ASRock Instant Boot

poruka: 9
|
čitano: 3.124
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ASRock Instant Boot".
17 godina
neaktivan
ASRock Instant Boot

Pa ja tu funkciju imam vec godinu dana na asus maticnoj, vista64 se diže za svega 2 sekunde. Ugasis komp preko sleep ii ništa ne radi osim što je memorija pod low naponom. Nekužim ovog novinara kako je to tek sada vidio. Pa on je novinar i to ne obični novinar nego IT novinar.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ASRock Instant Boot

Čemu ovo obmanjivanje?

U testu u filmiću se vidi da se uopće ne radi o "bootanju" računala nega buđenju iz nekog STB stanja.

Svako računalo već jaaako dugo posjeduje S3 STB opciju koja je jednako brza, a i sam Hibernate od Windowsa omogućuje usporedive perfromanse tj. operativno računao za manje od 10sec.

Neka resetiraju oba računala koristeći windows restart i onda usporede "instant boot" pa bume onda pričali. Do tada bi im bilo pametnije da ovo ne reklamiraju jer se radi o obmanjivanju i ne bi me čudilo da ih neki razočarani Amer tuži.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ASRock Instant Boot

Sramota da jedan IT novinar to nije znao.

0 0 hvala 0
17 godina
ASRock Instant Boot

Zanimljivo, meni boot-a XP sa svim živim i neživim nakrcanim za 15 sekundi. Naravno radi se o Nlite-anim windowsima sa dodatnim modifikacijama. Sustav (laptop) mi troši 248MB memorije nakon bootanja. Pitam se koja Vista to može....

http://ticker.7910.org/as1cCvD0g411110MDAwMTE0ZHwwMDAxMjM1ZHxEYXZvciBpbWE.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: ASRock Instant Boot
zbuzanic kaže...

Zanimljivo, meni boot-a XP sa svim živim i neživim nakrcanim za 15 sekundi. Naravno radi se o Nlite-anim windowsima sa dodatnim modifikacijama. Sustav (laptop) mi troši 248MB memorije nakon bootanja. Pitam se koja Vista to može....

Moja pila diže vistu64 sa 1.2GB iz iskljucenog stanja  za 2 sekunde. Jel može to tvoja pila sa tim podrezanim vindozama. 
17 godina
neaktivan
drago7 kaže...
zbuzanic kaže...

Moja pila diže vistu64 sa 1.2GB iz iskljucenog stanja  za 2 sekunde. Jel može to tvoja pila sa tim podrezanim vindozama. 
 /fail

Anyway, stvarno nista novo na asusovim plocama. Neznam kad sam zadnji put ugasio racunalo, jer i kad je u standbyu je ko ugaseno, a i digne se za 3 sekunde pa nema smisla gasiti ga. Naravno restartanje nakon nekih instalacija jedino.
8% ljudi stavlja ovakve poruke u potpis, ako si ti jedan od 92% koji ne stavljaju budi cool i kopiraj mene!!1
17 godina
protjeran
ASRock Instant Boot

Ma nista, autor je malo falio kod prijevoda, ipak treba znat o cemu se prica kad prevodis tekst... 

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja gasim komp samo kad mi sustav postane nestabilan, ili kad od doma idem nekud na malo duže vrijeme, a na poslu ga gasim samo u petak inače je stalno upaljen.

Tak da mi takve stvari poput instant boota baš i ne trebaju.

14 godina
ASRock Instant Boot

Početnik sam i slažem računalo. Matična je ASRock 880GXH/USB3. Molim osnovno tehničko pojašnjenje. Trebam započeti instalaciju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice