Beta Internet Explorera 9 u rujnu

poruka: 10
|
čitano: 1.828
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Beta Internet Explorera 9 u rujnu".
16 godina

A vid' acid 3 rezultata, bwahaha Smijeh

8 bita ispod mora, to je stari bilo fora.. a ne što danas nude nam.. Lijepe kutije i knjige, a za priču kog je brige..što bit će dalje ja ne znam..
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Beta Internet Explorera 9 u rujnu
Ma nek izdaju koji god hoce..samo da se 6ice (pa i 7ice) rese.... ubi css ta starudija
K'eni pa te vat' ;)
16 godina
taj acid rezultat je vjerovatno sa alfa verzije iako nevjerujem da ce finalna verzija biti puno bolja... pogotovo nevjerujem da ce IE sustic kvalitetu sada prisutnih firefoxa chromea i opere
Tko se zadnji smije, nije skužio!
16 godina
sisko93 kaže...
taj acid rezultat je vjerovatno sa alfa verzije iako nevjerujem da ce finalna verzija biti puno bolja... pogotovo nevjerujem da ce IE sustic kvalitetu sada prisutnih firefoxa chromea i opere

Što odmah pljuješ po njemu? Nije toliko loš da ga odmah svi baš morate obilježiti kao lnevaljal. Ja ga osobno koristim i draži mi je od bilo kojeg drugog browsera.

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
17 godina
neaktivan
To je tvoj subjektivan dojam.gledajući realno lošiji je od konkurencije u bilo kojem pogledu.nek preglednik što se mene tiće rade kolko god treba al kad ga izbace nek bude koliko-toliko solidan.
17 godina
protjeran
captain_soap_McTawish kaže...
sisko93 kaže...

Što odmah pljuješ po njemu? Nije toliko loš da ga odmah svi baš morate obilježiti kao lnevaljal. Ja ga osobno koristim i draži mi je od bilo kojeg drugog browsera.

Di ga tko pljuje ? ljepo je napsiao.... ne vjerujem da ce se ista u rezultatu na acid test promjeniti,  sto je gotovo pa tocno... mozda par postotaka gore, ali nsita vise od toga...

Drugo: obiljezavanje je standardna stvar, narocito za nekadasnje 99,5%... sjecajmo se fenomenalnog IE4,kojeg smo svi koristili, posto je konkurencija nekako zaspala :) pa danas koji je ono postotak trzista ? i ti jos taj postotak drzis, svasta :( de promjeni browser, mozda se i budes manje osjecao kritiziran kad pljujemo po necemu s razlogom.... recimo pljuati IE je isto ko reci jadranki nacionale da je kurvica :) kaj tu fali ? istina je oboje! :)))

16 godina

nemam namjeru pljuvat ali sto je istina, istina je!

naravno da bi mi bilo drago da taj browser bude sa sto manje sigurnosnih rupa i što bolji.. to bi ujedno znacilo da će onih (govorim napamet) - oko 50% korisnika IE-a biti sigurniji na internetu sto je naravno super stvar (pogotovo za one koji koriste samo IE i nikad nisu culi za nesto drugo).. i jos bi bilo bolje kad bi nekakvim updateom zabranili koristenje ie7>.....  samo radi sigurnosti korisnika!

...nadajmo se da ce ovaj ie biti makar malo drugaciji (bolji) od prijasnjih!

Tko se zadnji smije, nije skužio!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Pa zar je ovo minimalisticko sucelje, jos imaju cijeli title bar i adress bar viska. Svi su se ugledali na chrome, moze onda i MS.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Valjda bude bolji od prethodnika...

Sto je vise konkurencije,vece su sanse za bolji produkt a nama (korisnicima) to

moze samo koristiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Samo nek rješe probleme koje imaju svi IE dosada. Pored broken CSS-a i JS-a strašno me nervira na IE ono u status baru: 199 items remaining... i onda traje i traje dok to sve poskida i pokrene. Svi drugi browseri to naprave u najviše 2-3 sekunde i stvarno ne kužim zašto IE-u treba toliko.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice