I meni su povećali. Kvart je Jarun.
Pocelo se nesto dogadjati.
Jucer mi je link pukao 2-3 puta (prvi put od kad sam na b.netu), pa sam poceo mjeriti brzinu. Jedno 2-3 sata je bilo 1Mb/sec, a danas je krenulo brze.
Bio sam na 8Mb/sec, pa sad cekam kad cu na 16. Upload je skoro tocan...
Kvart je Srednjaci/Zagreb.
jel ima sta sa spliton ?
jel ima sta sa spliton ?
Spliton? Oprosti, di je to? Vjerojatno ti zato i nisu digli kad ne znaju di si :D
Sad je sve ok.
evo meni povecali
Thx na info, meni isto.
...
Lokacija je Zagreb, Ravnice.
Sad je sve ok.
Da.
Meni je pucala usred radnog vremena, a to bas nije bilo najbolje za VPN koji imam prema firmi.
jel ima sta sa spliton ?
Spliton? Oprosti, di je to? Vjerojatno ti zato i nisu digli kad ne znaju di si :D
i sad si ti pametan?
Haha valjda splitom.. Ja još nisam dobio veće brzine.
Haha valjda splitom.. Ja još nisam dobio veće brzine.
nije bitno
nemožeš bit toliko glup da neznaš na koji se grad misli ( oh ipak možeš
Evo i meni su povećali brzinu, Novi Zagreb.
digli novi zagreb..utrine
Bome lijepe brzine možda se t-konj ugleda na bnet ali sumnjam preuzvišeni su oni za takav potez.
Ajde da vam vadim mast malo.
ISP: Bt-net (bez obzira što piše da je OK, jer su u kompi s njima)
BRZINA: 10MBits/10MBits UP/DOWN FTTH (fiber to the home)
Plaćam 10Mbits upload, a vidite koliko mi puštaju
Danas mi spojili, sretan sam k'o malo djete.
EDIT: Evo i s pingtesta; server Beč.
Ovaj BTNET je jos manje dostupan od B.NET-a. Steta.
i meni ubrzali 11MB/s - 0,73MB/s
Osijek!
Konkurencija je dobra stvar. Sad će valjda i t-com povećat upload. Kod mene stavili nove kablova samo ih još nisu pospajali, a rekli su to napraviti u 10. mjesecu prošle godine.
Jeste svi od reda odsadni sa T-Comoom i T-Scumom ili kako ga već zovete o čemu se radi u ovoj temi T-comu ili Bnetu?
Molim lijepo. Pokrenite temu i tamo lupajte u prazno o T-Comu i njegovim optičkim vlaknima i uploadu i downloadu.
moram se ubacit...ja takode na bt-netu 24/24 placam dobivam 24/60...speedtest nemogu mjerit jer ocitava 100 mbita...
btw sry na offu...
b-net radi pametan potez jer je sada ispred t-com i ako je t-com imalo pametan morao bi nesto poduzet prvenstveno kod uploada
moram se ubacit...ja takode na bt-netu 24/24 placam dobivam 24/60...speedtest nemogu mjerit jer ocitava 100 mbita...
btw sry na offu...
b-net radi pametan potez jer je sada ispred t-com i ako je t-com imalo pametan morao bi nesto poduzet prvenstveno kod uploada
evo probaj nas test od carneta
http://bwm.carnet.hr/predown.php
btw sry na offu...
evo probaj nas test od carneta
http://bwm.carnet.hr/predown.php
ne radi...tj. krivo prikazuje...eo sa par servera cu postat http://www.speedtest.net/result/819765305.png http://www.speedtest.net/result/819766982.png
(nigdje ne prikazuje tocno)
Jeste svi od reda odsadni sa T-Comoom i T-Scumom ili kako ga već zovete o čemu se radi u ovoj temi T-comu ili Bnetu?
Molim lijepo. Pokrenite temu i tamo lupajte u prazno o T-Comu i njegovim optičkim vlaknima i uploadu i downloadu.
svi koji govore loše o Bnetu su Tscum agenti koji lažu da je Bnet loš,samo da se ne pređe na njega.
Tvoj net je ono...Stavim film da se skida,odem srat,vratim se za 15 min i vec je skinut..Mislim odlican je
Evo i meni upravo povećali.. prvo me izbacilo s neta, opet se spojim i vidim torrent piči na 900+kb/s
Fino. ^^
svi koji govore loše o Bnetu su Tscum agenti koji lažu da je Bnet loš,samo da se ne pređe na njega.
normalno da je los kad nema dostupnost na području cijele hrvatske,ili barem da je dostupan na području cjelog zagreba ali NIJE ! LOL
@GeForce onda probaj iskljucit antivirus (recimo kaspersky utjece na speedtest pa onda mjerenje pokazuje abnormalne brzine koje nisu tocne), probaj brzina.info slicno ko carnet speedtest
Evo moje brzine na speedtestu, kvart Precko, Zg.
Mjerenje preko Carneta mi javlja oko 6.5, a upload imam max. Na speedtestu pak imam veci download, a manji upload :D Skidam file sa carnet servera sa 960kb/s. Ocekujem da ce se to stabilizirat kroz koji tjedan.
OOO di si susjed,kod mene je situacija slicna,spansko