Britanci sele na Internet

poruka: 62
|
čitano: 6.156
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Britanci sele na Internet".
16 godina
neaktivan
RE: Britanci sele na Internet

to bi trebalo provest što brže, ne samo kod njih nego svugdje u svijetu...

Dompa
17 godina
metak kaže...

Usputno pitanje: Kad je netko u HR umro od gladi?

Nije nitko jer su kontejneri na dostupnim mjestima, a penzici kod nas nemaju drugog izbora.

Who the fuck is General Failure? And why is he reading my harddisk?
18 godina
syncmaster245b kaže...
metak kaže...

Nije nitko jer su kontejneri na dostupnim mjestima, a penzici kod nas nemaju drugog izbora.

Ma kakvi kontejneri???

Pa penzici kupuju PCe lijevo i desno, a oni koji ne kupuju, treba ih se prisilit!!!

:P /obvious sarc

- Psiho246
17 godina
Psiho246 kaže...

:P /obvious sarc

ma nijeeeeeeeee

18 godina
protjeran
syncmaster245b kaže...
metak kaže...

Imali su kroz život drugog izbora.

Takvi neka budu za primjer onima koji ne zele u skolu, koji primaju pola place na ruke - pola na racun, one koji trose novac na alkohol i cigarete umjesto da uloze u sebe.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 19:01 (metak).
17 godina
metak kaže...

Takvi neka budu za primjer onima koji ne zele u skolu, koji primaju pola place na ruke - pola na racun, one koji trose novac na alkohol i cigarete umjesto da uloze u sebe.

Prebalav si da bi znao da ovo sto si naveo  su blagodati demokracije i kapitalizma, sistema koji je penzice sa 40godina postenog radnog staza u jednoj firmi pretvorio u prosjake.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 19:29 (syncmaster245b).
18 godina
protjeran
syncmaster245b kaže...
metak kaže...

Prebalav si da bi znao da ovo sto si naveo  su blagodati demokracije i kapitalizma, sistema koji je penzice sa 40godina postenog radnog staza u jednoj firmi pretvorio u prosjake.

Prebalav i takve stvari si prosipaj po lokalnoj birtiji, a ne meni.

U prosjake ih nije bacio kapitalizam nego sistem koji nije poticao skolovanje i rad, pa su na tisuce zena bile kucanice jer je to bilo drustveno prihvatljivo, ne racunajuci od cega ce zivjeti kada ostari, i godinama se oslanjajuci na jake ruke svoga muza. Takodjer taj bivsi sistem je i dobru vecinu naviknuo da samo kuka, pa tako danas imamo drzavu u kojoj svi samo kukaju, ocekujuci da ce ih netko drugi spasiti od vlastitih problema.

18 godina
neaktivan

A stare kmice nek idu na šaltere ..

Ionak jedva čekaju da svane pa da krenu u čoporima u grad ........

HE..
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Sve je to fino i krasno, ali malo po  malo dolazimo do sustava gdje ćemo svi biti dio ogromne centralizirane baze podataka u kojoj je lako doći do pojedinosti o pojedincu (lakše nego ikada do sada zbog moderne tehnologije).

Dosadašnji koncepti 'big brother-a' nisu ništa prema ovome što slijedi Neodlučan

Lijep pozdrav ;)
18 godina
protjeran
Dado_ZG78 kaže...

Sve je to fino i krasno, ali malo po  malo dolazimo do sustava gdje ćemo svi biti dio ogromne centralizirane baze podataka u kojoj je lako doći do pojedinosti o pojedincu (lakše nego ikada do sada zbog moderne tehnologije).

Dosadašnji koncepti 'big brother-a' nisu ništa prema ovome što slijedi Neodlučan

Zasto mislis da danas nije tako, tako je vec desetljecima. Rijec je o tome da se pojednostavi kontakt sa drzavnom upravom, jednoga dana i glasanjem na izborima itd.

17 godina
metak kaže...

Prebalav i takve stvari si prosipaj po lokalnoj birtiji, a ne meni.

U prosjake ih nije bacio kapitalizam nego sistem koji nije poticao skolovanje i rad, pa su na tisuce zena bile kucanice jer je to bilo drustveno prihvatljivo, ne racunajuci od cega ce zivjeti kada ostari, i godinama se oslanjajuci na jake ruke svoga muza. Takodjer taj bivsi sistem je i dobru vecinu naviknuo da samo kuka, pa tako danas imamo drzavu u kojoj svi samo kukaju, ocekujuci da ce ih netko drugi spasiti od vlastitih problema.

Balav si, jer da nisi ne bi tako arogantno lupetao gluposti.

Zene su mogle biti kucanice zato jer se od jedne place moglo normalno zivjeti, a ne zato jer je to bilo drustveno prihvatljivo. Bivsi sistem je naucio covjeka da bude placen za ono sto odradi, a ova svoja lupetanja odi reci radnicima recimo u Splitu i reci im da kukaju bez veze. Ta tko je vidio ocekivati placu za svoj rad?

Kompletna informatizacija vladinih servisa u RH nece biti moguca dok god se u drzavnu upravu bude zaposljavalo po DNK kljucu, a ne po strucnosti. Do vraga, nisu kadri jednu Excel tablicu prilagoditi ODF-u vec nekoliko godina, a tete na salterima Fine jos uvijek traze godisnje izvjestaje na 3.5" disketama. O cemu pricamo??????

Ma kakva eHrvatska, mi smo svjetlosnim godinama daleko od toga.

18 godina
neaktivan

Sto se privatnosti tice za nju nek strepe oni koji ju neznaju zastiti, ili oni koji bi nesto muljali. Bas me briga ako oni znaju koliko puta sam se prebrzo vozio ili krivo parkirao i da li sam zatrazio kopiju domovnice... ili ono jos socnije da li sam jucer kupio jednu ili dvije kutije kondoma.

Bitno mi je da ne moram gubiti vrijeme prije, poslije ili usred posla odlaskom na nekakav salter i stajati u redu 1 vremena. Radje cu to vrijeme utrositi spavajuci. Bitno mi je da kada popunjavam te formulare ne moram u beskonacnost duplirati podatke i imam neku suvislu pomoc oko podataka koje moram upisati... ili da odmah imam validaciju podataka, a ne da mi se jave za mjesec dana... ali morali ste priloziti jos XY makar ne pise u uputama.

Jos jedan biser je zdravxstvo gdje su mi rekli da nalaze izdaju od 11h-14h. Kome k*** taj termin odgovara? Naravno penzicima, ali sto je s radnicima? Zasto ga jednostavno nisu mogli poslati emailom do mog doktora opce prakse?

A sto se tice prisilne informatizacije... dakako, kako da ne. Kao da je represija uspjesan mehanizam u Europi... mos mislit.

Pokazi ljudima sto dobiju novom uslugom i nek sami odluce.

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran

Ne lupam gluposti, nego imam svoje misljenje, ti ocito zastupas tudje?

Od jedne place se NIGDJE u svijetu ne moze normalno zivjeti, i jedna placa za sobom povlaci razna odricanja. Da su radile imale bi vecu mirovinu.

Sto se tice radnika u Splitu, oni zive na racun drzave jer drzava iz svoje blagaje krpa gubitke zeljezara i raznih brodogradilista, jer u HR je, ma koliko to tebi koji ocito o tome pojma nemas glupo zvucalo, prestrog zakon o radu.

Svugdje u svijetu tim bi radnicima najavili otkaz i pobrinuli se za kvalitetnu prekvalifikaciju istih. Posto ne zivimo u utopiji, i ovo je malo okrutniji svijet i polupropala drzava, a ja se osjecam pomalo glupo sa nekim tko pojma nema o problemu raspravljati o istom.

18 godina
neaktivan
mad_zyx kaže...

A stare kmice nek idu na šaltere ..

Ionak jedva čekaju da svane pa da krenu u čoporima u grad ........

Hahahahah care!!

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
17 godina
metak kaže...

Od jedne place se NIGDJE u svijetu ne moze normalno zivjeti, i jedna placa za sobom povlaci razna odricanja. Da su radile imale bi vecu mirovinu.

Sto se tice radnika u Splitu, oni zive na racun drzave jer drzava iz svoje blagaje krpa gubitke zeljezara i raznih brodogradilista, jer u HR je, ma koliko to tebi koji ocito o tome pojma nemas glupo zvucalo, prestrog zakon o radu.

Svugdje u svijetu tim bi radnicima najavili otkaz i pobrinuli se za kvalitetnu prekvalifikaciju istih. Posto ne zivimo u utopiji, i ovo je malo okrutniji svijet i polupropala drzava, a ja se osjecam pomalo glupo sa nekim tko pojma nema o problemu raspravljati o istom.

Vidis, da nisi toliko balav kao sto jesi, znao bi da je Hrvatska nekada bila zemlja u kojoj je obitelj mogla dostojanstveno zivjeti sa jednom placom.

Radnici u Splitu ne traze nista da im se pokloni, nego traze place koje su zaradili postenim radom.

Drzava ne krpa gubitke zeljezara i brodogradilista, nego krpa gubitke svoje vlastite nesposobnosti da upravlja vlastitom imovinom. Svugdje u svijetu su zeljezare i brodogradilista profitabilni ili barem samoodrzivi, samo kod nas nisu. Nazalost to je sve posljedica nesposobnih managera koji jednako glupo razmisljaju kao ti pa kada se malo posjeku po prstu i prst malo duze krvari oni bi odsjekli ruku. Bar vise nece biti sanse opet se posjeci po prstu.

Zakon o radu strog? Pa da, to se lijepo vidi po 320 000 nezaposlenih kako zakon stiti radnika, i to bez brojanja ovih koji rade a ne primaju placu, jer se kod nas i to moze.

Nismo mi tu radi drzave, nego drzava je tu radi nas, a na to se zaboravilo i to je najveci problem.

Pod prijetnjom zutog kartona (makar sam ga vec i zasluzio jer sam se dao uvuci u debeli off topic) reci cu da nisi svjestan svijeta oko sebe, da si arogantna i usijana glava i da mi je krivo sto te ne poznam jer necu moci vidjeti tvoju usijanu glavu kada udari u zid zbilje. Takvi prizori su uvijek komicni.

E da, i balav si!

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 17:49 (syncmaster245b).
18 godina
protjeran
syncmaster245b kaže...
metak kaže...

Vidis, da nisi toliko balav kao sto jesi, znao bi da je Hrvatska nekada bila zemlja u kojoj je obitelj mogla dostojanstveno zivjeti sa jednom placom.

Radnici u Splitu ne traze nista da im se pokloni, nego traze place koje su zaradili postenim radom.

Drzava ne krpa gubitke zeljezara i brodogradilista, nego krpa gubitke svoje vlastite nesposobnosti da upravlja vlastitom imovinom. Svugdje u svijetu su zeljezare i brodogradilista profitabilni ili barem samoodrzivi, samo kod nas nisu. Nazalost to je sve posljedica nesposobnih managera koji jednako glupo razmisljaju kao ti pa kada se malo posjeku po prstu i prst malo duze krvari oni bi odsjekli ruku. Bar vise nece biti sanse opet se posjeci po prstu.

Zakon o radu strog? Pa da, to se lijepo vidi po 320 000 nezaposlenih kako zakon stiti radnika, i to bez brojanja ovih koji rade a ne primaju placu, jer se kod nas i to moze.

Nismo mi tu radi drzave, nego drzava je tu radi nas, a na to se zaboravilo i to je najveci problem.

Pod prijetnjom zutog kartona (makar sam ga vec i zasluzio jer sam se dao uvuci u debeli off topic) reci cu da nisi svjestan svijeta oko sebe, da si arogantna i usijana glava i da mi je krivo sto te ne poznam jer necu moci vidjeti tvoju usijanu glavu kada udari u zid zbilje. Takvi prizori su uvijek komicni.

E da, i balav si!

Odgajan sam i ucen da se zivi od RADA, a ne od jedne place.

O tome kako manageri razmisljaju - neznam, ali ako kazes da razmisljaju kao ja, onda dobro. Brodogradilista su u gubitku jer se godinama bore sa viskom radne snage, jer zakon ne dopusta normalno otpustanje radnika - kako dopusta primjerice u Danskoj. Prouci malo, zasao si na moj teren, pa si mi interesantan.

320.000 nezaposlenih ima jer drzava svoj novac trosi na saniranje steta nastalih nestrucim vodjenjem i viskom radne snage, poticanjem nekonkurentne poljoprivrede, poticanjem ribarstva itd., umjesto da ulaze u otvaranje novih radnih mjesta i poticanje proizvodnje trenutno i dugorocno isplatljive robe.

Naviknuti samo na "daj,daj", tone seljaka prosvjeduje, ima tri traktora i sadi zito, kod nas je zito 20% skuplje nego madjarsko sa svim nametima na sebi, uvozom i davanjima pri uvozu. Propadaju, ali sade psenicu, a tko je propao sto prodaje papriku i paradajz u staklenicima? Nitko - ali oko toga treba raditi vise od tri tjedna u godini.

Svijeta oko sebe sam svjestan, arogantan sam koliko si to dopustam, a za upoznavanje nisam zainteresiran - strejt sam, sorry.

17 godina
metak kaže...

Odgajan sam i ucen da se zivi od RADA

Jesu i radnici u Splitu.

18 godina
neaktivan

Možda ti toga nisi svjestan ali i te radnike TI plaćaš =D

Ako firma ne posluje dobro nakon toliko pokušaja, nema i dalje davanja, nego firma se prodaje, a radnici prekvalifikacija i to je to

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ige kaže...

Ako firma ne posluje dobro nakon toliko pokušaja, nema i dalje davanja, nego firma se prodaje, a radnici prekvalifikacija i to je to

Itekako sam svjestan s obzirom da imam firmu i davanja drzavi su stvari kojih jednostavno nemozes ne biti svjestan. Ako i nisi svjestan, oni te osvijeste pa zatim onesvijeste :)

Slazem se sa tobom, ali kod nas nitko niti ne predlaze eventualnu prekvalifikaciju, a kamoli zadrzavanje radnog odnosa. Drzavne firme se prodaju raznim sarlatanima za smijesne novce, izvuce se iz njih sto se dade izvuci, radnicima se ne isplate place za 5-6 mjeseci, zatim se proglasi stecaj i pojeo vuk magare. I onda mi majstor dodje i kaze kako je zakon o radu prestrog???? U drzavi gdje ce uskoro 10% od ukupnog stanovnistva biti bez posla (strah me  pomisliti koliki je to postotak radno sposobnog) nije nista strogo, a ponajmanje zakon o radu.

18 godina
protjeran
syncmaster245b kaže...
Ige kaže...

Itekako sam svjestan s obzirom da imam firmu i davanja drzavi su stvari kojih jednostavno nemozes ne biti svjestan. Ako i nisi svjestan, oni te osvijeste pa zatim onesvijeste :)

Slazem se sa tobom, ali kod nas nitko niti ne predlaze eventualnu prekvalifikaciju, a kamoli zadrzavanje radnog odnosa. Drzavne firme se prodaju raznim sarlatanima za smijesne novce, izvuce se iz njih sto se dade izvuci, radnicima se ne isplate place za 5-6 mjeseci, zatim se proglasi stecaj i pojeo vuk magare. I onda mi majstor dodje i kaze kako je zakon o radu prestrog???? U drzavi gdje ce uskoro 10% od ukupnog stanovnistva biti bez posla (strah me  pomisliti koliki je to postotak radno sposobnog) nije nista strogo, a ponajmanje zakon o radu.

Posto vidim da ti je potrebno detaljnije objasnjenje sta znaci strogoca zakona o radu - objasnit cu ti. Ako kazes da imas firmu (imam i ja, samo se ne hvalim), pretpostavljam (a iskreno se i nadam) da nisi jedini zaposleni u istoj, kao i da su ti radnici prijavljeni na puni iznos place kao kod mene i barem vecina za stalno.

Posto se prezentiras za strucnjaka, pretpostavit cemo da takav i jesi, pitam te jesi li ikada imao problema sa radnikom koji radi za stalno, laziranjem bolovanja, podmetanjem, zabusavanjem, itd. Jesi li ikada ikome pokusao dati otkaz? Jesi mozda pitao poznanike (ako ih imas) u drugim zemljama kakva je tamo situacija po tom pitanju? Jesi bio na pokojoj konferenciji vani na tu temu? Posto zdusno branis svoj stav pretpostavljam da jesi, onda je i za pretpostaviti da shvacas zasto dobra vecina ne nudi ugovor o radu na stalno, zasto dobar dio drzave radi na ugovorima od sest mjeseci itd.

HR zavod za zaposljavanje nezaposlenima nudi besplatne prekvalifikacije, ljudi sa ne deficitnim zanimanjem imaju i neke "poticaje" za takve prekvalifikacije, sto tvoju pricu baca u vodu. Vremena kada su se drzavne firme davale sarlatanima su sva sreca djelomicno iza nas, sada je problem sto drzavne firme nitko ne zeli kupiti, jer ugovorno bi bili vezani da zadrze SVE radnike. Poznato?

Uglavnom, nisam tu da ikoga educiram, svoju edukaciju sam debelo platio, sto kroz klasicnu edukaciju, sto kroz zivot, tako da ti nemam namjeru objasnjavati stvari koje ocito niti ne zelis shvatiti. Sve u svemu, nemoj nista zamjeriti, samo kazem ono sto mislim.

17 godina
metak kaže...

Posto se prezentiras za strucnjaka, pretpostavit cemo da takav i jesi, pitam te jesi li ikada imao problema sa radnikom koji radi za stalno, laziranjem bolovanja, podmetanjem, zabusavanjem, itd. Jesi li ikada ikome pokusao dati otkaz? Jesi mozda pitao poznanike (ako ih imas) u drugim zemljama kakva je tamo situacija po tom pitanju? Jesi bio na pokojoj konferenciji vani na tu temu? Posto zdusno branis svoj stav pretpostavljam da jesi, onda je i za pretpostaviti da shvacas zasto dobra vecina ne nudi ugovor o radu na stalno, zasto dobar dio drzave radi na ugovorima od sest mjeseci itd.

Odati cu ti jednu tajnu. Ako radnika adekvatno platis i tretiras ga kao ljudsko bice , on ne zabusava nego radi i to cak vise nego sto ocekujes od njega. Ako mislis da je radnik tu samo zato da tebi donese veci profit, onda ce ti biti istom mjerom uzvraceno.

btw. raspitaj se malo sto ce se dogoditi sa 3. Majem u Rijeci i kakve obveze prema radnicima ce imati kupac.

Ne osporavam tvoju edukaciju, ali stvarno steta sto se neznas ponasati u skladu sa njom. Sto da kazem, steta para, no i ovako sumnjam da si ista platio svojim trudom u zivotu.

E da jos nesto........... ma znas vec sto cu reci.

18 godina
protjeran
syncmaster245b kaže...
metak kaže...

Odati cu ti jednu tajnu. Ako radnika adekvatno platis i tretiras ga kao ljudsko bice , on ne zabusava nego radi i to cak vise nego sto ocekujes od njega. Ako mislis da je radnik tu samo zato da tebi donese veci profit, onda ce ti biti istom mjerom uzvraceno.

btw. raspitaj se malo sto ce se dogoditi sa 3. Majem u Rijeci i kakve obveze prema radnicima ce imati kupac.

Ne osporavam tvoju edukaciju, ali stvarno steta sto se neznas ponasati u skladu sa njom. Sto da kazem, steta para, no i ovako sumnjam da si ista platio svojim trudom u zivotu.

E da jos nesto........... ma znas vec sto cu reci.

Daleko si ti sinko od realnosti zivota, a kamoli od postenog posla ako jos nisi upoznao covjeka kao bice sa svim njegovim prednostima i manama.

I da, radnik je na poslu da donosi profit, i naravno da mora vracati istom mjerom.

Kako kukas na forumu tesko da te mogu ozbiljno shvatiti kada mi govoris o nekakvom ponasanju. Sto se tice placanje edukacije, oboje smo sigurni da je nisi platio ti, niti novcem niti trudom, zato mi nije jasno zasto za nju brines?

17 godina
metak kaže...

Daleko si ti sinko od realnosti zivota, a kamoli od postenog posla

Ovo ima posebnu tezinu kada dolazi od covjeka koji bi uvjetovao isplatu  penzija obveznim registracijama.

Kako je naxeem jednom rekao, bistar si kao LCD na krivoj rezoluciji.

18 godina
protjeran
syncmaster245b kaže...
metak kaže...

Ovo ima posebnu tezinu kada dolazi od covjeka koji bi uvjetovao isplatu  penzija obveznim registracijama.

Nravno, kao sto moraju biti registrirani na HZZO, kao sto moraju nositi osobne dokumente sa sobom, kao sto moraju placati poreze, kao sto moraju placati svaki racun...

17 godina
metak kaže...
syncmaster245b kaže...
metak kaže...

Nravno, kao sto moraju biti registrirani na HZZO, kao sto moraju nositi osobne dokumente sa sobom, kao sto moraju placati poreze, kao sto moraju placati svaki racun...

Ti stvarno ne vidis razliku izmedju ovoga sto si naveo i jednog servisa koji bi bio opcionalnog karaktera?

18 godina
protjeran
syncmaster245b kaže...
metak kaže...
syncmaster245b kaže...
metak kaže...

Ti stvarno ne vidis razliku izmedju ovoga sto si naveo i jednog servisa koji bi bio opcionalnog karaktera?

Zasto bi bilo razlike? Distribucija struje uvjetovana je placanjem svih racuna, a isplata mirovine branitelja - upisom u registar sa potvrdom ratnog puta.

Ako bi se islo na takvu soluciju, svako bi morao biti prijavljen na takav servis, a stvar je izbora hoce li ga koristiti ili ne.

Kad shvate prednosti servisa njihova je stvar hoce li ga koristiti od kuce, od susjeda ili iz poste. Ako ne zele, smart card sa citacem spreme u ladicu doma i cekaju u redu. Naravno, ne dolazi u obzir da se ikoga izostavi iz sustava.

17 godina
metak kaže...
Zasto bi bilo razlike? Distribucija struje uvjetovana je placanjem svih racuna, a isplata mirovine branitelja - upisom u registar sa potvrdom ratnog puta.

Ako bi se islo na takvu soluciju, svako bi morao biti prijavljen na takav servis, a stvar je izbora hoce li ga koristiti ili ne.

Kad shvate prednosti servisa njihova je stvar hoce li ga koristiti od kuce, od susjeda ili iz poste. Ako ne zele, smart card sa citacem spreme u ladicu doma i cekaju u redu. Naravno, ne dolazi u obzir da se ikoga izostavi iz sustava.

Imas pravo, tek iz poste takav sistem dobiva na svome smislu i prakticnosti. Ma bravo.

Jasno je kao dan da takav servis da bi bio imalo praktican zahtjeva racunalo+internet u kuci. Iako toga nisi svjestan, poprilican broj ljudi, a posebice starija populacija si to jednostavno ne moze priustiti. Ipak, za to znati, treba se kretati medju ljudima a ne sjediti na konferencijama. I na kraju tko ce korisititi takav servis? Definitivno ne oni kojima je to najpotrebnije.

Daleko od toga da je ideja losa, po meni ju je trebalo omoguciti paralelno sa internet bankingom, ali kada cujem provale u prisilnom uvodjenu jednostavno mi se digne kosa na glavi, jer to je nista drugo doli lupetanje.

18 godina
protjeran
syncmaster245b kaže...
metak kaže...

Imas pravo, tek iz poste takav sistem dobiva na svome smislu i prakticnosti. Ma bravo.

Jasno je kao dan da takav servis da bi bio imalo praktican zahtjeva racunalo+internet u kuci. Iako toga nisi svjestan, poprilican broj ljudi, a posebice starija populacija si to jednostavno ne moze priustiti. Ipak, za to znati, treba se kretati medju ljudima a ne sjediti na konferencijama. I na kraju tko ce korisititi takav servis? Definitivno ne oni kojima je to najpotrebnije.

Daleko od toga da je ideja losa, po meni ju je trebalo omoguciti paralelno sa internet bankingom, ali kada cujem provale u prisilnom uvodjenu jednostavno mi se digne kosa na glavi, jer to je nista drugo doli lupetanje.

Zanimljivo je kako ti znas cega sam ja svjestan a cega ne, pa ti si cudo prirode. Ti znas cak i koliko se krecem medju ljudima, cudo kazem ja.

Kazes oni kojima je najpotrebnije ne bi koristili takav servis? Ok, onda bi ga koristili oni kojima nije potreban. Pametno.

Nego sta nego prisilno uvodjenje, kao i milijon drugih stvari koje moras, tako bi morao i ovo.

17 godina
metak kaže...

Zanimljivo je kako ti znas cega sam ja svjestan a cega ne, pa ti si cudo prirode. Ti znas cak i koliko se krecem medju ljudima, cudo kazem ja.

Kazes oni kojima je najpotrebnije ne bi koristili takav servis? Ok, onda bi ga koristili oni kojima nije potreban. Pametno.

Nego sta nego prisilno uvodjenje, kao i milijon drugih stvari koje moras, tako bi morao i ovo.

Sada vec  postajes naporan i dosadan.

Do druge prilike.

18 godina
protjeran
syncmaster245b kaže...
metak kaže...

Sada vec  postajes naporan i dosadan.

Do druge prilike.

Isto u niz postova pokusavam objasniti tebi, ali strpljivost i razumjevanje su mi uvijek bile niti vodilje.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice