Brabus se uhvatio i Tesle

poruka: 11
|
čitano: 1.629
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Brabus se uhvatio i Tesle".
17 godina
neaktivan

Sve šminka i gluposti, ništa dorađeno ispod haube.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

"...generatorom zvuka koji imitira V8 motore..."

Hahahaha.

Jadno.

Očito im je jasno da pravi "petrol head" neće nikad kupit ovakvu igračkicu pa moraju pokušat nekako "zasladit" ponudu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja bi stavio crazy froga za zbuk         brum brum brum bram brem....

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Brabus se uhvatio i Tesle

Ovo je potez očajnika.

Vjerovatno su platili Brabusu dobru "paru", ne bi li privukli investitore i pojačali prodaju te omogućili preživljavanej tvrtke u ovim "kriznim" vremenima

17 godina
neaktivan

Pa ovo nije uopce losa ideja sa zvukom motora :) Naime, vec su prije testirali takve stvarcice radi sigurnosti pjesaka jer je elektro auto pre tih da bi ga na vrijeme cuo... :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.11.2008 0:08 (infinityzg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ne bi Brabus bezveze tunirao neki auto, ipak se tu radi o majstorima i profesionalcima tuninga.   Tako da svaka im čast na podršci   Tesli, nadam se da će im auto uspjet na tržištu kao što im i Mercedesi uspijevaju.  

(brabusovi mercedesi, ehhhhhh.....  Plač   )

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

Ne bi Brabus bezveze tunirao neki auto, ipak se tu radi o majstorima i profesionalcima tuninga.   Tako da svaka im čast na podršci   Tesli, nadam se da će im auto uspjet na tržištu kao što im i Mercedesi uspijevaju.  

(brabusovi mercedesi, ehhhhhh.....  Plač   )

Haha... ajoj, nemoj tako... pa da se ljudima pocnu auti spontano samozapaljivat po garažama :D :D

Ali stvarno... svaki put kad procitam ovu foru sa zvukovima krepam od smijeha... vec me zena gleda k'o da sam retardiran :D
17 godina

Znaci nisu uspjeli podici napon?

Sto ne volim tunere. Ako tuniras, tuniraj ispod haube, ovjes, kocnice, motor, itd. Sta imaju dirati izgled? Pogotovo kad nabace te pubertetske neonke u stilu fast&furious&nfs.

Jadno, mislim da se dizajneri hvataju za glavu i povracaju.

Bodykitovi, neonke, vinili, svjetla svih boja, to je CIRKUS.

I u Brabusu poceli kenjati, na SV12S biturbo isto stavljaju osvjetljenje podvozja.

Meni je tuning pojam povecanja performansi a ne ovaj pimping u stilu glupih MTV emisija.

OT:

Kad igram ove zadnja tunerska need for speed izdanja, prvo sto radim je skidam ovakve gluposti i vracam izgled na fabricki. Eventualno ostavljam felge ako su lijepe i naravno performance parts.

Sve je dobro KAD se dobro svrši!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

meni auto izgleda predobro...     mislim da bi definitivno bio glavni u gradu sa takvom pilom   ^^

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Bodykitovi, neonke, vinili, svjetla svih boja, to je CIRKUS.

Meni je tuning pojam povecanja performansi a ne ovaj pimping u stilu glupih MTV emisija.

Evo, sa ovim se mogu 100% slozit.
17 godina
protjeran

"...pa da se ljudima pocnu auti spontano samozapaljivat po garažama..."

Samo da primjetim da A123 baterije nemaju problem samozapaljenja (video na youtube, gdje se buše sa svrdlom).

Trenutno najbolje baterije koje se mogu naručiti na tržištu (DeWalt ih ugrađuje u svoje alate, a graditelji malih avio/auto modela vade iz njih).

Masovna im primjena može spustiti cijenu, jer se rade od relativno jeftinog materijala, a njihov veliki broj ciklusa (>2000) otvara realna vrata za auto industriju.

Više nije problem napraviti odličan električni automobil.

Valjda se čekaju bolje (manje opasne) nuklearne tehnologije za izvor električne energije (jeftini izvori i jednostavan prijenos energije se od od 1908. godine ignorira, kada je najveći Teslin projekt zaustavljen), pa se zato većinom danas struja dobiva iz fosilnih goriva (oko 70%).

Tu će glupost priroda dobro 'naplatiti' čovječanstvu, da bi vratila ravnotežu, ako se na vrijeme ne opameti...

Nikola Tesla and My Thoughts: http://free-ri.htnet.hr/Branko/index.html

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice