Bez nabrijane atmosfere pred objavu novih smartfon

poruka: 10
|
čitano: 1.483
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bez nabrijane atmosfere pred objavu novih smartfon".
15 godina
neaktivan

Marketing je odlučio da dok ne dobe model koji je zaista puno bolji od prošloga da je ipak bolje da ne muče publiku sa pričama kako su izmislili četvrtasti kotač.Umjesto toga,kad dođe stvarno bolji model će imati više novaca i resursa za pravu reklamu.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Re: Bez nabrijane atmosfere pred objavu novih smar
g12356 kaže...

Marketing je odlučio da dok ne dobe model koji je zaista puno bolji od prošloga da je ipak bolje da ne muče publiku sa pričama kako su izmislili četvrtasti kotač.Umjesto toga,kad dođe stvarno bolji model će imati više novaca i resursa za pravu reklamu.

Marketing je odlučio da im se ne isplati. To je sve čime se oni bave...nikakva obzirnost prema javnosti...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
DamageHigh kaže...
g12356 kaže...

Marketing je odlučio da im se ne isplati. To je sve čime se oni bave...nikakva obzirnost prema javnosti...

time što su odlučili da ne bombardiraju javnost sa informacijama o samsungu pokazali su svoju dobrotu i obzirnost

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.2.2014 13:04 (Ezio).
12 godina
neaktivan

A tko je hranio to marketinško ludilo? 

Mediji te sami potrošači i njihovo trendovski-statusno tretiranje smartfona.

Samsung je valjda napokon uvidio da u hypeu više nema ni potrebe ni smisla..ionako je nemoguće nadmašiti cirkus koji su napravili sa predstavljanjem S4 u New Yorku.

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Forum

Bok,gdje mogu dodati svoju temu ovako kao sto je ovdje?

HVALA

muffin

1 2 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Forum
chocolatemuff kaže...

Bok,gdje mogu dodati svoju temu ovako kao sto je ovdje?

HVALA

sada se već nalaziš unutar teme, izaberi prvo podforum s tematikom koja te zanima i onda ćeš gore desno vidjeti gumb u kojem piše "pokreni novu temu" (a pročitaj i savjete za početnike: http://www.bug.hr/forum/board/upute-koristenje-foruma/125.aspx?sort=act)
...
13 godina
neaktivan
Re: Forum

EDIT: Kolega Miro spasio dan. xD 

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.2.2014 13:41 (CelticFrost).
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
g12356 kaže...

To sam i rekao.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
13 godina
neaktivan

Više nema potrebe za tolikim marketingom. I svemirci su saznali za Galaxy. Ako nema potrebe - neće trošit novce. A one koje zanima S5 znaju za njega, one koje ne naletit će na njega već jednom i kupit ga ako im bude po volji.

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
logik kaže...

I svemirci su saznali za Galaxy.

Swedish latin super funk.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice