Apple nešto sprema

poruka: 35
|
čitano: 7.265
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple nešto sprema".
16 godina
neaktivan
Apple nešto sprema

Baš da vidimo šta to apple spremaCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Apple nešto sprema

Vjerovatno sprema da izbaci neki novi softver pa da dobro zarade na tome Smijeh

RIDER
17 godina

neki nokijin?! Smijeh

16 godina
protjeran
Apple nešto sprema

jedva čekam da vidim što je

i ak je dobro, kad dolazi to kod nas

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Apple nešto sprema

ovo spremaju imam tajne veze pa znam ;)

http://www.bug.hr/bugvideo/itoilet/708.aspx

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Apple nešto sprema

Hehe. Ja ipak mislim da je tajna ovo

Sometime the best defense is to attack!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Apple nešto sprema

da da,vjerovatno su izumili umjetnu inteligenciju,evo dolazi nova tehnološka revolucija,vjerovatno izbacuju neku verziju iphone sa 17 inča.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Apple nešto sprema

Ili su se možda sjetili čemu bi tableti mogli služitBelji se A možda ga već i imaju napravljenog,bumo vidjeli

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Apple nešto sprema

mozda izbace neku novu vrstu jabuke? biija bi red i na to!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Stoja kaže...

Ili su se možda sjetili čemu bi tableti mogli služitBelji se A možda ga već i imaju napravljenog,bumo vidjeli

što god da to bilo vjerovatno će biti hit,pa neka i bude najobičnija glupost,dokle god ima ljudi sa viška zelenih novčanica ,ta firma će odlično poslovati,jer to je apple ,pa moram to doma imati

17 godina
blackalbum kaže...

što god da to bilo vjerovatno će biti hit,pa neka i bude najobičnija glupost,dokle god ima ljudi sa viška zelenih novčanica ,ta firma će odlično poslovati,jer to je apple ,pa moram to doma imati

To je sigurno, ako ništa drugo barem potiče konkurenciju među ostalim proizvođačima pa onda obično dobijemo uređaj koji nekad nudi dosta više(u smislu da nije zatvorena platforma kao što je apple-ova politika)a dođe manje novaca.Smijeh

17 godina
neaktivan
Apple nešto sprema

A da nije to

? Nije baš neka inovacija al et'...

Kad žena zavoli ima oči bankara i sve s kartice potroši bez puno pitanja
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Apple nešto sprema
Vrlo moguće da je novi iPhonejer je ovoga nagriza zub vremene - pogotovo uz Nexus One
ako je iPhone to će biti gadan udarac Googleu - zkj kupovati Nexus kad je tu noviji iPhone...
za tablet nisam siguran jer neznam koliko bi ljudi to koristilo - iako fora nije pre korisno - praktički isto što iPhone al jedno 10 puta veće
Ovo je moj potpis...
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Apple nešto sprema

Tablet, iPhone OS 4.0 (samo software) i iLife 2010!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Apple nešto sprema

ilife pihone os 4 i teblet...sta se tableta tice apple uvijek iznenadi i napravi od nekog proizvoda hit tj masa prihvaca taj proizvod.... ne vjerujem da cu ga ja imati al et....iphone stvarno zastarijeva sta se izgleda tice....a novi os bi vjerojatno mogao donjeti multitasking i dashboard....a ja stvarno neznam zast vi svi toliko hvalite nexus....bolji je hero ak bas ocemo android il webOs :))

Legen-wait for it-dary....englezi prodane duse....
Moj PC  
0 3 hvala 0
18 godina
neaktivan
Apple nešto sprema

Pozivnice su po prvi put poslane i nekim gameing portalima koje Apple nikada ne zove. 

http://kotaku.com/5451042/apple-invites-us-to-jan-27-special-event-think-islate

Apple se do iPod toucha nije uopće bavija ni zamara igrama no Touch je doživio veliki uspijeh tako da će ovaj tablet biti vjerovatno i nova gameing platforma.

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 0 hvala 0
18 godina

Izbacili budu tablet koji cilja na tržište čitača e-knjiga ali bude u stanju radit sve kaj i ipod samo na "velikom" ekranu.
Znači čitač e-knjiga koji ne izgleda odurno ko ovi kaj se sad prodaju i kolko ono aplikacija na itunes, miljardu?
Pretpostavljam da bude 32 GB na više, internet browsing bude radil sa flashom i sve ono kaj su do sad failali bude dovedeno do savršenstva.
Ženi se bliži rođendan a žena voli čitat i pati na apple tak da znam kaj bude dobila za ročkas.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2010 9:07 (NEW_MAN).
17 godina
neaktivan
Apple nešto sprema

Itekako je zanimljivo kako cijeli svijet bruji o glasini. Mislim da se to zove besplatni marketing. Niko nije pricao o tabletima koje su napravilli i predstavili proizvodjaci na CES-u ove godine. Siguran sam da ce ovaj tablet kojeg apple planira (prema glasinama) biti uspjeh, jer je uspjesno isprao mozak vecini korisnika, bez obzira na cijenu vec vidim da ce banke profitirati zbog peglanja kartica i podizanja hipotekarnih kredita, jer ak ce neko kupiti tablet vjerojatno oce kupit i iPhon (mozda otkljucani il ce dici i za onaj na pretplatu za svaki slucaj ak im t-coom bude naplacivao uspostavu poziva ili ko nekima 4 sekunde 2 kune :))

Legen-wait for it-dary....englezi prodane duse....
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
ja00022 kaže...

Itekako je zanimljivo kako cijeli svijet bruji o glasini. Mislim da se to zove besplatni marketing. Niko nije pricao o tabletima koje su napravilli i predstavili proizvodjaci na CES-u ove godine. Siguran sam da ce ovaj tablet kojeg apple planira (prema glasinama) biti uspjeh, jer je uspjesno isprao mozak vecini korisnika, bez obzira na cijenu vec vidim da ce banke profitirati zbog peglanja kartica i podizanja hipotekarnih kredita, jer ak ce neko kupiti tablet vjerojatno oce kupit i iPhon (mozda otkljucani il ce dici i za onaj na pretplatu za svaki slucaj ak im t-coom bude naplacivao uspostavu poziva ili ko nekima 4 sekunde 2 kune :))

Zove se publicitet (ništa nije besplatno), stvarno bi trebao biti lud pa dignuti hipotekarni kredit za kupnju takvih uređaja ili bez mozga. Oko njihovih proizvoda se često diže galama, ali valjda s razlogom...

18 godina
Apple nešto sprema

Ta novotarija bude sigurno opet big bum za kupce. Pohrlit ce oni kojima treba i vise onih kojima ne treba... Naravno ako ameri ne budu poludjeli za tim onda ne budu niti europljani...

0 0 hvala 0
18 godina
Apple nešto sprema

Greska, danas mi nista ne ide od ruke... Oprostite na duplom postu

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2010 15:10 (Batista).

0 0 hvala 0
18 godina
Apple nešto sprema

Budu napravili pašta šutu, ali ne običnu nego iPašta Šutu pa je budu dijelili iznenađenim sudionicima.

I'm going woo woo

4 0 hvala 1
18 godina
neaktivan
ja00022 kaže...

Da as ever uvijek kad je apple u pitanju tu su horde maloumnih zombija koji kupuju njihove niš koristi proizvode i dižu hipoteke na kuće za iste. Čudo i gotovo. Nije ti palo napamet da se graja digla jer ono što rade ima nekog smisla. Ili zašto se ne diže takva pompa i besplatni marketing oko drugih proizvoda i drugih brandova? Baš zanimljivo, zar ne? Mora biti da ipak ima nečeg u proizvodu ili misliš da apple ima svu pamet svijeta u svom marketing departmentu ili zaista ima neki iBrainwash uređaj ispod sjedišta u cupertinu. Jeate teško li je priznati da su proizvodi za koplje bolji od konkurencije ... ili da su loši ili prosječni, zašto bi apple korisnici svaki put iznova pravili istu grešku i ponovno bacali novce na precjenjena sranja? Ali tebi i sličnima je to očigledno tema za "na rubu znanosti" prije nego zašto Jobs i apple ima viziju, strategiju i quality control, a drugi su malo slabiji.

A.
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2010 15:02 (artfull).
18 godina
Apple nešto sprema

Pa da... Marketing odjel je jedino sto im vrijedi :)))))) I dizajneri... dizajnerima respect. Ostali... eh...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Pa da... Marketing odjel je jedino sto im vrijedi :)))))) I dizajneri... dizajnerima respect. Ostali... eh...

Uzgred budi rečeno, apple za svoje kampanje uvijek angažira vanjske tvrtke koje nisu u njegovom vlasništvu, a na marketing troši višestruko manje od manjih konkurentskih firmi. Dakle marketing odjel je vrlo malen.

A.
18 godina
artfull kaže...
tnakir kaže...

Uzgred budi rečeno, apple za svoje kampanje uvijek angažira vanjske tvrtke koje nisu u njegovom vlasništvu, a na marketing troši višestruko manje od manjih konkurentskih firmi. Dakle marketing odjel je vrlo malen.

Ocito angaziraju kvalitetne tvrtke koje uspjevaju prodat muda za bubrege...

I'm going woo woo
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...
artfull kaže...
tnakir kaže...

Ocito angaziraju kvalitetne tvrtke koje uspjevaju prodat muda za bubrege...

Mislm da bi i ostali rado to uradili, što god to da je, al izgleda da nisu u stanju iz nekog razloga. Sumnjam da je moral u pitanju. :D

A.
18 godina
neaktivan
Apple nešto sprema

Apple sprema svoju poznatu pitu od jabuka.. 

Njam!

Smijeh

/| ACTA NON VERBA |\
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Apple nešto sprema

Čudo od kompanije. Jedini imaju ovakav hype za svaki proizvod.

Možda ima veze s precjenjenosti uređaja pa korisnik ima osjećaj da ima stvarno nešto vrijedno?

No, što se tiče kvalitete i dizajna, zaista jesu "koplje iznad".

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!

0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Apple nešto sprema

ajde ovi koji govore da je apple nekvalitetan, dajte mi IT firmu koja radi kvalitetnije proizvode...da vidimo s chim se to usporedjuje

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2010 15:29 (Thog).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice