Bežične SIM kartice

poruka: 9
|
čitano: 1.487
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bežične SIM kartice".
16 godina
neaktivan
Bežične SIM kartice

AKO dođe u nas bit će skuplje nego iPhone

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

1 0 hvala 1
18 godina
Bežične SIM kartice

A jesi našal usporedbu..Izlanuo se

FOR THE HORDE
Moj PC  
6 0 hvala 0
18 godina
RE: Bežične SIM kartice
P4k1 kaže...

AKO dođe u nas bit će skuplje nego iPhone

Ne vjerujem, zašto? Mislim da će biti kao i svaka druga SIM kartica/usluga.

17 godina
odjavljen
Bežične SIM kartice

Možda će biti nešto poput iTarife, vjerojatno će kartica biti malo skuplja ili će biti obavezno trajanje ugovora i ako se ne uzme mobitel.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
18 godina
Bežične SIM kartice

Neće to onda nitko koristiti, to je ionako "krpanje" starih uređaja. Ionako današnji uređaju su svi mahom opreljeni, mislim na smartphone modele. Ovim ostalima to onda i ne treba, samo za staru gardu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bežične SIM kartice

Ovo nije moguce, mislim da su se bugovci pogresno izrazili. Nemoguce je samo sa sim karticom napraviti wi-fi uredjaj koji bi se mogao konektovati na neku WI-FI AP antenu, za to je potreban hardver a ne softver integrisan u sim karticu. Ostajem pri mišljenu da mogu da naprave 3G uredjaj na onim mobitelima koji ga nemaju  sto je i navedeno u daljnjem tekstu a WI-FI cisto sumnjam.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Bežične SIM kartice

pa ta sim kartica ima navodno integriran wi-fi hardware i software, ali samo da sluzi kao ruter, znaci umetnes ju valda u mobitel koji ima 3g/hsdpa, i onda taj mobitel sluzi kao modem za racuna sa wirelessom odasiljuci preko te kartice, bar sam ja tako shvatio originalni tekst.

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2010 20:41 (grimyHR).
16 godina
neaktivan
Bežične SIM kartice

Nepotrebno i neisplativo...

www.val.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bežične SIM kartice

Tehnologija koristi WLAN modem, integriran u samu SIM karticu koji vrti "SIM Toolkit Applet" aplikaciju da bi odašiljao WiFi. Mislim da je ovo korisna usluga koja donekle zamenjuje današnji tethering (korištenje mobitela kao modema preko usb-a ili bluetootha) i MiFi (korištenje uređaja koji se spaja na mobilnu mrežu i pretvara se u hotspot), manje hardvera i manje zezancije za same korisnike - plug 'n' play!

If you play a Windows. installation disk backwards, a Satanic voice commands you to kill puppies! - Oh come on, that's nothing. If you play it forwards, it installs Windows
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2010 1:25 (Quark).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice