Apple patentirao ležište s bežičnim punjačom

poruka: 38
|
čitano: 7.402
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple patentirao ležište s bežičnim punjačom".
17 godina
Re: Apple patentirao ležište s bežičnim punjačom
Old Iggy kaže...

EDIT @ Iggy - 2008. su predali zahtjev (na to je valjda mislio).

Zato i pitam, desetljećima nakon što je ta tehnologija na tržištu...

Pola poruka je kako takvi punjaci za mobitele vec postoje i kako ga S3 ima. A 2008. ne da nije postojao S3, nego nije bilo ni Androida.

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 21:41 (SupremeCommander).
15 godina
neaktivan

Đizs krajst što ima slijepih ovaca na ovom forumu:

Google purchased the initial developer of the software, Android Inc., in 2005.[7] The unveiling of the Android distribution in 2007 was announced with the founding of the Open Handset Alliance, a consortium of 86 hardware, software, and telecommunication companies devoted to advancing open standards for mobile devices.[8] Google releases the Android code as open-source, under the Apache License.[9] The Android Open Source Project (AOSP) is tasked with the maintenance and further development of Android.[10]

http://en.wikipedia.org/wiki/Android_(operating_system)

JFGI

Ali sada na stranu svo hejtanje i fanbojziranje... Mislim da bi svi trebali biti otužni što to nije patentirano 190x. godine kada je prvi put i osmišljeno u glavi najvećeg genija koji je ovaj planet vidio. Naravno da govorim o Nikoli Testli. Ali taj čovjek nikada nije razmišljao na taj način... On je htio samo poboljšati svijet, a ne svoj genij naplatiti kao njegov mu "kolega" Edison. Hm... Daju se čak povući i paralele između Androida/Linuxa (free) i iOS/OSX (free my ass).

IBM fanboy
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 22:38 (Stazh).
15 godina

Ne vidim u čemu je problem, niti su patentirali tehnologiju niti su što ukrali. Patentirali su ležište za bežični punjač koji će uključivati tehnologiju....

http://modelling-tutorials.blogspot.com/
Moj PC  
3 1 hvala 1
17 godina
neaktivan

Te odmah ispod piše:

Za sada nema informacija kada bi se prvi Appleovi uređaji temeljeni na ovoj tehnologiji mogli pojaviti na tržištu

Drugim riječima, Apple je nešto patentirao, a sada čeka da netko osmisli te napravi uređaj. Pitam se kada će (i da li ikad) ova farsa sa patentima prestati.

The written word is the only way to present yourself on the forum. So if you type like an idiot, people will assume you are one.
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
zoki.zlikowski kaže...
Do sad ste imali cetkicu, a za koju godinu cete i Samsung uredjaje nakon sto izadju Aplleovi.

Čime tebe hrane majko mila? Ako nisi znao

Jedan od featurea SGS III je upravo, bežično punjenje.

Opet je Apple pokazao kako je nepobjediv -

u krađi ideja i brže bolje patentiranju.

Prave ražanj, a zec još duboko i šumi.

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ MIUI 2.6.15 + Siyah 3.3.2
17 godina

Bitch, please...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvat-otkrio-nacin-bezicnog-prijenosa-elektricne-energije/332454.aspx

nego, morao sam precrtati onaj čičagliša meme, bilo je jače od mene:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
bobica257 kaže...

Ček ko tu koga sad? Ležeće bežično punjenje, a na nacrtu je uređaj uspravan i UŠTEKAN u dock. Pa nije valjda da je spojen, a punjenje svejedno ide mag. indukcijom. Pa koja je onda svrha toga?

Pa prodati još jedan dodatak za iGadgete {#}

Moglo se to implementirati u iPhone, al ovako se proda (još) jedan dodatak za isti.

17 godina
SupremeCommander kaže...

Pola poruka je kako takvi punjaci za mobitele vec postoje i kako ga S3 ima. A 2008. ne da nije postojao S3, nego nije bilo ni Androida.

Ma lako za S3. Mene muči što će Apple s tim patentom (kao što rade i s brdom drugih, "svojih" patenata).

sirka666 kaže...

Ne vidim u čemu je problem, niti su patentirali tehnologiju niti su što ukrali. Patentirali su ležište za bežični punjač koji će uključivati tehnologiju....

Pusti ti to, pravnici od ležišta naprave centralu u par dopisa.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice