Apple predstavlja novi iPhone

poruka: 472
|
čitano: 166.393
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple predstavlja novi iPhone".
16 godina

da li ce taj siri biti dostupan i na iphoneu 4

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Apple predstavlja novi iPhone
Ziga kaže...

Da su cijene kod nas kao i u USA, kupio bih si jedan. Ovako, nema teorije da ga kupim, pa ni rabljenog.

A kakve su to cijene u SAD-u?

16 godina
Totalno razocaranje ako se mene pita. Brzi procesori i bolja kamera...klasika, nista sto vec nije 100 puta prozvakano.
Jedina dobra stvar iz svega ovoga je pojeftinjenje cetvorke.

Ugl. tresla se brda, rodio se mis.
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

10 0 hvala 0
17 godina
Chuck1 kaže...

da li ce taj siri biti dostupan i na iphoneu 4

Izgleda da nece (link)

Unfortunately for current iPhone owners, however, it looks like Siri will only be available on the iPhone 4S (at least initially).

18 godina

Isti dizajn, dakle ima i dalje problema s signalom? Bravo Apple ako ima

Moj PC  
0 6 hvala 0
14 godina
protjeran
Strontium kaže...

Šta pričaš, kakav problem sa signalom? ja na svojem IP4 nikad nisam imo problem sa signalom.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
18 godina
Strontium kaže...

navodno ima bolju antenu, al to cemo saznat tek kroz neko vrjeme kad ga ljudi pocnu koristit ;-)

18 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...

Usporedba Iphone 4S sa vrhom ostale ponude: LINK Moj je ovaj drugi na listi {#}

Slobodno ga usporedi s novim Nexusom koji će biti objavljen za koji dan. Taj će prema tračevima biti osjetno bolji od iPhonea 4S. Za ekran je već sigurno, daleko bolji.

16 godina
DamageHigh kaže...
Totalno razocaranje ako se mene pita. Brzi procesori i bolja kamera...klasika, nista sto vec nije 100 puta prozvakano.
Jedina dobra stvar iz svega ovoga je pojeftinjenje cetvorke.

Ugl. tresla se brda, rodio se mis.

Točno to, daleko od toga da je loš mobitel, dobar je, ali je moga bit i bolji.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
15 godina

meni je super ovaj iphone osim ekrana. da je 4 inca bio bi fenomenalan. kamera će, ne sumnjam, biti vjerojatno najbolja u klasi (ispod N9) jer i kamera na iphone 4 je najbolja od 5 megapikselaša, a ova će biti  bolja. s 2 jezgrenim procom OS će letjeti. čak i na iphone 4 tu i tamo osjetim malo da fali još snage. a tek grafika... jedva čekam vidjeti igre koje će znati iskoristit taj hardver u iphoneu, izgledat će odlično.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2011 23:09 (zuper).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ma u qurcu i gotovo. Ekran nije smio bit ispod 4" i to je zalosno. Promasaj vrhunski...

2 3 hvala 0
17 godina

za one koji imaju iphone 4 mislim da je bezpotreban prelazak na 4s..to je okej samo za nove kupce!!

Ja čekam 5 icu sa komplet novim dizajnom i večim ekranom!!

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
4 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
zanimljivo da android fanovi koji su uvijek tupili o specifikacijama sad njurgaju zbog dizajna. Poboljšana četvorka ima vjerojatno najjači hardware trenutno. A5 u iPadu2 se pokazao bržim od exynoxa i snapdragona, do 64Gb rama, najjača dobavljiva grafika, ponajbolja baterija, kamera etc. Ponajbolja rezolucija i i dalje ponajbolji ekran. Ne odgovara svima 4 i vise inca dijagonale, nekima je i ovo preveliko za nositi. Dizajn nije nov ali su izrada i materijali i dalje top i generalno kvalitetniji od konkurencije. minimalan je i sa prirodnim materijalima (metal i staklo ) tako da ne zastarijeva. Dakle sa hw strane mana je samo to sto nije dobavljiv u vise velicina? sa sw strane iOS5 je u najgorem slucaju jednak najboljem konkurentskom OSu, a realno vjerojatno bolji i sa boljim izborom softa. I ja sam sa se nadao novom dizajnu, al nekako mi se veca dijagonala ne uklapa u koncept ... mozda cekaju 1920x1280 na 4.2 inča?? siri AI je najveca novost i prava revolucija koja dolazi. Napokon cemo moci razgovarati sa kompom kao u filmovima :D

10 1 hvala 0
15 godina
protjeran
nije valjda da ce Siri bit samo na 4S-u?????
Dodajte me na Xbox LIVE-u: XxC4R3ONxX

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ocekivao sam puno vise od Applea, ovo je samo malo boostan iPhone 4. Jedina prednost nad konkurencijom jest i dalje baterija, al generalno svi su ocekivali iPhone 5 tj. veci ekran, tanji mobitel vise opcija etc. Dal se isplati preci sa iPhonea 4 na iPhone 4S .. odgovor je, ne. Ljudi ce rade pricekat iPhone 5. I is disappointed.
In the end there will be only ( c )haoss ...
15 godina
neaktivan
navodno je A4 preslab za sirijev napredni AI ... kazu da su ga morali rezati do neupotrebljivosti za A4. Nisam koristio siri dok je bio app na app storeu pa neznam kako je funkcionirao. Prvi review sirija na engadgetu je jako pozitivan. Nazalost mi bez 4s necemo moci probati svoj engleski ili njemacki :/
17 godina
neaktivan
CARBON kaže...

Naravno da će biti samo na 4S-u.

Znaš li kakve resurse tako nešto zahtjeva? Ako ne znaš, čitaj prošle izvještaje ljudi koji su radili na orginalnom Appu prije nego ih je Apple kupio za $200 milijuna.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
18 godina
neaktivan

Cijene dionica Apple-a su već pale -> link. Moram priznati da sam i ja razočaran, pogotovo nedostakom barem malo većeg ekrana. 3.8" bi bilo idealno, a opet ne preveliko. Jedino što može "spasiti" ovaj novi iPhone je Siri, ako uistinu funkcionira bez većih poteškoća. Znam da mnogi misle da je tako nešto na Androidu dostupno već odavno ali ovo je ipak otišlo korak dalje i djeluje puno prirodnije. Sudeći i po prvim leakanim fotografijama s kamere, čini se da bi i kamera mogla biti fantastična. Nedostatak NFC-a ne smatram minusom jer je ta tehnologija još daleko od prihvaćene, a da ne govorim o nekoj masovnoj uporabi. Slično vrijedi i za 4G. Sveukupno je mobitel odličan, ali je opet nekako daleko od onoga što se očekivalo od njega. Dojam pogotovo splasne kada se napokon saznalo i o nekim specifikacijama Nexus Prime-a -> link . 4.6" Super Amoled HD (720p) ekran{#}. Niste geek ako vam sline ne poteku od toga{#}

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Ziga kaže...

Da su cijene kod nas kao i u USA, kupio bih si jedan. Ovako, nema teorije da ga kupim, pa ni rabljenog.

Pa kod nas je jeftiniji nego u USA

Tamo je 200$ uz pretplatu od minimalno 80$

16 godina
neaktivan

Ajme ova tema raste rekordno...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Izmedu 3G i 3GS-a je bila i manja razlika, no svejedno se je 3GS prodavao ko lud. Isto ce biti i sa 4S-om. I upravo tako niste geek ako ne poteknu sline na nadolazeceg Nexusa, a Geekovi su u debeloj, debeloj manjini u odnosu na prosjecne ljude. Uostalom Samsung Galaxy SII nije uspio oslabit prodaju cetvorke.
I'll be back
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Random. kaže...
CARBON kaže...

Znaš li kakve resurse tako nešto zahtjeva? Ako ne znaš, čitaj prošle izvještaje ljudi koji su radili na orginalnom Appu prije nego ih je Apple kupio za $200 milijuna.

lol slicna stvar radi na symbianu od 369mhz

a i koliko vidim na wp7 mobitelima

buy a new phone, kazu neizravno

vruće je...
15 godina
neaktivan
apoteka kaže...
Random. kaže...
CARBON kaže...

ne bih rekao. siri je zasad nekoliko generacija ispred sudeci po komentarima onih koji su probali. Al ja bi neko takvo napredno upravljanje glasom za kucni komp i za teve ... "nađi mi neki film da je stariji od 1975." ili "sviraj mi 5xovu novu stvar sto sam zadnju skinuo i onda ugasi sve." etc
14 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
16 godina
Vau, uber dual-core A5... what's the big deal?
SVI mobiteli sa Cortex A8 800+Mhz I powervr sgx 5** mogu pokrenut SVE igre za svoju platformu.
Jedino sta fali igrama na mobitelima su poligoni.
Znam da je off, ali posto je Q3 portan na prakticki sve platforme (n82, n95!), jel moguce I CoD portat posto je baziran na q3 engineu?
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
16 godina
neaktivan
8ax kaže...
Vau, uber dual-core A5... what's the big deal?
SVI mobiteli sa Cortex A8 800+Mhz I powervr sgx 5** mogu pokrenut SVE igre za svoju platformu.
Jedino sta fali igrama na mobitelima su poligoni.
Znam da je off, ali posto je Q3 portan na prakticki sve platforme (n82, n95!), jel moguce I CoD portat posto je baziran na q3 engineu?

Teško,jer cod engine nije FOSS.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
grzzi kaže...
apoteka kaže...
Random. kaže...
CARBON kaže...

ne bih rekao. siri je zasad nekoliko generacija ispred sudeci po komentarima onih koji su probali. Al ja bi neko takvo napredno upravljanje glasom za kucni komp i za teve ... "nađi mi neki film da je stariji od 1975." ili "sviraj mi 5xovu novu stvar sto sam zadnju skinuo i onda ugasi sve." etc

ma e, ka i facetime

uglavnom bilo bi lijepo ti tvoji primjeri, ali smo jos daleko od toga

siri ce vjerojatno bit ka i windows tellme, samo magicniji

i nece radit na starijim iphoneima, jer tko bi kupovao 4s

vruće je...
16 godina
= Principi ili nemogucnost dobavljanja enginea/sourcea?
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
15 godina
neaktivan

Ne znam od kud toliko razocarenje. Pa Apple nikad tise i sa manje reklame nije objavio novi mobitel. Promjenjene su neke stvari jer je kongurencija zestoka. S obzirom da ce iPhone 5 izaci cim prodje prvi trzisni udar ovog modela za ocekivati je da ovaj nije nista spektakularno. Ovo je krpanje rupe, ali za nekoga ko je mislio ovih dana kupiti iPhone ovo je ipak odlicna stvar.

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Tresla se brda, rodio se miš..

0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice