Što se tiče hardverskog dijela uređaja, novi Cesium dolazi s 8-inčnim IPS zaslonom rezolucije 1280 x 80 piksela, te s četverojezgrenim Intelovim Z3735G Atomom brzine 1,83 GHz.

Što se tiče hardverskog dijela uređaja, novi Cesium dolazi s 8-inčnim IPS zaslonom rezolucije 1280 x 80 piksela, te s četverojezgrenim Intelovim Z3735G Atomom brzine 1,83 GHz.

Ajde znam da tipfelere ne treba uzimati za ozbach, ali brate 1280 x 80? Bolje drito sa prevoditelja kopiraj...
Iskreno, ovo nije jeftino nikako. 150 dolara? Evo MicroCenter prodaje Winbook tablete istih konfiguracija, mozda cak i boljih 7 inch za 59 dolara. Windows 8.1 i dodje sa hdmi portom i pravim USB.
slika je u attachu. a 8 inch isti ovaj je 99 dolara. mislim da nema boljeg od ovog - konkretno u ovom slucaju mislim na ulozeno i dobijeno.
Evo i review:
Ja cu sebi kupit AJFONNN, ispricavam se AJJJJPOD....
Iskreno, ovo nije jeftino nikako. 150 dolara? Evo MicroCenter prodaje Winbook tablete...
Da, ali su dostupni samo u njihovim trgovinama. Ako i nagovoriš frenda ili rođaka u US da ti ga ode kupit odgovor je: baš ih danas nemamo. Inače najjeftiniji takav u EU je Pipo W4 za cca 100€.
ovo bi si uzeo samo zato da mogu falloute stare peglat iz kreveta, zahoda itd.... jel tko probao uopće te stare rpg na nekom touch-u? kako to ide?
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)