A vid' acid 3 rezultata, bwahaha 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tko se zadnji smije, nije skužio!
Što odmah pljuješ po njemu? Nije toliko loš da ga odmah svi baš morate obilježiti kao lnevaljal. Ja ga osobno koristim i draži mi je od bilo kojeg drugog browsera.
Što odmah pljuješ po njemu? Nije toliko loš da ga odmah svi baš morate obilježiti kao lnevaljal. Ja ga osobno koristim i draži mi je od bilo kojeg drugog browsera.
Di ga tko pljuje ? ljepo je napsiao.... ne vjerujem da ce se ista u rezultatu na acid test promjeniti, sto je gotovo pa tocno... mozda par postotaka gore, ali nsita vise od toga...
Drugo: obiljezavanje je standardna stvar, narocito za nekadasnje 99,5%... sjecajmo se fenomenalnog IE4,kojeg smo svi koristili, posto je konkurencija nekako zaspala :) pa danas koji je ono postotak trzista ? i ti jos taj postotak drzis, svasta :( de promjeni browser, mozda se i budes manje osjecao kritiziran kad pljujemo po necemu s razlogom.... recimo pljuati IE je isto ko reci jadranki nacionale da je kurvica :) kaj tu fali ? istina je oboje! :)))
nemam namjeru pljuvat ali sto je istina, istina je!
naravno da bi mi bilo drago da taj browser bude sa sto manje sigurnosnih rupa i što bolji.. to bi ujedno znacilo da će onih (govorim napamet) - oko 50% korisnika IE-a biti sigurniji na internetu sto je naravno super stvar (pogotovo za one koji koriste samo IE i nikad nisu culi za nesto drugo).. i jos bi bilo bolje kad bi nekakvim updateom zabranili koristenje ie7>..... samo radi sigurnosti korisnika!
...nadajmo se da ce ovaj ie biti makar malo drugaciji (bolji) od prijasnjih!
Pa zar je ovo minimalisticko sucelje, jos imaju cijeli title bar i adress bar viska. Svi su se ugledali na chrome, moze onda i MS.
Valjda bude bolji od prethodnika...
Sto je vise konkurencije,vece su sanse za bolji produkt a nama (korisnicima) to
moze samo koristiti.
Samo nek rješe probleme koje imaju svi IE dosada. Pored broken CSS-a i JS-a strašno me nervira na IE ono u status baru: 199 items remaining... i onda traje i traje dok to sve poskida i pokrene. Svi drugi browseri to naprave u najviše 2-3 sekunde i stvarno ne kužim zašto IE-u treba toliko.