Archos 80 Cesium, jeftini Windows tablet

poruka: 8
|
čitano: 2.406
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Archos 80 Cesium, jeftini Windows tablet".
17 godina

Što se tiče hardverskog dijela uređaja, novi Cesium dolazi s 8-inčnim IPS zaslonom rezolucije 1280 x 80 piksela, te s četverojezgrenim Intelovim Z3735G Atomom brzine 1,83 GHz.

{#}

0 0 hvala 0
17 godina

Ajde znam da tipfelere ne treba uzimati za ozbach, ali brate 1280 x 80? Bolje drito sa prevoditelja kopiraj... 

Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Archos 80 Cesium, jeftini Windows tablet

Iskreno, ovo nije jeftino nikako. 150 dolara? Evo MicroCenter prodaje Winbook tablete istih konfiguracija, mozda cak i boljih 7 inch za 59 dolara. Windows 8.1 i dodje sa hdmi portom i pravim USB.

slika je u attachu. a 8 inch isti ovaj je 99 dolara. mislim da nema boljeg od ovog - konkretno u ovom slucaju mislim na ulozeno i dobijeno.

Evo i review:

Winbook Winbook
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.11.2014 19:25 (Adin).
14 godina
neaktivan

Ja cu sebi kupit AJFONNN, ispricavam se AJJJJPOD....

0 1 hvala 0
16 godina
Adin kaže...

Iskreno, ovo nije jeftino nikako. 150 dolara? Evo MicroCenter prodaje Winbook tablete...

Da, ali su dostupni samo u njihovim trgovinama. Ako i nagovoriš frenda ili rođaka u US da ti ga ode kupit odgovor je: baš ih danas nemamo. Inače najjeftiniji takav u EU je Pipo W4 za cca 100€.

15 godina
neaktivan
HP Stream 7 košta samo 99$.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

ovo bi si uzeo samo zato da mogu falloute stare peglat iz kreveta, zahoda itd.... jel tko probao uopće te stare rpg na nekom touch-u? kako to ide?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Na touchu mislim da ne mozes, ali mozes si kupit jeftin mali BT mis i s njime peglat. Inace, gledal sam nekog klinca na youtube koji na malo skupljem winbooku (oko 140 dolara) pegla crysis, codmw2 i jos svakaj. Radi se o atomu kao SoC.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice