ovaj microsoft iz dana u dan sve bolji svaka cast....prvo win 7 sada tipkovnica..sljedece molim
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovaj microsoft iz dana u dan sve bolji svaka cast....prvo win 7 sada tipkovnica..sljedece molim
Linux distribucija? :D
Šalu na stranu da nije malo puno 45$ za numerički dio?
Koliko ljudi uopce koristi numericki dio?
Pa svi oni koji cjeli zivot rade na klasicnome pc-u ne na notebooku...brze je tipkati brojeve
Ja na klasicnome PC ne koristim numericki dio. Vec sam imao 3 tipkovnice bez njega, a i sad trenutno na sidewinder x6 numericki dio nije uopce "zastekan". Ja sam prvi koji trazi tipkovnicu bez numerickog dijela. Da mi treba, za 50kn se nabavi zaseban numericki dio ukoliko ga tipkovnica ne posjeduje. A takav zaseban numericki dio mozete onda odloziti i ne smeta uz desni dio tipkovnice.
AutoCAD korisnici i računovođe, dakle, ne puno ljudi. 
Osobno, ne volim tipkovnicu bez numeričke tipkovnice. Ne osjećam se ugodno bez tog numeričkog dijela, makar ga koristio svake prijestupne godine, ali kad mi treba, onda dobro dođe.
ta sr*nja iz microshita sigurno kostaju ko svetog petra kajganu,najbolje je sa ebaya narucit 
Pa svi oni koji cjeli zivot rade na klasicnome pc-u ne na notebooku...brze je tipkati brojeve
AutoCAD korisnici i računovođe, dakle, ne puno ljudi. 
Osobno, ne volim tipkovnicu bez numeričke tipkovnice. Ne osjećam se ugodno bez tog numeričkog dijela, makar ga koristio svake prijestupne godine, ali kad mi treba, onda dobro dođe.
....a namijenjena je korištenju s prijenosnicima.
AutoCAD pretpostavljam da se vise vrti na desktop racunalima nego na prijenosnicima, a racunovodje....imaju kalkulator
AutoCAD pretpostavljam da se vise vrti na desktop racunalima nego na prijenosnicima, a racunovodje....imaju kalkulator
Točno. Ali ima onih koji se služe numeričkom tipkovnicom u nedostatku drugih pomagala.