AKO dođe u nas bit će skuplje nego iPhone
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A jesi našal usporedbu..
AKO dođe u nas bit će skuplje nego iPhone
Ne vjerujem, zašto? Mislim da će biti kao i svaka druga SIM kartica/usluga.
Možda će biti nešto poput iTarife, vjerojatno će kartica biti malo skuplja ili će biti obavezno trajanje ugovora i ako se ne uzme mobitel.
Neće to onda nitko koristiti, to je ionako "krpanje" starih uređaja. Ionako današnji uređaju su svi mahom opreljeni, mislim na smartphone modele. Ovim ostalima to onda i ne treba, samo za staru gardu.
Ovo nije moguce, mislim da su se bugovci pogresno izrazili. Nemoguce je samo sa sim karticom napraviti wi-fi uredjaj koji bi se mogao konektovati na neku WI-FI AP antenu, za to je potreban hardver a ne softver integrisan u sim karticu. Ostajem pri mišljenu da mogu da naprave 3G uredjaj na onim mobitelima koji ga nemaju sto je i navedeno u daljnjem tekstu a WI-FI cisto sumnjam.
pa ta sim kartica ima navodno integriran wi-fi hardware i software, ali samo da sluzi kao ruter, znaci umetnes ju valda u mobitel koji ima 3g/hsdpa, i onda taj mobitel sluzi kao modem za racuna sa wirelessom odasiljuci preko te kartice, bar sam ja tako shvatio originalni tekst.
Nepotrebno i neisplativo...
Tehnologija koristi WLAN modem, integriran u samu SIM karticu koji vrti "SIM Toolkit Applet" aplikaciju da bi odašiljao WiFi. Mislim da je ovo korisna usluga koja donekle zamenjuje današnji tethering (korištenje mobitela kao modema preko usb-a ili bluetootha) i MiFi (korištenje uređaja koji se spaja na mobilnu mrežu i pretvara se u hotspot), manje hardvera i manje zezancije za same korisnike - plug 'n' play!