Ovo je savršen primjer kako odlična ideja (AppStore) i odličan marketing (u čemu ja Apple uvijek bio dobar) mogu polučiti uspjeh. Pitam se samo kao ostali proizvođači mobitela ne vide da iPhone velik dio svog uspjeha more zahvaliti AppStore-u. Ali ne, oni i dalje misle da svi kupuju iPhone radi fancy izgleda, touchscreena itd. Jednostavno i efikasno bez ikakvih komplikacija. Odeš na AppStore, pogledaš opis aplikacije i ako ti se sviđa kupi. I nikakvih komplikacija nema, nikakvih lutanja po internetu is stranicama providera da bi našao ono što tražiš. Nemojte misliti da sam neki ljubitelj Apple-a, jer sam baš ono obrnuto, ali kada netko zaslužuje da ga se pohvali, a Apple to sada uistinu zaslužuje, onda ga se treba pohvaliti. Bravo Apple!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Doduše 499000 ih je korisno kao njegova 2.0 mpixelna kamera.
Ma jasno ne kažem da tu nema korisnih stvari, i da to nije sjajna ideja.
Ali samo kažem da iphone i nije baš neki mobitel ali se prodaje, ponajviše sjajnom marketingu.
Što se app storea tiče još jednom sjajna ideja. Nokia ima nešto slično ali mnogo slabije u ngage igrama, za druge ne znam.
Uglavnom Apple opet kao sa Ipodom pokazuje put. (da ne ispadne da samo blatim Apple) :D