koliko ja vidim na njihovoj stranici, cijena zone alarm pro (sa antispywareom i zastitom identiteta) je 19,95$ a ne 39,95$
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koristio sam ga par godina i uvijek zadovoljan do posljednje verzije kad mi se klijent počeo rušiti kod pokretanja windowsa. A i prije toga windows security centar mi je javljao da su firewall i antivirus isključeni, iako u ZoneAlarmu piše da su uključeni.
U nedjelju sam uplatio Nortona i za sada sam zadovoljan.
Ali možda se isplati skinuti ZoneAlarm Pro pa ga držati u rezervi, kad je već besplatan.
jep, ZoneAlarm je prije bio car, ali zadnje verzije su mi blokirale svako malo net ili se komp rušio ili su se svi portovi "zaključali" a da nema razloga. Sad sam na Comodo proizvodima, zadovoljan.
Bez obzira na sve ali NOD32 je zakon....!!
Ja sam za to da se svaki Firewall samo bavi tim poslom a ne da je istovremeno i antispayware i ovo te ono taj Zone Alarm nisam nikad imao i ne treba mi, Comodo Firewall sam koristio otkad je izasao i s njim nikad problema osim kaj je verzija 2 bila malo gladna procesorske snage a kaj je u verziji 3 rijeseno. U zadnje vrijeme koristim PCtools Firewall 4.5 koji se pokazao kao vrlo dobar firewall s naglaskom da najmanje utjece na promet kroz njega tj najbrzi je a to se moze vidjeti na Matousec.com vrlo cijenjena stranica gdje se testira Firewall software mjesto gdje svi koji su bitni u svijetu Firewalla sami salju svoje programe na testiranje, pogledajte sta dobite sa Zone Alarm pro koji se placa u odnosu na PCtools Firewall koji je besplatan pa je onda sve jasno. Osobno sam isprobao sve Firewalle na vrhu i svi su odlicni samo kaj neki imaju interakcija sa drugim programima a ovaj PCTools radi neprimjetno i odlicno a pri tome je najbrzi od svih ostalih kaj se jasno utvrdilo testiranjem!!!
http://www.matousec.com/projects/firewall-challenge/results.php
S obzirom da imate izbor od tri odlicna i efikasna firewalla PCtools, Comodo i Onlinearmor kakvog smisla ima kupovati ga a ako vec hocete kupiti firewall onda Ouptost svakako a na Zone alarm Pro jednostavno ne treba obracat paznju!!!
S obzirom da imate izbor od tri odlicna i efikasna firewalla PCtools, Comodo i Onlinearmor kakvog smisla ima kupovati ga a ako vec hocete kupiti firewall onda Ouptost svakako a na Zone alarm Pro jednostavno ne treba obracat paznju!!!

Jedino besplatno je Zone alarm free.Nigdje nema PRO djabe na njihovoj stranici koliko vidim.
Procitaj naslov teme!!
Jedino besplatno je Zone alarm free.Nigdje nema PRO djabe na njihovoj stranici koliko vidim.
Hvala klimama.
Ja ga dobijah, ali on je samo za x86. Moj sustav je x64 pa ga neće instalirati. Šteta.
Ne, na toj adresi popuniš Ime prezime i email i nakon toga ti dođe email sa download linkom i KEYom
Ja ga dobijah, ali on je samo za x86.