Asus iskoristio Smart Battery Case za promociju vl

poruka: 5
|
čitano: 1.351
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Asus iskoristio Smart Battery Case za promociju vl".
17 godina

720p ekran, 5k baterija - slin slin

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Ovaj Zenfone mi se baš sviđa.

Znaš kako kažu za internet – muškarci su muškarci, žene su također muškarci, a klinci su tajni agenti. – Lastan, travanj 2010.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

bome, da. pyrus communis je posve drugačija u odnosu na malus domestica i usporedive su jedino cijenom. a kad smo već kod toga, lenovo vibe p1 šije ih i šete oboje u svemu. to bi onda bila ... prunus domestica

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
5 1 hvala 0
10 godina
odjavljen
Re: Asus iskoristio Smart Battery Case za promocij
Ajar kaže...

bome, da. pyrus communis je posve drugačija u odnosu na malus domestica i usporedive su jedino cijenom. a kad smo već kod toga, lenovo vibe p1 šije ih i šete oboje u svemu. to bi onda bila ... prunus domestica

Ekipa je ovdje glupa i ne kuži te. Ali dobra, neka te ne ometaju ovi palci dolje.

Znaš kako kažu za internet – muškarci su muškarci, žene su također muškarci, a klinci su tajni agenti. – Lastan, travanj 2010.
13 godina
Re: Asus iskoristio Smart Battery Case za promocij
Svakakve troll-ove sam čitao, al ovaj Apple-ov je najjači. 😨😱
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice