga koristiti (kao kad bi se traktorom izlazilo u grad - moćan, jak, ima milion funkcija, ali ne daj bože) 

pa da, sluzi za rad a ne da bude lijep i kao modni dodatak...

18 godina
neaktivan
jim kaže...

Daj onda kad zavrsis šal za mamu, meni ispleti jedan pulover.

grimyHR kaže...

Saljem screenshotove u prilogu. To ce biti dovoljno.

grimyHR kaže...
Hrco kaže...

a stylus je precizniji od prsta i ponekad je must have, kapacitivni ekrani meni nevaljaju

Kad nisi probao iPhone.

s1m0n kaže...
virtualAThome kaže...

Eto tebe opet... Strašno! Daj više odrasti i budi barem jednom objektivan! iPhone, iPhone i samo iPhone, više si naporan s neargumentiranim izjavama kako ništa druge ne valja osim iPhonea!!!

Ja bih rado da postoji nesto bolje jer se brzo zasitim svega, ali trenutno nazalost nema nista bolje.

Symbian screenshot Symbian screenshot
iPhone screenshot iPhone screenshot
17 godina
protjeran
virtualAThome kaže...
jim kaže...

Daj onda kad zavrsis šal za mamu, meni ispleti jedan pulover.

grimyHR kaže...

Saljem screenshotove u prilogu. To ce biti dovoljno.

grimyHR kaže...
Hrco kaže...

Kad nisi probao iPhone.

s1m0n kaže...
virtualAThome kaže...

Ja bih rado da postoji nesto bolje jer se brzo zasitim svega, ali trenutno nazalost nema nista bolje.

1. na slikama nokiine ikone izgledaju ozbiljnije od onih na iphoneu, tak da neznam sta je tu igracka onda...

2. probao sam iphone, stylus je precizniji od prsta, jos uvjek preferiram rezistivni ekran po kojem mogu i prstom i stylusom

3. nokia n900 je bolja, definitivno se radi o mocnijem OS-u

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice