App Store na pola milijarde

poruka: 6
|
čitano: 1.171
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "App Store na pola milijarde".
18 godina
neaktivan

Ovo je savršen primjer kako odlična ideja (AppStore) i odličan marketing (u čemu ja Apple uvijek bio dobar) mogu polučiti uspjeh. Pitam se samo kao ostali proizvođači mobitela ne vide da iPhone velik dio svog uspjeha more zahvaliti AppStore-u. Ali ne, oni i dalje misle da svi kupuju iPhone radi fancy izgleda, touchscreena itd. Jednostavno i efikasno bez ikakvih komplikacija. Odeš na AppStore, pogledaš opis aplikacije i ako ti se sviđa kupi. I nikakvih komplikacija nema, nikakvih lutanja po internetu is stranicama providera da bi našao ono što tražiš. Nemojte misliti da sam neki ljubitelj Apple-a, jer sam baš ono obrnuto, ali kada netko zaslužuje da ga se pohvali, a Apple to sada uistinu zaslužuje, onda ga se treba pohvaliti. Bravo Apple!

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Doduše 499000 ih je korisno kao njegova 2.0 mpixelna kamera.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: App Store na pola milijarde
Ormuz kaže...

RESPECT +         caree
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2009 0:19 (kopa3x).
18 godina
neaktivan
Ormuz kaže...

Naravno. Ali nije u tome poanta. A broj aplikacija je iz dana u dan sve veći, a među tim aplikacijama uvijek se nađe pokoja korisna.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
17 godina
neaktivan

Ma jasno ne kažem da tu nema korisnih stvari, i da to nije sjajna ideja.

Ali samo kažem da iphone i nije baš neki mobitel ali se prodaje, ponajviše sjajnom marketingu.

Što se app storea tiče još jednom sjajna ideja. Nokia ima nešto slično ali mnogo slabije u ngage igrama, za druge ne znam.

Uglavnom Apple opet kao sa Ipodom pokazuje put. (da ne ispadne da samo blatim Apple) :D

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
18 godina
protjeran
Strategija apple-a je ista kao i ostalih, poluproizvodom i sjajnim marketingom uzet komad trzista, a onda patch-aj s kojekakvim naprednim mogucnostima i igrama, da se narod veseli i nemisli na probleme. Napokon su naucili!
Zlo i Naopako
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice