ATI Stream u prosincu

poruka: 8
|
čitano: 1.346
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ATI Stream u prosincu".
17 godina
neaktivan
ATI Stream u prosincu
Zašto ne i za HD2000, HD3000 series? mislim da su te "platforme" dovoljno napredne za konverziju videa i "GPGPUing"...
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2008 15:01 ((s)izgoreo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ATI Stream u prosincu

Vrlo logicno...da pređeš na 4000 seriju...tako je to sa kompovima

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: ATI Stream u prosincu
Nije baš logično, mogao bi preći na nvidiu
17 godina
neaktivan

Je, pa prijeđi. Tko ti brani? Samo pitam se na koju...

gdje da potpišem
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2008 18:11 (tihomir(3)).
17 godina
protjeran
ATI Stream u prosincu

Sad u AMDju mogi lijepo reći ovak neke:

Ljudovi mi znamo da naši stolni procesoru "suckaju" puno pri komprimiranju video materijala, no koga boli kita za to.

Imamo grafičke kartice kojima je upravo to posal, pa je zapravo posve ne bitno što naši X2 i X4 procesori nisu baš najbolje rješenje za video pirate :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tihomir(3) kaže...

Je, pa prijeđi. Tko ti brani? Samo pitam se na koju...

CUDA čini čuda na 8k, 9k i 200 series, eto na koje
17 godina
ATI Stream u prosincu

Fala bogu vise!!!

Sada ce nvidia popusit hahahaha!!! jos da stave havok ili physx podrsku to bi bilo onda super...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ATI Stream u prosincu

Odlicno, jedino 4000 serija i ima smisla s obzirom koliko onih PS procesora ili programabilnih stavec imaju.

nVidia ima bolje rjesenje, ali ko ima nVidiu npr 8800GTX vidio je "famoznu" fiziku na djelu. Maketing je to sve.

Nevezano za tmeu, ako je nVidia slabija, uvijek bi uzeo njen produkt dok firma ne ojaca. Razlike u performansama nisu ogromne, cijene mozda tu i tamo, samo neka su konkurenti "u pet deka" i nek se kolju cijenama i nek je narodu bojle.

Stalno trubim prijatelju kupi bolan AMD-a, svaka drzava vodi politiku kupuj domace, Croatian Quality i slicno. Jacaj konkurenciju, kupi procesor slabije firme, nije ti razlika tolika brate, neces umrijeti ako malo fulas.

Ali ne, hoce geek da ima najjacu pilu u selu.

A cijene najbrze padaju kad su konkurenti podjednako jaki.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice