Apricorn Mac Array

poruka: 8
|
čitano: 816
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apricorn Mac Array".
17 godina
neaktivan
Apricorn Mac Array

sta drugo da se doda osim da je odlicno sto se tice para to je profi masina koja donosi mnogo pare ........

art
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Apricorn Mac Array
oliver kaže...

sta drugo da se doda osim da je odlicno sto se tice para to je profi masina koja donosi mnogo pare ........

upravo tako.

ako kupujes stroj od 30.000 ili 40 ili 50.000 kn za profi namjene onda je ovo sasvim pristojan dodatak.

vjerujem da bi se isto moglo ubaciti i u HP Z800/Z600 ili IBM D20 radne stanice.

i da, ovo se koristi i za razne druge namjene, a ne samo za video/audio produkciju - npr. naftne kompanije, istrazivanje tla (geolozi), matematicki proracuni, fizika, simulacije svega i svacega,....

16 godina
neaktivan
Apricorn Mac Array

znači imamo 8 mogućih single point of failure.............zakon

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ako apple pro kosta X, ti jednaku snagu mozes naci za 1/2X, a za X nađes i jaci
mada su brzine pisanja i citanja impresivne
Aint no man above the crew
16 godina
oliver kaže...

nijedan alat nije skup ako bez njega ne možeš ili ti drastično ubrza posao

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
neaktivan
jednako ti ubrza i neki dobar pc sa nabrijanom profi grafon i i7 ili x6 procesorom
18 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
jednako ti ubrza i neki dobar pc sa nabrijanom profi grafon i i7 ili x6 procesorom

ovi mac-ovi kao i ostale radne stanice imaju intel xeon procesora, skupe matične, brze diskove, vrhunska napajanja i kučišta, profi grafičke (sama grafička košta min 10k kn),...

ne mogu se "obični" desktop strojevi mjeriti sa time.

ali zato radne stanice i koštaju, ALI zato imaju i specijalne namjene, a ne za igranje ili rad u office-u!

npr. pogledaj malo ovdje

16 godina
neaktivan
znam ja sve to, ali za cijenu maca pro mozes kupiti puno bolje windows ili linux based profi stroj...
vidio sam jednom jedan takav, na windowsima, sluzio je vlasniku za vizualnu obradu, i bio je za to ultra brz, ali mu je gta IV stekao nenormalno :D
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice