Asus Marine Cool

poruka: 4
|
čitano: 1.035
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Asus Marine Cool".
17 godina
neaktivan
Asus Marine Cool

interesting, a što se tiče RAM-a, 2 modula po 2GB ili 4GB i riješeno :)

C2D e8400 | 4GB DDR2 @ 800MHz | Radeon HD4850 | CL X-FI ExtremeMusic Windows Vista & Windows 7
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.2.2009 12:31 (MocniSkopac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Asus Marine Cool

Ma ovo je samo koncept, neke stvari, pogotovo one vezane za memoriju, će se sigurno promeniti. Dva memorijska slota znače ništa od trokanalnog pristupa memoriji, pa bi uz sve te lude tehnologije ta ploča u nekim osnovnim (i bitnim) stvarima zaostajala za "normalnom" konkurencijom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Asus Marine Cool

jbt,...sve vise i vise krcaju te ploce sa tim hladnjacima i ostalim rekli bugovci.."điđama"..pa sve te high -end ploce moraju imat par kila...a i malo je korisnika koji ce moci iskoristiti snagu i kapacitet danađnji pila od ploča i procesora

kopirajte si ovo u potpis....ako misliste....da bi vistu trebalo ukinut....i da je kingmax definintivno....best buy na trzistu
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Asus Marine Cool

Pa, s obzirom na fizičke karakteristike Homo Computericusa, moram se složiti da će sve manje korisnika imati dovoljnu snagu da iskoriste (tj namontiraju) ta čuda. Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.2.2009 13:53 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice