Apple popularan u Japanu

poruka: 4
|
čitano: 819
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple popularan u Japanu".
17 godina
neaktivan
Apple popularan u Japanu

Nije ni cudo da su popularni sa kvalitetom svojih proizvoda.Japanci su od davnina naucili cjeniti kakvocu i zavrsnu obradu

Universe and human stupidity are only things that are infinite.I'm not sure about universe - Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Apple popularan u Japanu

Nikad mi ti japanci baš nisu bili čisti,kako bi čovjek mogao apple uopće pretpostavljat microsoftu,glupa bića,ova glupost je veća od svih njihovih dostignuća ikada!

phhh,k'o da me briga,potpis...'ko to još piše...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Apple popularan u Japanu

Glavni razlog za popularnost Applea u Japanu je graficka kvaliteta Appleovih mašina, prvenstveno Mackintosha. Za prikaz japanski ideograma potrebna je vrlo kvalitetna grafika, a većina PC-a se ne može u tome natjecati sa Macom.

Ja sam svoj prvi Apple kupio baš u Japanu gdje sam živio od 1980 do 1985. Prvi kompjuter 1980 godine mi je bio prvi laptop Radio Shack, a 1984 sam kupio Apple 2c, tada revolucionarni kompjuzter. Tek je onda predstavljen i Mac, prvi još malen, ali superioran u grafici i prvi koji je koristio 3,5 diskete umjesto tada prevdadavajucih 5,6 floppyja. Apple je kasnije napravio grešku sa Lisom, vrlo skupim kompjuterom koji nije prošao u SAD, ali je u Japanu bio vrlo popularan. I danas japanci najviše vole Macove.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Apple popularan u Japanu

Da Mac je znao "pisati" japanski dok smo mi na PC-u kuckali u DOS-u.

Ako se dobro sjećam i u Francuskoj je Mac brzo postao popularan jer je "znao" francuski.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice