Bijeli iPhone - malo kasnije

poruka: 23
|
čitano: 2.868
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bijeli iPhone - malo kasnije".
18 godina

Sta ovo vec nije bilo na BOL-u? Mislim to da je teze napraviti bijeli pa da ce doci malo kasnije?

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Imam ideju! Neka ljudima isporuče stanardnu (crnu?) verziju i u kitu nek idodaju iWhite iPhone (TM) boju pakiranu kao lak za nokte. Ljudi onda mogu dobiti dodatan Apple experiance i vosoku prilagodljivost tako da si in their own sweet time ofarbaju mobitel... ili što već žele tom bojom.

iPhone i4 iWhite - white is the new black. Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Bijeli iPhone - malo kasnije
Pročitaj ponovno. ;)

Piše da je opet odgođena isporuka
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
17 godina
neaktivan
Meni se cini da si uzimaju vremena da stignu popravit problem s antenom-ak je vec kasno za crni onda
Mozda bijeli fixaju...
16 godina
protjeran

3,2,1 krenite

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Kakve veze ima jel crni ili bijeli kad nevalja!

bolje haker nego šljaker
Moj PC  
15 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
ITman kaže...

Dobra dobra. Očito još jedan od needuciranih fantoma koji mrzi apple a nezna ni sam zašto, vrlo pohvalno.

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.7.2010 11:29 (nCh!).
16 godina
neaktivan

Kupiš crni i onda pimpaš svoj iphone sa custom paintjobom, perla bijela s flameovima :D

0 0 hvala 0
18 godina

Koje pumpanje hypea, fenomenalno! :D

Nakon ovoga, nema osobe koja ne bi poželjela upravo bijeli iPhone.

Gledam te!

2 0 hvala 0
18 godina
Šef kaže...
Pročitaj ponovno. ;)

Piše da je opet odgođena isporuka

Kao da znaju što čitaju ?  Čim vide iphone oči se zakrvave a bijes proključa pa su i reakcije nepredvidive pa uglavnom nemaju veze s napisanim člankom !

16 godina
neaktivan

Oni odgađaju bijeli iPhone, zato što hoće da isprave greške sa crnim. Mislim na probleme sa signalom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
MassEffect kaže...

Oni odgađaju bijeli iPhone, zato što hoće da isprave greške sa crnim. Mislim na probleme sa signalom.

Rekli su da nece ispravljat nista.

I'm going woo woo
18 godina

http://www.pcchip.hr/vijesti/vijesti/vijesti-moby/apple-je-zapoceo-s-programom-besplatnih-kucista

Preneseno s PCCHipa :)

Pored besplatnih kućišta koje će Apple osigurati korisnicima iPhonea 4, kompanija je tiho odgodila bijeli iPhone 4 do kraja godine. Korisnici koji su kupili iPhone 4, do 22. kolovoza mogu dobiti kućište, ali koji planiraju kupiti iPhone 4 do 30. rujna, neće dobiti besplatno kućište s telefonima. Apple voli svoje vjerne korisnike i to je primarni razlog ovog programa

ROFLMAO!

I'm going woo woo

5 0 hvala 0
16 godina
protjeran
tnakir kaže...

http://www.pcchip.hr/vijesti/vijesti/vijesti-moby/apple-je-zapoceo-s-programom-besplatnih-kucista

Pored besplatnih kućišta koje će Apple osigurati korisnicima iPhonea 4, kompanija je tiho odgodila bijeli iPhone 4 do kraja godine. Korisnici koji su kupili iPhone 4, do 22. kolovoza mogu dobiti kućište, ali koji planiraju kupiti iPhone 4 do 30. rujna, neće dobiti besplatno kućište s telefonima. Apple voli svoje vjerne korisnike i to je primarni razlog ovog programa

ROFLMAO!

Dobro, zvuči smiješno, al sorry, ja još nisam čuo da neka kompanija vraća novce u prvih nekoliko dana ako nisi zadovoljan mobitelom s tim da ne moraš ni razlog vraćanja navesti! Jesu po dosta toga smradovi, ali i po dosta stvari više mare za korisnike od drugih renomiranih proizvođača mobitel!

I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.7.2010 13:19 (Bigkix).
15 godina
neaktivan

naravno da ja odgodjen.. apple se trudi iz petnih žila pogoditi pravu iWhite boju..

Možda će izgledati ko i svaki drugi bijeli mobitel, ali to će ipak biti najnevjerojatnija bijela boja ikad napravljena.. Čak štoviše, redefinirat će način na koji gledamo i percipiramo bijelu boju, i svijet nikada više neće biti isti..

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
Bigkix kaže...
tnakir kaže...

ROFLMAO!

Dobro, zvuči smiješno, al sorry, ja još nisam čuo da neka kompanija vraća novce u prvih nekoliko dana ako nisi zadovoljan mobitelom s tim da ne moraš ni razlog vraćanja navesti! Jesu po dosta toga smradovi, ali i po dosta stvari više mare za korisnike od drugih renomiranih proizvođača mobitel!

Nisi skuzio... procitaj boldano. 

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan

3 dana stara vijest... katastrofalno. Što ih onda uopće pišu

2 0 hvala 0
18 godina

I kako oni WiFi zovu AirPort, tako ova boja neće biti White nego iSnow ili nekaj slično ;)

16 godina
neaktivan
Bigkix kaže...
tnakir kaže...

ROFLMAO!

hahahahahahahahahaha :D lijepo si me nasmijao, ali svi proizvođači daju tih 30 dana, dapače, zakon SAD-a do zahtjeva, robu kojom nisi zadovoljan možeš vratiti u roku od 30 dana...

A ovo s bijelom bojom je takva komedija, vele da je kompliciranije nego što su mislili, pa onda na kraju napišu da je problem u nijansi bijele boje hahahahha, samo ih šišajte, ovce to zaslužuju :D dobar hype si stvaraju nema što

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.7.2010 14:59 (Kečko).
18 godina

lol,ne kuzim sto im predstavlja problem u dobivanju nijanse bijele,pa dodjes kod autolakirera i kazes hocu tu i tu bijelu boju i on ti to u  onom stroju pomocu kompjutera izmjesa za po sata

a ovi izmisljaju toplu vodu,vjerojatno zele neku ekstra posebnu nijansu bijele postici i onda ce je nazvati apple bijela i patentirati i tuziti ce svakoga u buducnosti tko bude imao nijansu bijele slicnu njihovoj

KONACNO NOVI KOMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina

Fora je u tome da neki pošto poto moraju imati iphone i kupili budu crni bez obzira kaj su željeli bijeli. Kad izbace bijeli ti isti zaluđeni budu pošto poto kupili bijeli i Apple bude istim osobama prodal dva uređaj ^^

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.7.2010 16:07 (NEW_MAN).
18 godina
neaktivan

Svim tim pametnjakovićima koji se kunu i iPhone valjda prije toga nisu ni imali neki drugi telefon, i dok kažem telefon i iPhone u istoj rečenici uzdignuo sam iPhone i ponizion ostale mobitele. Vlasnik sam 3GS-a par mjeseci. Sa konceptom smartphona sam se upoznao 2002 kupnjom Palm Treo smartphona. I zamislite već pred 7 godina netko je znao napraviti mobitel sa fullsize touch tipkovnicom, ali to je manje bitno, bitno je da su aplikaciju za SMS napravili normalni ljudi, a ne Apple debili.

Ako gledam ovaj model objektivno sumnjam da je 4orka nešto puno bolje osim rezanja troškova i uglova na kučištu.

3GS je prijenosna konzola za igre koja glumi mobitel (vrlo loše). Da su ju marketirali kao konzolu manje bi je ljudi kupilo i to je to.

Svima koji imaju ili su premni prodati bubreg da imaju 4orku sretno, pogotovo ako je problem s prijemom signala tako izražen. Meni ova priča oko zadržavanja bijele verzije smrdi na promjene u hardveru, dakako može biti i samo bildanje hypa, značemo za kojih desetak godina dok neki bivši zaposlenik Apple-a napiše knjigu.

A svim pjevcima koji se kunu u Apple... prvo isprobajte iPhone 4 za nešto više osim za poziranje na stolu birca na špici pa onda lajte kako je dobar. Prije doga samo smrdite na plačenike ili na zadojene koji su samo antipod onima koji nikad iPhone mirisali, a laju da je smeće. Ja eto mogu lajati da je 3GS za mene smeće u kontekstu telefona.

1 1 hvala 0
16 godina
protjeran
nCh! kaže...
ITman kaže...

Dobra dobra. Očito još jedan od needuciranih fantoma koji mrzi apple a nezna ni sam zašto, vrlo pohvalno.

Ja ne mrzim Apple već smatram da je precijenjen, novi iPhone fenomenalno izgleda ali, kao što sam već ranije komentirao, nedopustivo je da tako skup mobitel/smartphone gubi signal (to vrijedi i za ostale prizvođaće) i da se onda Apple kao jedan brand koji ima kultni status, blamira i dijeli kojekakva kučišta umjesto da prizna poraz i krene popraviti stvar. (kad kupiš auto, i ako nešto nije u redu sa njime, proizvođaći zovu vlasnike u servise i uklanjaju kvar a ne izmišljaju toplu vodu)

Apropo moje needuciranosti, ja sam više zaboravio o Apple-u nego kaj budeš ti ikad znao.

bolje haker nego šljaker
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice