Na B.netu do 32 Mb/s

poruka: 259
|
čitano: 47.394
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Na B.netu do 32 Mb/s".
15 godina
neaktivan
Na B.netu do 32 Mb/s

ako nebude 10/10 za sto kuna nevaljajuSmijeh

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 15:43 (P4k1).

2 0 hvala 0
16 godina
RE: Na B.netu do 32 Mb/s
Okolosam kaže...
xxxxx kaže...

Meni je 4 Mbps sasvim dovoljno na t-comu.

Ono što me smeta je upload koji bi trebali stavit bar 1 Mbps.

Za public torrente upload nije bitan Namigiva

Tko još danas koristi public torrente?

Uostalom upload nije bitan samo za torrente nego i za surfanje te online igranje te ono najvažnije kad želiš nešto uploadat na neki servis moraš čekat po pola dana.

Do why me key too - pročitaj ovo brzo :)
17 godina
crowap kaže...
Pozdrav.uskoro mi istječe ugovor sa t-com om i zanima me dali moram produžiti ugovor kako bi mogao koristiti njihove usluge interneta,i dali ce cijena biti ista?trenutno imam osnovni paket sa flatom i placam ga 100kn

Ne moras ti ništa produzit ak neces sve ce ti normalno dalje radit, i ne placas samo 100kn nego sve ukupno s fiksnim telefonom 200 recimo ak nemas Flat paket a ako imas Flat 220 kn. Ak imas tu mogucnost recimo prec na nekaj drugo, recimo Optima ili Iskon onda ce ti to bit znatno jeftinije recimo evo kaj imaš dole za 150kn na Iskon.Cool

http://www.iskon.hr/za_kucu/iskon_duo/internet_telefon2/vise/narudzba_flat

infinityzg kaže...
Dado_ZG78 kaže...
Okolosam kaže...

Kad prodaju sav bakar i uvedu optiku.

Pa što nije već netko spomenuo tu na forumu kako se polažu optički kablovi po Zagrebu od strane T-scumm-a?

(za druge gradove nemam informaciju..)

Da to je tocno. T COM je imao u planu do kraja ove godine pokriti s optikom sve svoje pretplatnike u vecim gradovima.. tj. Zagreb, Osijek, Split, Rijeka i mislim Zadar... a do kraja iduce godine i cijelu HR. Uglavnom, agencija za telekomunikacije ih je blokirala pod izlikom da moraju pricekat da konkurencija ima jednake kapacitete... glupost.. uglavnom, u zadnje vrijeme mi se cini da agencija koci, a ne telekom...

U planu je puno toga pa i to da ameri odu na Mars, pa nista kaj se toga tice ili se budu nacekali ko i oni koji cekaju Optiku na T-Šrot kod nas svi koce sve u tom je poanta.Nevinašce

17 godina
neaktivan
Na B.netu do 32 Mb/s

Ja sam vec sada sretan s b-netom, jos kada mi poduplaju brzinu...

[a/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Na B.netu do 32 Mb/s

Ja se nadam da će do 10 mjeseca proširit područje dostupnosti. Jer meni je dostupan samo T com a s njim nisam zadovolja.

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Na B.netu do 32 Mb/s

Ja zadovoljan...

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 17:12 (infinityzg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
infinityzg kaže...

Ja zadovoljan...

Meni je isto tak.Al jedva cekam da dodem na cca 870 kbs DL i UP 120 kbs.. ma milinaCool

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
infinityzg kaže...

Ja zadovoljan...

Meni je isto tak.Al jedva cekam da dodem na cca 870 kbs DL i UP 120 kbs.. ma milinaCool

Od jucer mi puca oko podneva veza po pol sata :) Ubrzo to srede... par puta dnevno mjerim brzinu.. rekoh tko zna.. mozda mi prije roka dignu :D

16 godina
odjavljen
Sasoon kaže...

Ima smisla što ih agencija koči, jer bi ovako mogli prebaciti sve korisnike na optiku, a bakar izbaciti zajedno s konkurencijom (jer optiku ne moraju iznajmljivati).

Agencija ih treba natjerati da iznajmljuju optiku ostalima po normalnim cijenama

Baš i nema smisla. Istina je da T-com ne mora iznajmljivati optiku, ali je dužan ostaviti bakar do svakog korisnika makar se taj bakar zbog optike ne koristi. Na taj način su djelomično zaštitili ostale operatere, a ako bi išli raditi išta više od toga, napravili bi krajnjim korisnicima veću štetu nego što bi koristila zaštita manjih operatera. Uz to je agencija imala jednu fiks ideju vezanu uz kabliranje u portunima. Mislim da ne bih smio pričati o tome (to sam doznao dok sam radio u T-comu), pa ću samo reći svoju reakciju kad sam čuo tu ideju: "WTF, pa dobro koji je njima k?".

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
16 godina
Na B.netu do 32 Mb/s

Ne koči optiku HAKOM, nego Tcom (koristeći svoj utjecaj u HAKOMu) jer mu trenutno to odgovara, dok ne napravi kompletan 'takeover' ili zamjenu za trenutni DTK. (kablovi se nemogu instalirati 'preko noći', ali sama fraza je vrlo blizu istine).

Hint, prije dvije god. se pojavila 'nepoznata' firma T-Cabel,

hint2, logo im je pinky-magenta boja, ali je tad bilo stopirano u saboru... unazad pola godine je krenuo nastavak priće.

btw. znate li što je sve pokupovao Tcom?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ihush kaže...

Ne koči optiku HAKOM, nego Tcom (koristeći svoj utjecaj u HAKOMu) jer mu trenutno to odgovara, dok ne napravi kompletan 'takeover' ili zamjenu za trenutni DTK. (kablovi se nemogu instalirati 'preko noći', ali sama fraza je vrlo blizu istine).

Hint, prije dvije god. se pojavila 'nepoznata' firma T-Cabel,

hint2, logo im je pinky-magenta boja, ali je tad bilo stopirano u saboru... unazad pola godine je krenuo nastavak priće.

btw. znate li što je sve pokupovao Tcom?

zna mudrinić

t-com je ustvari pod stranim vlasništvom zar ne? njemačkim?

šta je pokupovao?

15 godina
neaktivan
Sto se tice bneta, dl i upl mi je uvijek stabilan, ping na hrv. serverima 31, na njemackim 55, slicno je i na nizozemskim.. Nema lagga, ugl. sve ok u zadnje vrijeme..
17 godina
P4k1 kaže...

Pa to BT.net nudi vec godinama... I ne kuzim sto je lose u tome, sta ce ti vise od 10/10 za 99 kuna mjesecno. Nekad se internet naplacivao 5kn/satu, i to na 14.4k modemima, ili malo boljim ako si imao love za kupit brzi modem. Smijeh

Think locally, act globally...
17 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...
P4k1 kaže...

Pa to BT.net nudi vec godinama... I ne kuzim sto je lose u tome, sta ce ti vise od 10/10 za 99 kuna mjesecno. Nekad se internet naplacivao 5kn/satu, i to na 14.4k modemima, ili malo boljim ako si imao love za kupit brzi modem. Smijeh

ovo je tema u B.netu,BTnet je nesto trece.. i u ostalom BT net ima optiku samo u onom novom naselju sponica-jelkovec ,i u centru tj na kvatriću jedna zagrada ima tu optiku i to je to

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
M4X kaže...

i telefonska pretplata od t-coma koju svatko plaća kakvog god providera odabrali

Ne znam... ja već možda dvije godine ako ne i više ne moram plaćati apsolutno ništa T-comu a koristim fiksni telefon normalno... ;)

M4X kaže...

a gle na prste se nabroje mjesta gdje t-com nije glavni odnosno da nije njegova infrastruktura,a to su jedino neka mjesta u zagrebu

To je druga stvar ako ne možeš odabrati operatera jer ti nije dostupan zbog sporosti širenja infrastrukture. Ali ako ti je dostupan Bnet, onda ideš preko njihove infrastrukutre i ne moraš plaćati više ništa nikome, kamoli T-comu

BTW, ne znam što ljudi točno smatraju novim zgradama kad kažu da je Bnet dostupan samo u novim zgradama ali je netko ovdje lijepo objasnio što je potrebno, dakle valjda je dovoljna suglasnost cijelog ili većine ulaza (treba pitati Bnet koliko točno) kako bi se njima isplatilo uvoditi u neku pa i stariju zgradu. Kod mene je to prije valjda više od tri godine bilo u zgradi staroj oko 20 godina. Jasno mi je zašto je onda problem sa obiteljskim kućama. Treba vidjeti da li je moguća da se određeni broj obiteljskih kuća iz ulice obveže na korištenje usluge pa da i njima uvedu... Inače je pitanje samo vremena kad će većina ljudi imati pristup ovakvim brzinama - ako se ne varam u V. Britaniji trenutno imaju cilj do 2012. godine pokriti ama baš sve stanovnike sa broadband vezama (ne samo mobilnim), dakle problem nije puno drugačiji niti kod njih samo što su oni već na putu ostvarivanja cilja a pitanje je jel mi još i imamo cilj... :)

joze kaže...

e a sad je pitanje da li je to mjesec dana ili trajno

Ma vjerojatno te buni to što piše "B.net će od 15. svibnja do 15. lipnja povećati brzine pristupa" no mora ti biti jasno da si moraju dati vremena da postepeno prebace sve svoje korisnike na veće brzine. Nisam stručnjak ali iz nekih razloga to nije moguće ili preporučljivo obaviti odjedanput što je meni sasvim logično. Ali povećanja su trajna, naravno. :)

domicius
16 godina
protjeran
BORG kaže...
viper kaže...

žuto:mozda on koristi privatne trackere...

zeleno:sad vise nije t-com a kamoli t-konj sad je t-cobile lol....(t-com + tmobile=T-Cobile )Smijeh

Ne, pročitaj prije rekao je za javne.

Najprikladniji naziv bi bio T-Puž :P

Neznam za vas ali je meni najdraze ime T-scum Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 9:29 (bnaci).
15 godina
protjeran
Na B.netu do 32 Mb/s

Kod B-Neta je jedini problem što ih ne interesiraju kuće, kvartovi s kućama, nego samo soliteri, velika stambena naselja.

Briga njih za moju ulicu, a stambene zgradurine udaljene 100 m od mene su sve lijepo umrežili.

Njima je jeftinije umrežiti 100 stanova u jednoj zgradi, nego 100 kuća.

Gade mi se.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 13:19 (Okolosam).
Moj PC  
2 3 hvala 0
16 godina
Okolosam kaže...

Kod B-Neta je jedini problem što ih ne interesiraju kuće, kvartovi s kućama, nego samo soliteri, velika stambena naselja.

Briga njih za moju ulicu, a stambene zgradurine udaljene 100 m od mene su sve lijepo umrežili.

Njima je jeftinije umrežiti 100 stanova u jednoj zgradi, nego 100 kuća.

Gade mi se.

Fuck,taman mislio kad cu se preselit blizu luckog da si spojim b net i imam pre dobar net kad sipak ak je to istina sta pricas.Viče

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
16 godina
neaktivan
Na B.netu do 32 Mb/s

net malo radi malo ne zašto je to

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
joze kaže...

net malo radi malo ne zašto je to

I meni isto zadnjih dana puca u isto vrijeme... na nekih pol sata. Vjerujem da to ima veze s ovim podizanjem brzina ;)

16 godina
neaktivan
Na B.netu do 32 Mb/s

radi mi pola minute pa ne radi par minuta i onda opet radi pola min itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
joze kaže...

radi mi pola minute pa ne radi par minuta i onda opet radi pola min itd.

Pa zasto ne nazoves sluzbu za korisnike i pitaš?

vjerojatno ce znati puno vise nego mi vamo...

In Control
16 godina
neaktivan
Na B.netu do 32 Mb/s

cili dan sam čekam da proradi i već mi je bilo prekipjelo i odlučim ja malo kabel podizat gore doli u modemu, kada internet napokon proradi za stalno..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Na B.netu do 32 Mb/s

ovdje vam piše kada se održavaju radovi na mreži i broj telefona za podršku, s toga pitajte tamo, vjerujem da će oni puno brže reći o čemu se radi nego mi ovdje

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 17:37 (vgetik).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Na B.netu do 32 Mb/s

al ja sam mislia da ne radi zbog ubrzanja interneta.. ali malo sam dira kabele i sad sve radi. Što se tiče ubrzanja, oni bi to trebali danas napravit ali ja ništa ne osjetim brže

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
joze kaže...

al ja sam mislia da ne radi zbog ubrzanja interneta.. ali malo sam dira kabele i sad sve radi. Što se tiče ubrzanja, oni bi to trebali danas napravit ali ja ništa ne osjetim brže

Od 15og do 15og iduceg mjeseca... to ne znaci da ces odmah danas dobiti ;)

15 godina
neaktivan

ne piše danas, nego od danas da će se postepeno unositi u domove do 15. lipnja, stoga ako ti danas ne povise, ne trebaš se uzrujavati.

17 godina
neaktivan
Na B.netu do 32 Mb/s

Baš me zanima kad će T-Com svojim korisnicima povećat upload!?

I must be running out of luck Cause you’re just not drunk enough to fuck

2 1 hvala 0
17 godina

Napišite kad vam ubrzaju, naselje, grad i kakve su vam nove brzine.

Poslije jebanja nema kajanja.
16 godina
neaktivan
Na B.netu do 32 Mb/s

E ovo se u BiH-u zovu utopija.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice