bacanje novca uzalu, niti je ovo bila glavna primjena
netbook-ova, tj. spojit se na net, pročitat mail,
naravno otić na fejs i to samo snobizam...
bacanje novca uzalu, niti je ovo bila glavna primjena
netbook-ova, tj. spojit se na net, pročitat mail,
naravno otić na fejs i to samo snobizam...
a koja je cijena?
Jako bi volio imati ovako nešto, ali nisam spreman ni lipe potrošiti na 12" Lamborghini notebook......
a koja je cijena?
5.299,00 kuna + mis kad dode u Mikronis za par dana...
"Tijekom ovog tjedna u nas stiže novi Asusov netbook..."
Majko moja. Lektorica je valjda na godišnjem.
Pogledao sam jedan review na youtube, nije loše, ali ako stvarno bude 5300kn, to je ipak previše, jer za nekih sto eura više dobije se vrlo dobri 13" lapovi.... no dobro, poznato je da Mikronis ponekad (zapravo često) pretjera s cijenama, pa ponekad su laptopi i do soma kuna skuplji od onih internet shopova u hrvatskoj (al ok tu je druga prica)
Pogledao sam jedan review na youtube, nije loše, ali ako stvarno bude 5300kn, to je ipak previše, jer za nekih sto eura više dobije se vrlo dobri 13" lapovi.... no dobro, poznato je da Mikronis ponekad (zapravo često) pretjera s cijenama, pa ponekad su laptopi i do soma kuna skuplji od onih internet shopova u hrvatskoj (al ok tu je druga prica)
100€ vise; pa cak i za 100€ MANJE od te cijene se moze dobiti cisto solidan ultraprijenosnik tipa Acer Time Line 13.3" koji ima Dual core ULV 2x1.3GHz, 8 satnu bateriju i 1.6kg. Jedino mu je grafa GMA 4500MHD, ali za tu cijenu je cisto OK.
EDIT: ili na primjer ovaj Viewsonic ViewBook koji me neodoljivo podsjeca na neki drugi prijenosnik (pogotovo na prvoj slici), ali da me ubijes ne mogu se sjetiti koji 
Miš mi je super
Prije bi kupio alienware nego to!
Ideš Đurđa, 5300 novaca hrvatskih za netbook, za te pare čovjek može kupit HP pavilion dv6 sa Intelom i3 (istina, nije netbook ali je mrcina).
Da bar ima 14" zaslon, onda bi ga nekak mogli ugurati pod ultra-prijenosnik, ovo ni "zlatnoj deci" nebu zanimljivo (pa nije to MacBook 13, LOL).
po mome mišljenju, jedino šta valja ovde je ovi miš
jel bi se taj miš mogo koristit za desktop?
jel bi se taj miš mogo koristit za desktop?
da
no dobro, poznato je da Mikronis ponekad (zapravo često) pretjera s cijenama, pa ponekad su laptopi i do soma kuna skuplji od onih internet shopova u hrvatskoj (al ok tu je druga prica)
mikronis, kao idrugi koji su HP ili Lenovo partneri, NE SMIJU prdavati opremu ISPOD preporucene cijene koja je odredena od strane smaog proizvodaca.
znaci, HP hrvatska odredi da nesto kosta 5000 kn i mikronis i drugi partneri prodaju po toj cijeni (i ako odes na hrvatski hp onda ces naci preporucene maloprodajne cijene).
to sto neki ducani rade jest zapravo "unistavanje" trzista, jer su "nelojalna" konkurencija... npr. prodaju opremu po (doslovce) 50 kn skuplje od nabavne veleprodajne cijene (jer jos nisu niciji partneri i bas ih briga).
pa boli mene k...ž iovako su ima ''male'' marže,
znači po tebi je bolje da su partneri, jer tu
opet nehebemo mi kupci, misli malo...
nemaju informatički dućani tako velike marže kako vi svi mislite
netbook-ovi su odavno došli do nivo da se mogu svakodnevno koristiti za rad u kancelariji, pa mi nije jasno zašto ogromna većina nema docking :(
ja bi jednog samo zbog dizajna, ma koga briga za cijenu, na rate ko i svaki hrvat....
nemaju informatički dućani tako velike marže kako vi svi mislite
marže na laptope su oko 10% , a isto tako i na ostalu informatičku opermu..a to je jako slabo jel su potraživanja i porezi od države veliki ...i onda dodje neko kao protis i tu ruše cjene tj smanjuju maržu do granice neisplativosti (dumping) zato im lijepo od srca želim da propadnu
A sad u vezi laptopa cijena je očekivana kao i Acer Ferrari model ...ko voli nek izvoli...meni je laptop odličan