Bluetooth tipkovnica iz Microsofta

poruka: 9
|
čitano: 1.755
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bluetooth tipkovnica iz Microsofta".
17 godina
neaktivan

ovaj microsoft iz dana u dan sve bolji svaka cast....prvo win 7 sada tipkovnica..sljedece molim

You will never walk alone p.s. ak imam kakvih gramatickih gresaka to je zbog nove tipkovnice :-))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Bluetooth tipkovnica iz Microsofta
ja00022 kaže...

ovaj microsoft iz dana u dan sve bolji svaka cast....prvo win 7 sada tipkovnica..sljedece molim

Linux distribucija? :D

Šalu na stranu da nije malo puno 45$ za numerički dio?

18 godina
neaktivan

Koliko ljudi uopce koristi numericki dio?

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Pa svi oni koji cjeli zivot rade na klasicnome pc-u ne na notebooku...brze je tipkati brojeve

You will never walk alone p.s. ak imam kakvih gramatickih gresaka to je zbog nove tipkovnice :-))
18 godina

Ja na klasicnome PC ne koristim numericki dio. Vec sam imao 3 tipkovnice bez njega, a i sad trenutno na sidewinder x6 numericki dio nije uopce "zastekan". Ja sam prvi koji trazi tipkovnicu bez numerickog dijela. Da mi treba, za 50kn se nabavi zaseban numericki dio ukoliko ga tipkovnica ne posjeduje. A takav zaseban numericki dio mozete onda odloziti i ne smeta uz desni dio tipkovnice.

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
AA-d00d kaže...

AutoCAD korisnici i računovođe, dakle, ne puno ljudi. Smijeh

Osobno, ne volim tipkovnicu bez numeričke tipkovnice. Ne osjećam se ugodno bez tog numeričkog dijela, makar ga koristio svake prijestupne godine, ali kad mi treba, onda dobro dođe.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...I'm not your friend, buddy! I'm not your buddy, guy! He's not your guy, friend! I'm not your friend, buddy! We're not your buddies guy
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2009 20:08 (the_tux).
17 godina
neaktivan

ta sr*nja iz microshita sigurno kostaju ko svetog petra kajganu,najbolje je sa ebaya narucit Nevinašce

Malo nas je al' nas ima
18 godina
neaktivan
ja00022 kaže...
AA-d00d kaže...

Pa svi oni koji cjeli zivot rade na klasicnome pc-u ne na notebooku...brze je tipkati brojeve

the_tux kaže...
AA-d00d kaže...

AutoCAD korisnici i računovođe, dakle, ne puno ljudi. Smijeh

Osobno, ne volim tipkovnicu bez numeričke tipkovnice. Ne osjećam se ugodno bez tog numeričkog dijela, makar ga koristio svake prijestupne godine, ali kad mi treba, onda dobro dođe.

....a namijenjena je korištenju s prijenosnicima.

AutoCAD pretpostavljam da se vise vrti na desktop racunalima nego na prijenosnicima, a racunovodje....imaju kalkulatorSmijeh

Every time two people have sex, an angel gets a boner
18 godina
protjeran
AA-d00d kaže...

AutoCAD pretpostavljam da se vise vrti na desktop racunalima nego na prijenosnicima, a racunovodje....imaju kalkulatorSmijeh

Točno. Ali ima onih koji se služe numeričkom tipkovnicom u nedostatku drugih pomagala.Smijeh

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...I'm not your friend, buddy! I'm not your buddy, guy! He's not your guy, friend! I'm not your friend, buddy! We're not your buddies guy
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice