Pa ja tu funkciju imam vec godinu dana na asus maticnoj, vista64 se diže za svega 2 sekunde. Ugasis komp preko sleep ii ništa ne radi osim što je memorija pod low naponom. Nekužim ovog novinara kako je to tek sada vidio. Pa on je novinar i to ne obični novinar nego IT novinar.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Čemu ovo obmanjivanje?
U testu u filmiću se vidi da se uopće ne radi o "bootanju" računala nega buđenju iz nekog STB stanja.
Svako računalo već jaaako dugo posjeduje S3 STB opciju koja je jednako brza, a i sam Hibernate od Windowsa omogućuje usporedive perfromanse tj. operativno računao za manje od 10sec.
Neka resetiraju oba računala koristeći windows restart i onda usporede "instant boot" pa bume onda pričali. Do tada bi im bilo pametnije da ovo ne reklamiraju jer se radi o obmanjivanju i ne bi me čudilo da ih neki razočarani Amer tuži.
Sramota da jedan IT novinar to nije znao.
Zanimljivo, meni boot-a XP sa svim živim i neživim nakrcanim za 15 sekundi. Naravno radi se o Nlite-anim windowsima sa dodatnim modifikacijama. Sustav (laptop) mi troši 248MB memorije nakon bootanja. Pitam se koja Vista to može....
Zanimljivo, meni boot-a XP sa svim živim i neživim nakrcanim za 15 sekundi. Naravno radi se o Nlite-anim windowsima sa dodatnim modifikacijama. Sustav (laptop) mi troši 248MB memorije nakon bootanja. Pitam se koja Vista to može....
Ma nista, autor je malo falio kod prijevoda, ipak treba znat o cemu se prica kad prevodis tekst...
Ja gasim komp samo kad mi sustav postane nestabilan, ili kad od doma idem nekud na malo duže vrijeme, a na poslu ga gasim samo u petak inače je stalno upaljen.
Tak da mi takve stvari poput instant boota baš i ne trebaju.
Početnik sam i slažem računalo. Matična je ASRock 880GXH/USB3. Molim osnovno tehničko pojašnjenje. Trebam započeti instalaciju.