Bijeli iPhone 4 tijekom veljače?

poruka: 40
|
čitano: 6.324
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bijeli iPhone 4 tijekom veljače?".
18 godina
RE: Bijeli iPhone 4 tijekom veljače?
Danny_HR kaže...
Iskreno, kolke su liste čekanja i obzirom da je situacija takva da bez veze ne možeš do njega osim prek oglasnika, dočekat ćeš ti peticu.

I meni se cini. Koliko imaju smisla one preorder liste?

18 godina
neaktivan
Na četvorku?
Pa bez njih ne možeš ni dobit.

Pa ja sam mislio da si ti već rezervirao svoj. Trebao si to davno učiniti.

Ja sam bio 303 na listi kad sam ga dobio preko veze, a i to je bilo jedva.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
18 godina
protjeran
mapir kaže...

Interesantni su ti perfekcionisti u Appleu (Jobs i Ive). Moguce verzije, argumentirane na vise "techno" portala, ukljucuju appleovo inzistiranje na boji "bijelijoj od najbijelije bijele" koja bi bi predstavila problem kod masovne obrade stakla i propustanja svjetla kroz uredjaj koji bi, eto, tada svijetlio u mraku jace i vise nego se celnim ljudima dopada. 

Sad, koliko su munjeni oko detalja - to bi cak mogla bit i istina.

Ja sam nedavno naišao na jedno bolje objašnjenje - navodno je problem bio u tome što se kroz to bijelo staklo probijalala svjetlost od blica do kamere pa su fotke ispadale presvijetle, bez kontrasta.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2011 16:41 (Egregični).
18 godina
neaktivan

Jao jao jaooooooooooooooooooooooooo ;)

:)
16 godina
neaktivan
alen-c kaže...

Ovo se moglo desiti samo zbog 2 moguca razloga:

a ) Apple je doista nesposoban da nakon toliko bijelih iProizvoda nemože napraviti bijeli iPhone

b ) Potražnja za iPhoneom 4 je bila toliko velika i u crnoj boji, da nisu mogli zadovoljiti potrebe tržišta

(npr.u t-mobileu i VIP-u neki ga cekaju cak 4mj.!!) pa su skužili da im je neisplativo odmah puknut

2 verzije kad se stvar sama po sebi prodaje, nego ovako u proljece ga prodavat kad ionako splasne

potražnja za iPhoneom zbog skorašnjeg predstavljanja iPhonea 5.

U svakom slucaju gotovo sam siguran da se razlog krije pod B ). I to im je zgodan trik.

I sad mi je najbolje kad pocnu kritike kako su đubrad što iskorištavaju svoje korisnike.

Tko to neb napravio da može? {#} To je ala ono "tko je bez grijeha neka prvi baci kamen." {#}

Jedno je zgodan trik i dobra taktika ali drugo je bezobrazno laganje. Da, i ja bih da sam u mogućnosti potaknuo tako prodaju pod pretpostavkom da je situacija takva kakvom si je opisao. Međutim, ne bih onda pravio budale od svih i izmišljao laži da prikrijem to što radim. A slažem se, i meni je nepojmljivo da su pak toliko nespsobni da mjesecima ne mogu riješiti problem boje...

domicius
18 godina
Danny_HR kaže...
Na četvorku?
Pa bez njih ne možeš ni dobit.

Pa ja sam mislio da si ti već rezervirao svoj. Trebao si to davno učiniti.

Ja sam bio 303 na listi kad sam ga dobio preko veze, a i to je bilo jedva.

Cekat cu iP5 :)

Nesto mi se dogadja. Dopiydilo mi je piydit :(
16 godina
neaktivan
domicius kaže...

Jedno je zgodan trik i dobra taktika ali drugo je bezobrazno laganje. Da, i ja bih da sam u mogućnosti potaknuo tako prodaju pod pretpostavkom da je situacija takva kakvom si je opisao. Međutim, ne bih onda pravio budale od svih i izmišljao laži da prikrijem to što radim. A slažem se, i meni je nepojmljivo da su pak toliko nespsobni da mjesecima ne mogu riješiti problem boje...

A gle svi nas na neki nacin vozaju žedne preko vode. Ovo je smješno ali šta ces.

Isto kao što se toliko forsira format 16:9 jer je to kao super za nas, a zapravo im je tako lakše razat panele i jeftinije.

Zato treba imat neko svoje kritičko mišljenje, a ne dopustiti nekoj firmi pa ni Appleu da nas navlace za nos.

Meni je crna nekako bolja ionako, u njoj se stopi bolje ekran, a i manje se vidi neka zmazanoca, napuknuca,

ogrebotine i sl. Bijela je više za curice {#} Al ko voli zašto ne.

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
17 godina
protjeran
alen-c kaže...
domicius kaže...

A gle svi nas na neki nacin vozaju žedne preko vode. Ovo je smješno ali šta ces.

Isto kao što se toliko forsira format 16:9 jer je to kao super za nas, a zapravo im je tako lakše razat panele i jeftinije.

Zato treba imat neko svoje kritičko mišljenje, a ne dopustiti nekoj firmi pa ni Appleu da nas navlace za nos.

Meni je crna nekako bolja ionako, u njoj se stopi bolje ekran, a i manje se vidi neka zmazanoca, napuknuca,

ogrebotine i sl. Bijela je više za curice {#}  Al ko voli zašto ne.

kad iphone 4 napukne to se najbolje vidi na crnoj, na bjeloj bi se manje vidjelo, druga je stvar dok se radilo o plastici, al sad je staklo u pitanju

isto tako, ogrebotine na staklu=vrlo opasna stvar jer ce poceti pucati

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
15 godina
neaktivan
Bijeli iPhone 4 tijekom veljače?

Kad izađe iPhone 7 onda cu ja nabaviti četvorku.. :D

Tj. kad nađem pristojan posao.. ;D

Zeppe :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan