Bezbolno s PC-ja na Mac

poruka: 8
|
čitano: 1.092
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bezbolno s PC-ja na Mac".
17 godina
Bezbolno s PC-ja na Mac

Kako se instalirava OS x na PC (budući je HW isti, da li je potrebno imati neki dodatak ili nešto)?

0 0 hvala 0
17 godina
Bezbolno s PC-ja na Mac

Što fali mrežnoj kartici? Ne kontam ovakve uređaje...

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Bezbolno s PC-ja na Mac
Father_Dougal kaže...

Bas tako... Bonjour servis na Macu ionako "vidi" sve s PC-a i uredno odradi posao bez ikakve muke.
17 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Ovako daš za taj uređaj neke pare, a koristiš ga jednom jer su ti toiko dosadili preteški Windowsi da se više ne želiš zezat sa njima.
17 godina
Bezbolno s PC-ja na Mac

Hahaha! Genijalno, jednostavnije od ovoga ne može. Još će za macovce napraviti uređaj za pokretanje programa na računalu ;)

I naravno, to će biti najbolji uređaj za pokretanje programa ikada... :P

Pazi, gledam te!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bezbolno s PC-ja na Mac

Nevjerojatno.

Dodatak za Mac bez "i" na početku naziva. Nešto kao iSwitch.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dd.inc kaže...

Kako se instalirava OS x na PC (budući je HW isti, da li je potrebno imati neki dodatak ili nešto)?

po defaultu OSX nije rađen za pc i ne postoji niti jedna živuća verzija koja se prodaje za pc komponente....

to ti je nekaj slično ko sa solarisom.... super je OS ali samo na točno određenom hardwareu... tak je i s OSX-om

stoga... mislim da instalacija postoji.. i to ne bi trebao biti neki pretjerani problem.. jer i sam osx je zapravo obični freeBSD.. samo pošteno našminkan ali jezgra je ista.

mislim da nije ovdje problem u instalaciji koliko je problem u samom radu koji će te razočarati na PC komponentama.
www.svijetkulture.com
17 godina
neaktivan
Bezbolno s PC-ja na Mac

isprobao mac na pc-u, sve je radilo, cak i printer.

ali os nije nista posebno, sve mozes i na windowsima + ima programe koji me najvise zivciraju (Safari,Itunes,Quicktime Viče). Cak mi je i jednom zablokirao os, zbog nekog free programa za przenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice