Asus za igrače u pokretu

poruka: 11
|
čitano: 1.796
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Asus za igrače u pokretu".
16 godina
protjeran
Asus za igrače u pokretu

moćna mašina, da je on 1500$ kod nas, dakle 7000kn, naravno da bih ga kupio, vrlo je isplativ, za toliku cijenu bih ga mogao usporedjivat s kantama iste cijene. netko bi trebao poucit hrvatske trgovce da je tecaj dolara 4-5kn a ne 10-11 :/

*n00b us3r*

1 1 hvala 0
18 godina
odjavljen
Asus za igrače u pokretu

1500 dolara,da je barem kod nas toliko

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Asus za igrače u pokretu

ufff kakva mrcina... i samo 1500 dolara... prejeftino

ako i dođe kod nas bit će puno više :/

Everyone makes mistakes. The trick is to make them when nobody is looking.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Asus za igrače u pokretu

nepotrebno bacanje para,kupovati laptop na kojem možeš igrati igrice,glupost stoljeća,a i laptop ima nepotrebno jake komponente,ali bolje i njega nego neki apple mac pc

Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
RE: Asus za igrače u pokretu
blackalbum kaže...

nepotrebno bacanje para,kupovati laptop na kojem možeš igrati igrice,glupost stoljeća,a i laptop ima nepotrebno jake komponente,ali bolje i njega nego neki apple mac pc

čuj, ima ljudi koji često putuju, a vole igrat nove naslove igri, tada je njima ovo uređaj koji trebaju, osim ako planiraš nosit 6kila kantu+periferiju stalno sa sobom(naprimjer pomorci, učenici u učeničkim domovima i sl)lakše ima nosti 3-4kg laptop i to je to. Samo što će to kod nas barem 12k kuna koštat kao i alienware(i to ne najjači model)

16 godina
Stoja kaže...
blackalbum kaže...

čuj, ima ljudi koji često putuju, a vole igrat nove naslove igri, tada je njima ovo uređaj koji trebaju, osim ako planiraš nosit 6kila kantu+periferiju stalno sa sobom(naprimjer pomorci, učenici u učeničkim domovima i sl)lakše ima nosti 3-4kg laptop i to je to. Samo što će to kod nas barem 12k kuna koštat kao i alienware(i to ne najjači model)

uvijek ima ljudi sa viškom para,ali igrati igrice na 17 inča di je tu gušt,ja imam neku kantu od hp i on je več dovoljno jak,a kamoli taj teškaš,nebi bilo loše kad bi ga spojio na neki projektor ,ali tada više nije prijenosni,več stolni

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 23:04 (blackalbum).
17 godina
neaktivan
Asus za igrače u pokretu

Ako tebi nije gušt, ne vidim razloga zašto drugima ne bi bio...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
blackalbum kaže...

Da kosta kod nas 1500$ isplatilo bi se jer da slazes desktop konfiguraciju za  ove pare, dobio bi jednako brzu konfiguraciju mozda 20-30% brzu konfiguraciju, a laptop jos ima i ugraden ekran, manje struje trosi i prenosiv je i ne moras razmisljat o dodatnoj periferiji jer uglavnom sve ima ugradeno sto bi na desktop naknadno dodavao.

EDIT: Evo sad sam slagao konfiguraciju preko autronicovog konfiguratora da dobijem jednako snaznu ko ovu u laptopu. Znaci uzeo sam Core i5, odgovarajucu maticnu plocu i radeon 5770, i ukljucujuci periferiju srednje klase i kuciste ispalo je oko 8500 kn, i to bez monitora. Tako da se ovo stvarno isplati. S obzirom da su kuciste i ekran vjerojatno vrhunski.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2010 1:39 (Renesis).
17 godina
Asus za igrače u pokretu

Niš, ajmo svi trk u USA i kupiti si par komada ovih grdosijaBogataš

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Renesis kaže...
blackalbum kaže...

Da kosta kod nas 1500$ isplatilo bi se jer da slazes desktop konfiguraciju za  ove pare, dobio bi jednako brzu konfiguraciju mozda 20-30% brzu konfiguraciju, a laptop jos ima i ugraden ekran, manje struje trosi i prenosiv je i ne moras razmisljat o dodatnoj periferiji jer uglavnom sve ima ugradeno sto bi na desktop naknadno dodavao.

EDIT: Evo sad sam slagao konfiguraciju preko autronicovog konfiguratora da dobijem jednako snaznu ko ovu u laptopu. Znaci uzeo sam Core i5, odgovarajucu maticnu plocu i radeon 5770, i ukljucujuci periferiju srednje klase i kuciste ispalo je oko 8500 kn, i to bez monitora. Tako da se ovo stvarno isplati. S obzirom da su kuciste i ekran vjerojatno vrhunski.

e da a kod njih bi takav komp kostao jos jeftinije, ah taj SAD :(

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley
17 godina
neaktivan

upravo nevjerojatna razlika u cijeni.... a ameri još imaju više para, koje su tu igre da mi je znati...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice