Nee ma di bi oni to se nama cini
Jabuka je pod istragom?
WTF!?
opet su pod istragom, stalno nesto, samo dugo nisam cuo da su morali neku kaznu platiti
Jabuka je pod istragom?
WTF!?
Traže crve u jabuci.
I onda mene ljudi vrijeđaju kad kažem da je iphone sranje
bit će ovoga još oni drže potpuni monopol na svojoj platformu, a dok to radi ms odmah idu neke globe
Kakve veze ova tema ima s iphoneom dijete drago?
Zivio apple
Ljubi svoju zemlju i brani je krvlju svojom
Ovo je najveća glupost,ako Jobs ne zeli na svom uređaju nista od Googla onda nek bude tako,mislim sta sad sud ima pravo srati ko ima pravo raditi nes na iPhonu....ako Jobs ne zeli onda ne zeli....jebo te monopol...ko i ona glupost da Microsoft nemoze u svoje windowse staviti IE jer je to monopol...nasto nam lici ovaj svijet....bas jadno...
pa naravno da te vrijeđaju!
ja kazen da si otvorenih ociju
ma sta naravno nego sta je iphone nego sranje sa ekranom
Nemam namjeru raspravjat se ja sam svoje reko
ja neznam dal pocinjem halucinirati, ali sam primjetio da se u tekstu vijesti vise puta spominje iphone, ali eto, mozda mi se samo cini
ja neznam dal pocinjem halucinirati, ali sam primjetio da se u tekstu vijesti vise puta spominje iphone, ali eto, mozda mi se samo cini
Tvoja ostroumnost je zaslijepljujuca!
Tvoja ostroumnost je zaslijepljujuca!
hvala 
Ovo je najveća glupost,ako Jobs ne zeli na svom uređaju nista od Googla onda nek bude tako,mislim sta sad sud ima pravo srati ko ima pravo raditi nes na iPhonu....ako Jobs ne zeli onda ne zeli....jebo te monopol...ko i ona glupost da Microsoft nemoze u svoje windowse staviti IE jer je to monopol...nasto nam lici ovaj svijet....bas jadno...
Slazem se s tobom, stovise uvijek sam se cudio kako optuzuju nekog za monopol.. pa cilj posla jest da si "glavni" na trzistu..
to mi lici koda sad tuze konzum sto drzi vecinu trzista u HR, pa jel to bio smisao njihovog "proboja"..
medjutim, u neku ruku razumijem taj "monopol" u svijetskih giganta, poput microsofta..
oni mogu sad kupit AMD / WD / Dlink / Nokiu ..... i onda odredit da windows moze samo radit na AMD procesorima / wd diskovima / dlink mreznima, da se moze samo spojit s nokia mobitelima itd... i polako izbacit sve iz igre, jer preko 90% ljudi koriste windows, prije ce se odrec intela i drugih nego windowsa..
nek me ispravi neko ako grijesim..
OMG, apple pod istragom?!
Zar nisu Intel i Microsoft zaduženi za plaćanje kazni? 
to je već neznam koja takva vijest o appleu,ali u zadnje vrijeme dell,inel i microsoft vijerno slijede njegovom primjeru
OMG, apple pod istragom?!
Zar nisu Intel i Microsoft zaduženi za plaćanje kazni? 
Oni su se dovoljno naplaćali
Sada su nove krave muzare Google i Apple
očigledno ga nisi ni jedmom isprobao... oprošteno ti je..
Mislim da je upravo suprotno problem - jer je toliko dobar (barem većini ljudi, ne bih sada ulazio u istinitost ove ili one tvrdnje) nebrojeno ljudi su ga kupili i sada je mali mikro svemir, kontroliran iskljucivo od strane Apple-a, a jer ima novaca u tome ne sviđa se to drugima. Zašto recimo javu nisu dozvolili? Sad možete reći da je Java monstum i sl. ali neka bude na useru da odluči....
Formalno pokrenuta istraga protiv savršenog Applea zar je to moguće?
Sto ste se uhvaili apple-a.kompanija koja ima svoju politiku poslovanja,koja ima odlicne proizvode i novitete koji svi najprije bljuvaju a kasnije prihvacaju.ako ti je apple nesto napravio reci,ali zasto govorite o necemu o cemu nemate pojma.imaju svoju politiku cudna je ali prihvati ili umukni.ko voli nek izvoli
Ljubi svoju zemlju i brani je krvlju svojom
Procitaj tekst pa komentarisi.
a stvarno kad kreneš kritizirati apple kao što se kritiziraju i ostale it firme odmah si zadrt i zaostao,kad su MS mogli globiti za monopolizam mogu isto tako i apple zbog monopolizma na svojoj platformi ionako im sad ide dobro a američkom proračunu ionako fali dolara,podržavam ovu akciju
a stvarno kad kreneš kritizirati apple kao što se kritiziraju i ostale it firme odmah si zadrt i zaostao,kad su MS mogli globiti za monopolizam mogu isto tako i apple zbog monopolizma na svojoj platformi ionako im sad ide dobro a američkom proračunu ionako fali dolara,podržavam ovu akciju
Sad je svima lakse kad ti podrzavas
. Nego, ko te jadnog nazvao zadrtim i zaostalim?
Pa nakon sto sam procitao da jos izrabljuju ljude do smrti da prave to smece, mislim da su potonuli na samo dno. Mozda je Jobs skupio milijarde, ali nece mu sigurno kupiti put u raj hehe
Pa nakon sto sam procitao da jos izrabljuju ljude do smrti da prave to smece, mislim da su potonuli na samo dno. Mozda je Jobs skupio milijarde, ali nece mu sigurno kupiti put u raj hehe
To je jedan od glavnih razloga zasto necu kupiti iphone ili ipod touch.
A.