nadajmo se da neće biti slična priča kao i sa prvim stormom
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A koja to ?evo sada tipkam na njemu godina I nesto koristenja I nisam vidio ni imao bolji uredjaj!
Z
A koja to ?evo sada tipkam na njemu godina I nesto koristenja I nisam vidio ni imao bolji uredjaj!
Z
Neznam o kojem stormu znam da sam dobil jedan mislim 9500 storm onaj celi ekran i brzo se ga resil (nije imal wifi).Trazil da mi daju bold
Rim bi mogel nekaj napraviti sam ovako srocena vijest nije obecavajuca .Netreba jos jedan like android clone 'tablet' (vise pmp) sa drugim logom
Treba uzet dobro od apple vise nalik knjigi :za surfanje ,dokumente ,knjige i dodati falicne stvari na applu (usb,otvorenost,multitask...)
storm los ? :)
istina je nema igrica :).
storm los ? :)
istina je nema igrica :).
Eh... pa sto se ti cudis... ionako 90% djece tu kupuje smartphone kao igracu konzolu i to je to. Jbg, na Stormu se nemos igrat. Bez obzira sto je to vrhunski poslovni telefon.
uvijek zaboravim da je ovo bug i da je tu 90% djece i .net loversa :)))
uvijek zaboravim da je ovo bug i da je tu 90% djece i .net loversa :)))
Ja sam dite majkrosofta :) di ces gore kombinacije. Iako sam malo prestar za igranje na mobitelu, ali nikad prestar za igranje sa .Netom.
Dobro jutro :)
tnakir, jedno pitanjce offtopic.
Ti si upoznat s SQL server-om ?
Da li mozda znas SQL server 2008 nakon sto alocira memoriju (dosta rapidno raste) i sad sve konekcije prema njemu su zatovrene, da li radi realese memory ?
U SQL server 2005 ne radi, a ne da mi se ici instaliravati 2008 da probam.
thanks