B.net ide na digitalno

poruka: 4
|
čitano: 1.855
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "B.net ide na digitalno".
17 godina
odjavljen
B.net ide na digitalno

E jedva čekam pa da usporedimo kakav je njihov digitalni signal (slika) u odnosu na MaxTV! Nadam se da će ekipa koja je komentirala Dragin članak imati i ovdje što napisati.

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: B.net ide na digitalno

nisam imo prilike vidit max tv, ali ak je istina sve u onom clanku onda je to dvoje neusporedivo. jedina dodirna točka bi im bila daljenski ;D

đija!
17 godina
neaktivan
B.net ide na digitalno

Još da im taj digitalni prijamnik nije teško smeće...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
B.net ide na digitalno

ma tuner im je ok, IR reciver ne valja! jednostavno mi nije jasno kako im ne padne na pamet da ponekad zelim daljenskim upravljat i pod nekim kutem razlicitim od 0o. kako horizontalno tako i vertikalno.. eh da ali corak.. onda ne radi. Viče

a da ne govorim da ce mi sexualni zivot procvjetat. naime, s drugim televizorom u stanu se mogu naprosto j**at jer naravno vrijedi jedan prikljucak- jedan tuner i da, frtalj ir recivera. VičeViče

edit. tuner isto nije ok jer tek sad vidim da nema hdmi izlaz. do sad sam ga koristio na malom televizoru gdje je povezan sa scartom i bilo sve ok, sad sam ga isao stavit na sony braviju u boravku i vidim da ga se jedino može spojit scartom.pa kako HD sadržaj pa preko scarta koji podržava samo niske rezolucije.. koji fuš to nije za vjerovat. dođe mi da Plač.

A mathematician is asked to design a table. He first designs a table with no legs. Then he designs a table with infinitely many legs. The rest of the cases are of course trivial.
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2009 12:26 (bubbach).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice