Astra na CoolerMasteru

poruka: 35
|
čitano: 7.845
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Astra na CoolerMasteru".
17 godina
protjeran
Astra na CoolerMasteru

mislim da bi 1100 od onog cooler master napajanja za 4000 kn bilo sasvim dovoljno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Astra na CoolerMasteru

hehe becari ja se opce nebi upusto u to i trosio pare na nesta smjesno, neki dan sam mijenjo filtre na autu i kad sam zamijenio filtar od goriva moro sam alnasovat auto malo duže(zbog zraka koji je ostao u sistemu), naravno benzinac od 75 konja, sjetio sam se ove teme pa reko da nadopunim, sam start auta na analognom ampermetru (naravno na starteru) skoći kod ukljućivanja na 157 A(ako je neko probo napajanje od kompa ne može spalit jednu nit bakra da ne proradi zaštita i samo se iskopća, ima fly back zaštitu), a kod nastavka verglanja kazaljka skaće od 70-120 ampera ovisno o položaju klipova, e sad neka mi neki pametnjaković koji tvrdi da nije tak ode kod mehaničara koji ima starter (ne ovako malo napajanje od kompa) i prvo proba pa nek onda nešt napiše vamo, jer ovo je urnebesno smiješno, ne znam zašto bi na auto stavili tvornički žice za alnasovanje 15+ mm kvadratnih (mislim zašto opce trosit pare na kvadraturu jer bakar košta) kad one mogu tu po nečijim komentarima iznosit 1/3 ukupne debljine kako su inaće stavljene! a na filmu koji prikazuje skokove od 29 A niko nije skuzio da imaju samo 2 skoka struje, a frajer koji to prezentira je zatrubio 2 puta, e pa becari provjerite da li ce vam na autu s 29 ampera zasvirat kako treba svirena(bdw. alnasovanja na osciloskopu opce nema ili sam slijep!). i da objasnim nesta jos, da neukima malo bolje sjedne, akumulator od 45Ah ima startnu struju od 400 ampera, zašto, jel ne bi mogli stavit neki koji ima 30-ak ampera, mi po tome onda placamo akumulatore bezveze, preporuka ovim malo nadobudnim da kupe NiCd akumulator za mopede i probaju upalit auto jer startna struja tog akumulatora je 3 puta veća od struje koju može dat to napajanje! Jedino što to napajanje može napravit na tom autu je da uključi bendix(i to je veliko pitanje), nadam se da ovi ovdje nadobudni znaju šta je to jer upišat ću se od smijeha ak ne, hahahhahahahah

evo i neki link za one koji ne znaju za google:

http://www.trademe.co.nz/Trade-Me-Motors/Car-parts-accessories/Batteries-chargers/auction-198349607.htm

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2009 0:04 (m4c0r4k).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Astra na CoolerMasteru

Da, ali sada će ti s1m0n početi drobiti o površinskim strujama i specifičnom otporu materijala... Ipak on tu najviše zna jer je "rukom okrenuo radilicu".

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
18 godina
RE: Astra na CoolerMasteru
Friday kaže...

Ipak on tu najviše zna jer je "rukom okrenuo radilicu".

Tvoj post ga je u mojim ocima prikazao kao veterinara koji je uspjesno priveo tezak porodjaj kraju. :)
17 godina
neaktivan
RE: Astra na CoolerMasteru
DrNasty kaže...
Friday kaže...

Ipak on tu najviše zna jer je "rukom okrenuo radilicu".

Tvoj post ga je u mojim ocima prikazao kao veterinara koji je uspjesno priveo tezak porodjaj kraju. :)
 hehehehhehehehehehehe rukom okrenuo radilicu, možda je uzeo bušilicu i izbušio glavu motora prije  i skinuo getribu da je mogo rukom okrenut radilicu, lol koja pisurija, hahahaha

a sta se tice veterinara, Šutim
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice